Avautuu 12:00

Döner Harju

kebab
Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (165)

Ruoka on erittäin hyvää. Himpun verran liian hintavaa. Tilat ovat askeettiset, meluisat ja kylmät.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.07.2017
Arvosana: 0

Onneksi tuli käytyä toistamiseenkin ensimmäisen keskinkertaisen kokemuksen jäljiltä. Pitaleivät ovat kuin seuraavalle tasolle päivitetty Berliini-döner.

Lammasleivässä oli runsaasti tuoretta minttua ja korianteria, liha maukasta. Jugurtti- ja tomaattikastikkeet olivat tasapainossa ja niitä oli sopivasti. Punakaalisalaatti ja miedosti pikkelöidyt vihannekset toivat mukavasti raikkautta annokseen.

Seuralaiset pitivät myös seitanleivästä.

Hinta oli hieman korkea, mutta olin erittäin tyytyväinen niin makuun kuin annoskokoonkin. Jätän lautasannokset tulevaisuudessa omaan arvoonsa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 03.05.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Lammas on parasta. Silloin tällöin poikkean lounaalla kun tietää mitä saa. Kebabannos ei juuri muutu, mutta sen verran että voi sanoa vaihteluksi. Soppa on yleensä sosekeitto vaihtelevista aineksista ja ihan hyvä, mutta annoksen leivän söisin mieluummin alkukeiton kanssa.

Erilaisia lihavaihtoehtoja on tullut kokeiltua, mutta lammas pitää pintansa. Kanaversio on kuivahko ja seitanista ei jää paljoa kotiin kerrottavaa, vaikka miten kuten syömäkelpoista onkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.11.2016
Arvosana: 0

Kaksi ja puoli vuotta sitten Döner Harju ryhtyi täyttämään selkeää markkinarakoa suuren hypen saattelemana. Pelin henki oli selvä: kyse oli tuoreesta laatukebabista – ei siitä mitä löydät aamulla rinnuksilta yöjuoksun jälkeen. Ravintolan taustalla hääri kovan valuutan osaamista ja oppia oli haettu aina maailman virallisesta kebabpääkaupungista Berliinistä saakka.

Ja toden totta, tällaista paikkaa ehdittiin kaipaamaan. Jonot olivat pitkään todellisuutta kävijöille. Kävin ensimmäisen vuoden aikana kerran kokeilemassa paikan kebabtarjontaa, mutta silloin tuntui, että olivatkohan odotukseni kenties himpun verran liian korkealla. Hyvää oli, mutta ei juuri enempää. Nyt kesän alussa tuli käytyä toiseen kertaan.

Tiiviiltä listalta valitsin lammaslautasen (15 €) ja kylkeen colan (3,50 €), koska sen verran edellisillan after workin venyminen verotti miestä. Tarjolla olisi toki ollut viiniäkin ystävälliseen hintaan (6–8 €). Lammasannos oli ehdottomasti laadukasta ja maukasta, mutta kokonaisuus oli hieman riitasointuinen makuja ollessa liiaksi asti. Lautaselta löytyi varsinaisen lampaan lisäksi nimittäin ainakin yrttejä, punakaalia, punasipulia, tomaatti- ja jogurttikastiketta, oliivitahnaa ja focaccia-leipää. Simppelimpi annos olisi toiminut paremmin.

Ravintolan sisätilat ovat suoraan sanoen todella karut. Se lienee toki tarkoituskin. Ja mitä sitä sisustuksella koreilemaan, kun ideana on panostaa Suomen parhaimpaan kebbeen? Sisätilat ovat melko pienet muutenkin, mutta ulkona voi kesän suomassa lämmössä hyvin istuskella ja katsella Flemarilla käyskentelevää porukkaa.

Döner Harju on tarpeellisesti uudistanut Suomen kebabskeneä, mutta markkinoilla on tilaa muillekin yrittäjille. Ruoka on freesiä ja virkistävää – eli aivan jotain muuta, mihin on normaaleissa alan mestoissa tottunut – mutta käyntieni pohjalta annokset kaipaisivat yksinkertaistusta. Joskus vähemmän vain on enemmän.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.07.2016
Arvosana: 1

Tupa oli täynnä, vaikka lauantai-illan sulkemisaika alkoi olla käsillä. Ajateltiin, että ehditään vielä istahtaa syömään ja hyvin ehdittiinkin. Saatiin istumapaikatkin. Tiskille ja tilaamaan. Minulle vege seitanleipä ja seuralaiselle lammaslautanen. Suht nopsaan saatiin ruuat eteen. Annoksilla on kokoa – lautasella enemmän kuin leivällä. Hyvää oli ja nälkä lähti. Suosittelen. Tunnelma paikassa oli vähän hälyisä ja kaoottinen, mutta kuitenkin rento ja leppoisa. Johtui varmaan lauantai-illasta ja porukan juhlatunnelmasta. Jos haluaa astetta parempaa kebabia ja pikaruojaa, niin kannattaa tulla paikalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 14.06.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Hyvää pikaruokaa. Seitan-pitaleipä oli vähän liian miedon makuinen, mutta vastaavan annoksen aiemmin syönyt seuralaiseni tiesi kertoa, että se on ollut joskus mausteisempi. Ilmeisesti mausteisuuden suhteen on siis jonkin verran vaihtelua. Ei tämä nyt kokonaisuudessaan sentään ihan kaiken kuulemani hypetyksen arvoinen paikka ole, mutta ihan kelvollinen suoritus kuitenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 08.03.2016
Arvosana: 0

Todella maukas chilikana leipä. Ainut miinus lihan ja kastikkeen vähäisestä määrästä. Se oli niin helkutin hyvää, että olisin halunnut niitä lisää. Jäi hiukan nälkä. Ehkäpä se lautasannos koko olis ollut mulle sopivampi?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 03.03.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ei ole vielä pettänyt. En ymmärrä narisijoita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.02.2016
Arvosana: 0

Chilikana lautanen loistava , runsas sekä maukas. Leppoisa tunnelma ja ystävällinen palvelu. Varmasti käydään uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 23.01.2016
Arvosana: 0

Ateria oli pettymys. Vaikutti huolimattomasti tehdyltä esim pilkkomisen, asettelun ja ainesosien suhteiden osalta, lisäkkeet olivat tylsiä, korienteri täysin mautonta, kaiken kaikkiaan hyvän dönerin/ pitan monipuolisista herkkuaromeista ei tietoakaan. Ja liha aivan kylmää.
Leipä kuitenkin oli tällä kertaa maukasta, pieni lohtu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.01.2016
Arvosana: 0


Sijainti

Fleminginkatu 23, 00500 Helsinki - Reitti
045 180 5868
http://www.donerharju.fi