Keittiö auki

Viikinkiravintola Harald

skandinaavista ruokaa
Arvosana 2.4 / 5

Viikinki Haraldin Kylissä tarjotaan runsaita annoksia pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Hyväntahtoisella huumorilla maustettu palvelu ja Patavahtien loihtimat herkut viikinkikylän uniikissa ilmapiirissä muodostavat ravintolakäynnistä elämyksellisen kokemuksen.
Olipa kyseessä lounas, illallinen, perhejuhla, yritystilaisuus tai mitkä tahansa pidot, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (89)

Tunnelma ravintolassa on hyvä ja tarjoilijat ystävällisiä ja palvelualttiita. Hieman erilainen ruoka kiehtoo ja täältä löytyykin paljon hyviä vaihtoehtoja varsinkin alkupaloista ja jälkiruoista. Pääruoat ovat ehkä aavistuksen tylsiä alku- ja jälkuruokien rinnalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.09.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Taso vaihtelee, tiedä mitä tilaat. Esim. Berserkkien porsas, "porsaanulkofileetä sekä tiristettyä porsaankylkeä", oli ihan ok kyljen osalta, jota tosin oli liian vähän. Porsaanulkofilee maistui samalta kuin se kaupan vastaava kuiva fileepala.

Seuralaisen Valkyyrioiden Vasikka taas oli aivan loistava.

Henkilökunta... vaihtelevaa niin kuin ruokakin; Toinen on supermukava, toinen taas hoputtaa tilaamaan ja muutenkin tuntuu kuin olis pystymetsässä ikänsä asunut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 25.09.2016
Arvosana: 0

Liian kallis. Pettymys. Samalla rahalla syö tasokkaammin. Annoksen lisukkeet (kermaperunat, uunijuurekset) kuin pakaste-altaan valikoimasta. Lihat olivat hyvänmakuisia, mutta eivät säväyttäneet. Kotona omassa keittiössä pystyn samaan. Ravintola oli asiakasmäärältään hiljainen, mutta silti pahoiteltiin viivästystä, johtuen tilausten määrästä. En mene toiste. En suosittele. Tähtiä 2,5/5

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 17.01.2016
Arvosana: 0

Tarjolla oli vain pikkujoulumenu, jossa oli kolme vaihtoehtoa ja todella hintavia, 50€ hintainen sisäfilekin onnistuttiin pilaamaan ja perunapaistos oli kylmä ja valmistettu varmaan päiviä ennen tarjoamista, olimme todella pettyneitä ruuan laadun suhteen, tarjoilija oli onneksi ystävällinen ja ymmärtäinen, tämän kokemuksen jälkeen ei enää koskaan kyseiseen paikkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 30.11.2015
Arvosana: 0

Kiitos ravintolalle erittäin mukavasta palvelusta. Ruoka oli mahtavaa; makuja piisasi eikä niitä oltu peitelty ylemmääräisellä määrällä voita tai kermaa. Esim.tervapuolukat ja kuusenkerkkä kastikek, HUIPPU makuja. Kannattaa mennä nälkäisenä,, aivan ympyriääksi sai syötyä ihtensä.
kannattaa kokeilla. Illan istujaiset isommallakin porukalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 06.08.2015
Arvosana: 0

Todella hauska viikinkiteemainen ravintola. Ruoka on myös laadultaan erittäin hyvää, mitä nyt vähän ylihintaista omasta mielestä. Suosittelen käymään jo viikinkikokemuksenkin takia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.05.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli maultaan normaalia ketjuravintolan tasoa, mutta hintaansa nähden ala-arvoista. Enemmän kokemuksessa kuitenkin häiritsi tarjoilijan nuiva asenne. En tiedä olisiko meidän pitänyt pyytää anteeksi tuloamme. Tämä riitti kokemukseksi meille, ensi kerralla paikka on aivan varmasti joku muu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 78€ Lisätty: 04.05.2015
Arvosana: 0

Pääsääntöisesti hyvää, toisinaan jopa erinomaista. Kerran olen pettynyt annoksen mitäänsanomattomuuteen. Hinnat aavistuksen yläkanttiin, mutta tunnelma on mukava; terva haisee ja ystävällinen henkilökunta tepastelee kaavuissansa. Ainut ISO miinus tulee siitä, että alkoholiton olut on liian usein "juuri nyt loppu".

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 01.05.2015
Arvosana: 0

Poro oli sinänsä ihan hienosti paistettu, mutta sen ja lisäkkeiden maut hautautuivat täysin puolukkasurvoksen alle. Sitä olikin koko ison lautasen täydeltä, ihan kuin annos olisi koottu kokonaan sen puolukkasurvosmaton päälle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 15.04.2015
Arvosana: 0

Haudutettu possunniska oli aivan loistavaa! Tunnelma ja henkilökunta myös PK-seudun kärkipäätä. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 20.03.2015
Arvosana: 2


Sijainti

Aleksanterinkatu 21, 00100 Helsinki - Reitti
044 766 8010
http://www.ravintolaharald.fi/?kaupunki=helsinki

Vaihtoehtoisia ravintoloita