Öffnet um 07:00

Café Tin Tin Tango

Note 1 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (78)

We decided to walk here with some friends and was looking forward to getting a lunch, although we were late for lunch, the waitress was really rude to my group of friends. My friend had a severe dairy alergy and she didnt seem pleasent nor willing to advice what she could eat, she didnt even say hello when we arrived, just gave us a horrible frustrated look. We decided to eat in restaurant Savel where we got amazing service. Pity I always though this cafe was meant to be a good one, but their loss as I wont be bringing any more of my friends who visit me to this cafe nor my family this christmas, which I was thinking of doing. Staff shoukd remember bad customer service is something that you shouldnt mess with, one small incident and it can make a customer and their friends never come back.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 26.11.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 15.11.2016
Note 0

Tangoaamiainen.

Paikan sisustus koostuu pienistä pöydistä mutta isommallekin seurueelle näistä rakentaa sopivan kombinaation. Hieman ahdasta toki, mutta kaikki kuitenkin sopii sekaan vaikka lauantai-aamuna ilmeisen suosittu paikka onkin.

Aamiaissetti on ollut mitäkuinkin samalla tasolla aina kun täällä on käynyt. Sopiva, ei tule ahdettua itseään liian täyteen. Kahvi on hyvää ja sitä saa santsata.

Henkilökunta, vaikka määrältään ei valtava, on ystävällistä, ja hyvin tehokasta. Pöydät siivotaan välittömästi kun asiakkaat on poistuneet. Tämä ei suinkaan ole selviö kaikissa kahviloissa.

Ehkä pieni miinus kertakäyttöisestä kananmunakupista. Vähän halvan oloinen kun marmeladikin tarjoillaan söpössä pikkupurkissa. (Voisiko näitä marmeladikippoja ehkä uusiokäyttää kanamunakuppeina??)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 06.08.2016
Note 1

Breakfast for dinner. Pienempään nälkään sopi seurueellemme aamiaissetti croissantilla ja marmeladilla, tuorepuristetulla mehulla (tosin vain appelsiini), kahvilla ja pikkusalaatilla. Vaihtelee ilmeisesti paljon sillä saimme käytännössä itse sanella haluamamme ja katsoa meneekö läpi. Munakasta, puroa tai sämylää ei saatavilla tuolloin, tämä kyllä ihmetytti.

Tunelma sekava ja meluisa. Rohkeimmat ulkoili terassilla mutta tyydyimme omaan ahtaan nurkkaamme ja pikkulasten itkuun. Keskinkertainen kokemus.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 10€ Hinzugefügt: 05.01.2016
Note 2
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 11.10.2015
Note 0

Takuuvarma aamiaissetti todella hyvällä croissantilla. Ihanaa saada ruokaa ja alkoholittomia juomia vaikka keskellä yötä ilman liiallista baaritunnelmaa. Kun kaipaan todella hyvää croisannttia tulen tänne herkuttelemaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 28.12.2014
Note 0

Tympeä ja huono palvelu. Paikka oli täynnä, tarjoilijat kireitä ja tylyjä. En todellakaan tuntenut oloani tervetulleeksi asiakkaaksi. En mene toista kertaa.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 12€ Hinzugefügt: 21.10.2014
Note 0

Maukas mutta pieni aamiainen. Hintaansa nähden (10 euron molemmin puolin) annokset sisälsivät vähän elementtejä, mutta kyseessähän onkin aamiainen eikä brunssi. Sämpylä ja muut ainekset olivat tuoreita ja maistuvia, mehussa tuorepuristettu raikkaus.

Tunnelma oli lauantaiaamupäivästä hieman ahdas ja meluisa, mutta mukaan mahtui (juuri ja juuri). Palvelu toimi yllättävän nopeasti, vaikka nälkäisiä asiakkaita riitti.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.08.2014
Note 0

Päiväkahvit brunssiasiakkaiden keskellä. Tosi hyvää kahvia ja tuoreet maukkaat leivonnaiset. Peräsalin pyykinpesukone hurmasi seuralaiseni: "kuka keksi tarjota kuppilassa mahdollisuuden vaatepyykkiin"" Mukavan eloisa tunnelma.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 25.05.2014
Note 0

Tilasin saalaatin lounaaksi. Annos oli jotain aivan kammottavaa.Jäin miettimään mitä on tapahtunut paikalle.ennen oli isot anookset sekä' tuoreet ainekset.nyt kun katselin ympärille niin kaikkihan on valmistarvaraa. Tarjoilijakin oli nolo kun kysyin heidän patongeista.Vaihtuneet nekin valmis pakasteeseen :( niin surullista. no toisaalta palvelukin oli niin ala-arvoista että ehkä ei minun enään tarvitse täällä käydäkkään.onneksi lähellä on picniks jossa taso on huomattavasti parempi ja palvelu sujuu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 15.04.2014
Note -4


Standort

Töölöntorinkatu 7, 00260 Helsinki - Route
(09) 2709 0972
http://www.tintintango.info

Options