Avautuu 12:00

Döner Harju

kebab
Arvosana 1.6 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (172)

Iskender mukaan. 15€ Liha liian suolaista, tofumainen koostumus.
Mukaan pakattiin ruoka lämpöpussiin, ei mitään muuta. Käsin olis pitäny syödä eikä paperiakaan mukana. Kuivahko, leipä rapeaa.
Salaatti No niin mikä salaatti?
Ensimmäinen ja viimeinen kerta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 11.09.2019
Arvosana: 0

Liian suolaista, jo kolmannen kerran!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 19.10.2018
Arvosana: 0

Harjun kebe on ollut yksi parhaista jo vuosia, nyt näyttää taso laskevan kerta toisensa jälkeen. Tänään lammas kebab oli reilun 10 euron hintaansa verraten jo kehno. Lautaselle oli sijoitettu ruokalusikallinen kuskusia, kauhea kasa kukkakaalia, muut lisukkeet, erinomainen leipä ja arviolta vajaa 100g lihaa. Döner Harju pitänyt jo vuosia kebabravintoloiden ykkössijaa, mutta jos suunta on tämä, ei tarvitse enää paikalle vaivautua. Skarpatkaa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 03.09.2018
Arvosana: 0

Tilasin lammaskebablautasen. Annos oli todella vetistä muhkua, ja, ironista kyllä, kebab itsessään oli kuivaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 11.08.2018
Arvosana: 1

Kävimme tänään (25. 5) ensimmäistä kertaa kyseisessä kuppilassa, jota on kehuttu monessa yhteydessä. Tämän vuoksi pettymys oli suuri. Ensiksi tilauksen vastaanottja oli poikkeuksellisen töykeä kysyessämme annosten sisällöstä. Kun ruoka-annos tuli pöytään, se oli kylmä. Tarkoitan siis kylmä eikä edes haalea. Oli siis ensimmäinen ja viimeinen vierailu.Erikoinen paikka, jos on varaa olla asiakkaille töykeitä ja lämpimäksi tarkoitettu ruoka tarjoillaan kylmänä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.06.2018
Arvosana: 0

Pojat tilasivat vierailevalle äidille vähän kebua. Ja se oli hyvää! Ensimmäinen syömäni herkullinen kebab. Upeasti rapea leipä, seitan hyvin valmistettu, kaikki vihannekset makuun sopivia, ja niitä oli mukavan paljon. Kastike jees. Nautin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.05.2018
Arvosana: 0

Döner Harju City avasi joulukuun alussa toisen ravintolansa Makkaratalossa. Kahdeksan kebabgrillin uutuusrafla tottelee tosiaan nimeä Döner Harju City, vaikka Harjun alueelta keskustan hälinään on matkaa. Originaalissa on tullut käytyä pariin otteeseen, joten vanhoja tuttujahan tässä tavallaan oltiin.

Tunnettu tosiasiahan on se, että Döner Harju on tehnyt kebabille sen, minkä uuden polven pizzeriat pizzoille ja burgerjointit burgereille: tehnyt kebabista salonkikelpoista ja hyväksyttävää syömistä muulloinkin kuin aamuneljältä yöllisten hippojen jälkeen.

Lounasaikaan tarjolla on lounarihintaan (10,30 €) alkukeitto ja pääruoka-annos, johon sai valita joko yrttilammasta, chilikanaa, vasikkaa tai seitania. Olin tyytyväinen, että käyntikerrallani alkusoppana oli paahtopaprikakeittoa, sillä se kuulosti lähtökohtaisesti herkulliselta. Lopputulos olikin perin tyydyttävä, mutta jätti selkeästi pääroolin kebabille, joka tuotiinkin pian pöytään. Olin valinnut lounasannokseeni yrttilammasta. Lautaselta löytyi sen lisäksi sitruksista kesäkurpitsasalaattia, marinoitua punakaalia, yrttejä ja focacciapala. Kävi itse asiassa niin, että annoksen lisukkeet nousivat arvoon arvaamattomaan, ja lammas paljastui turhan vähäeleiseksi ja jopa hieman mauttomaksi. Chilikana olisi kenties toiminut paremmin. Tai ehkäpä naapuripöydässä tarjolla ollut omena-habanerosoosi olisi pelastanut tilanteen. Punakaali ja salaatti olivat aidosti maukkaita, jogurttikastike raikasti ja focaccian rapeus toi purutuntumaa annokseen. Makupaletti oli laaja hallittavaksi – tästä haasteesta kirjoitin jo aiemmassa arvostelussani – mutta tällä kertaa annos kesti haasteen kohtalaisen hyvin.

Döner Harju City on osa Citycenterin uutta ravintolamaailmaa. Kauppakeskusravintolat harvoin ovat erityinen ilo silmälle, eikä tässä asiassa poikkeusta tee myöskään Döner Harju City. Ravintola ei ole kauneuskisan voittaja. Miljöö on pelkistetty, mutta valoisa. Yhtenäisen tilan perällä on myyntitiski ja sen takana keittiö, peränurkassa vesi-, kahvi- ja keittopiste, reunoilla on normipöytiä ja keskellä baarijakkaroin varustetut korkeammat pöydät. Tilaa on lähemmäs sadalle dönerin rakastajalle. Käyntikerralla tila oli suurin pirtein puolillaan, joten sana on kiirinyt. Hyvä niin, sillä kilpailu kauppakeskuksen ravintolamaailmassa on armotonta kuin nuoren gnupoikasen varhaiselämä Serengetin ylängöllä.

Döner Harju ei edelleenkään täysin lunasta niitä lupauksia, joita olen sille vuosien varrella asettanut, mutta lähemmäksi mennään koko ajan.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 16.02.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paikka on kuin Neuvostoliitosta, osin myös sapuskatkin. Raskaasti ylihintainen, alueella on kova kilpailu ja vatsan täyttää lähes puoleen hintaan korttelin tai parin päässä. Kartan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.12.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 2

Ruoka on erittäin hyvää. Himpun verran liian hintavaa. Tilat ovat askeettiset, meluisat ja kylmät.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.07.2017
Arvosana: 0

Onneksi tuli käytyä toistamiseenkin ensimmäisen keskinkertaisen kokemuksen jäljiltä. Pitaleivät ovat kuin seuraavalle tasolle päivitetty Berliini-döner.

Lammasleivässä oli runsaasti tuoretta minttua ja korianteria, liha maukasta. Jugurtti- ja tomaattikastikkeet olivat tasapainossa ja niitä oli sopivasti. Punakaalisalaatti ja miedosti pikkelöidyt vihannekset toivat mukavasti raikkautta annokseen.

Seuralaiset pitivät myös seitanleivästä.

Hinta oli hieman korkea, mutta olin erittäin tyytyväinen niin makuun kuin annoskokoonkin. Jätän lautasannokset tulevaisuudessa omaan arvoonsa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 03.05.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0


Sijainti

Fleminginkatu 23, 00500 Helsinki - Reitti
045 180 5868
http://www.donerharju.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita