Ulf

26 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (26)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Il Birrificio

Viihtyisä ja rento brasserie-henkinen paikka. Makkara-annokset ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, ja myös oluita on tarjolla lukuisia. Henkilökunta on asiantuntevaa ja todella ystävällistä. Perjantai-iltana tunnelma oli vähintäänkin eloisa; muutaman pöydän vähentämällä tilasta saisi vähemmän ahtaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 10.10.2015
Rating: 2

Restaurant: Karl Fazer Café café

Monipuolinen, mässäilyyn houkuttava brunssi. Vaihtoehtoja noutopöydässä riittää puurosta ja mysleistä smoothieihin ja nakkeihin. Tuoreet hedelmät ja vastapaistetut leivät, haudutetut teet ja jälkiruokakakut (monikossa) - todellakin parinkympin arvoinen ateria, jolla pärjää pitkälle iltaan.

Tunnelma on viikonloppuisin äänekäs ja kaikuva, ei kotoisin mahdollinen; pöytävaraus on tarpeen jos haluaa varmistaa paikkansa. Palvelu on kuitenkin toimivaa, mukavan ei-holhoavaa.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 20€ Added: 18.08.2014
Rating: 1

Restaurant: Döner Harju

Seitan-pita maistui lihansyöjällekin. Miellyttävän tuoreita ja raikkaita makuja, minttua ja persiljaa. Leipä oli tosin turhan crispy ollakseen herkullisin mahdollinen.

Ilmapiiri oli arki-iltanakin levoton ja vähän ahdas, mutta sekaan mahtui ihme kyllä. Palvelu hymyjen kera piristi muuten hieman kolhoa fiilistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 19.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Krog Madame

Melkein fine-dining. Toisin sanoen herkullista ruokaa rajallisessa annoskoossa ja siistissä, viimeisen päälle sisustetussa ympäristössä. Aperitiivit ja jälkiruoat mahtuivat ongelmitta samaan mahaan. Tunnelma oli lauantai-iltanakin mukavan rauhallinen; tila on hyvin jaettu pariin huoneeseen ja looseihin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 01.09.2014
Rating: 0

Restaurant: Sushi Bar Rice Garden

Vaisua sushia siistissä ympäristössä. Syö Helsinki -viikon tarjoussetti saapui pöytään aivan liian nopeasti ollakseen vasta kääritty, ja sen valitettavasti maistoi. Tosin hintaan nähden syötävää oli kiitettävästi.

Sisustus oli harkittu ja hallittu; palvelu ok, ei herättänyt tunteita kumpaankaan suuntaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 18.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Sushi 'N' Roll

Maistuvaa sushia, sekä paikan päällä että take-awayna. Listalla monipuolista tarjontaa, myös valmissetit toimivat.

Asiakasmäärä heijastuu ratkaisevasti palvelun laatuun ja nopeuteen: arkipäivänä alkuillasta kokemus oli todella miellyttävä, sunnuntai-illasta päinvastainen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.08.2014
Rating: 0

Nopeaa mutta maukasta ruokaa, erinomaista falafelia. Peruslisukkeet (riisi, ranskalaiset, lohkoperunat) kuitenkin vain peruspikaruoan tasoa.

Kampin Habibi on siitä erikoinen paikka, että asiakas voi suhtautua siihen kuin pikaruokapaikkaan tai pidemmän kaavan ravintolaan. Itse olen nautiskellut kaikessa rauhassa ja tilannut pöydästä: tuolit ovat mukavat ja paikka rauhallinen.

Palvelu on (etenkin naisasiakkaita kohtaan) jopa vähän turhan ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Café Tin Tin Tango café salon

Maukas mutta pieni aamiainen. Hintaansa nähden (10 euron molemmin puolin) annokset sisälsivät vähän elementtejä, mutta kyseessähän onkin aamiainen eikä brunssi. Sämpylä ja muut ainekset olivat tuoreita ja maistuvia, mehussa tuorepuristettu raikkaus.

Tunnelma oli lauantaiaamupäivästä hieman ahdas ja meluisa, mutta mukaan mahtui (juuri ja juuri). Palvelu toimi yllättävän nopeasti, vaikka nälkäisiä asiakkaita riitti.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 10€ Added: 18.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Dragon Spring fast chinese

Jopa liian suomalaista kiinalaista. Tuliseksikin merkitty kastike oli kovin mietoa; miedoksi merkitty lähenteli mautonta. Liha tuntui kuitenkin laadukkaalta; ei missään nimessä sitkeää tai lössöistä.

Annokset olivat kokoonsa nähden edullisia ja saapuivat todella nopeasti (take-away). Palvelu oli ystävällisen tehokasta.

Ei kovin mieleenpainuva kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 18.08.2014
Rating: 0

No jaa. Lohiannos oli maistuva muttei mitenkään erikoinen hintaansa nähden. Viikinkiteemaa on toteutettu hauskasti kalustuksessa ja astioissa; annosten nimet kuulostivat kuitenkin keksimällä keksityiltä. Palvelu oli reilua - ottaen huomioon, että menimme paikalle lauantaina ilman pöytävarausta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.03.2014
Rating: 2


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites