Leevi

18 arvostelua

Asiakasta ei aliarvioida ja virheitä pahoitellaan.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Elite ruokaravintola

Menimme lounaalle ajatuksena tarkastaa paikka ja tulla myöhemmin pitkälle illalliselle. Oli luettu ja kuultu paikasta negatiivista palautetta ja halusimme saada oman mielipiteen. Ainahan sitä paha puhutaan. No, illaliselle ei ehkä olla palaamassa, koska lounasta on vaikea arvioida sitä syömättä. Pari tarjoilijaa ohitti meidät monta kertaa ilman minkäänlaista huomioimista. (Vai lasketaanko läpi katsominen?) "Hei" olisi riittänyt. Ei ollut ruuhkaa tms. Naapuripöytään saapunut annos näytti ja tuoksui hyvältä.. Lähdimme muualle syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.07.2016
Arvosana: 3

Ravintola: Max's Cafe kahvila

Mukava kahvila, hyvät antimet. Hieman nuhjuinen, mutta kodikas ja siisti. Pari kertaa testattu ja varmasti tulee mentyä uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Maya Bar & Grill latinoamerikkalaista

Jonkusen kerran testattu ja aina ollut vähintäänkin hyvää. Jaettavat ruoat ehkä menun parhaimmistoa. Juomalista ihan jees. Tunnelma ok sisällä. Terassille luonnollisesti kantautuu paljon mölyä sijainnin tähden. (Terassilla möyrinyt puliveivari onnistui juomaan omia juomia ja öykkäröimään pitkän tovin ennen kuin poistettiin.)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.07.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Sinisen Huvilan Kahvila ulkoilmakahvila

Oli kiva käydä, paikka on hieno. Palvelun nopeudessa ehkä pientä viilaamisen varaa. Usein aika täynnä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.07.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Red Apple kiinalaista

Kotiin tilattuna Foodoran kautta kolme eri annosta. Keskivertoa parempaa, ruuassa suutuntumaa ja oikeita makuja. Ei valittamista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 13.07.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Hong Kong kiinalaista

Jonkusen kerran paikan päällä syöneenä ja pari kertaa kotiin haettuna voi todeta, että kannattaa syödä paikan päällä. Ruoan saa nopeasti mukaan, mutta tuntuu ettei se ole samasta padasta kuin ravintelissa syötävä. Takuuvarmaa "kiinalaista".. Suosittelen, jos sellaiselle on tarvetta. Henkilökunnan soisi joskus hymyilevän, mutta yleisesti tunnelma ravintolassa ihan jees. (Tosin Stadikan pelien aikaan syömässä saattaa olla kaljoitelleita urheilun ystäviä.)

Päivitin arvostelua, koska noutoruoka ei ole enää vastannut paikan päällä syötyä. Jostain syystä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 12.07.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Metro Food lähi-idän ruokaa

Otettiin meza 3 ja koftat jaettavaksi kahdelle. Ruokaa oli yllinkyllin ja suru puserossa jäi osa syömättä, kun napa paukkui pinkeänä. Paikka näytti tavalliselta (joskin erittäin siistiltä) kebabmättölältä, joten ruuan laatu ja tunnelma yllättivät positiivisesti.

Mm. falafelpallerot olivat rapsakoita + muhevia, leipäset kotoisan makuisia ja munakoisotahnan syömistä ei pystynyt lopettamaan ajoissa. Lämmintä leipää tuotiin lisää pöytään, kun edellinen satsi loppui.

Alkoholin puuttuminen varmasti ahdistaa osaa kohderyhmästä, mutta itseä se ilahdutti. Henkilökunnan ystävällisyydestä ja mutkattomuudesta jäi hyvä mieli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 2

Ravintola: Regina bistro

Välillä on varaa käydä tämän tasoisissa paikoissa ja silloin odottaa paljon. Ruoka oli hyvää (muun seurueen mielestä semisti suolatonta), mutta ei ihmeellistä. Pikkiriikkinen pettymys. Mutta vain pikkiriikkinen. Paikka on tunnelmallinen, erinomainen jollekkin romanttiselle viritykselle.

Tarjoilija paikkasi hyvin, kun jouduimme odottamaan ruokia suhteettoman kauan keittiön puolella sattuneen kömmähdyksen takia. Pisteet vilpittömästä anteeksipyynnöstä. Jos olisin varakas, kävisin uudelleen. Ehkä käyn siitä huolimatta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 23.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ahorita meksikolaista katuruokaa

Ekalla kerralla tuli petyttyä ruoan mauttomuuteen. Olin jotenkin kovin hämilläni, koska paikkaa oli hypetetty. Ahorita (Kluuvi) on luonteeltaan kuin Subway, mutta mukeilla yms. taivutettu meksikolaiseksi.

Puoli vuotta tuli märehdittyä ekan kerran kokemusta, kun päätettiin yrittää uudelleen. Sitä se nälkä teettää. Onneksi kävimme, koska ruoka olikin paljon parempaa, maukkaampaa. Nachojen dipit oli hyviä! Kannattaa käydä kokeilemassa, jos vaikka limonada iskisi makuhermoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 23.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Cafe Kuppi&Muffini kahvila+leipomo

Symppis! Hyvä kahvi, ihan jees tarjoomukset, söpöjä kakkusia, hyvää suolaista, kiva aamupuuro, ystävällinen palvelu. Tulee käytyä silloin tällöin, jos nurkilla pyörii. Ei päätä räjäyttävää, mutta suosittelen piipahtamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.03.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit