Avautuu 11:00

Sushi 'N' Roll

sushia, japanilaista
Arvosana 1.1 / 5

Ma-pe runsas sushibuffet klo 11-14. Iltaisin ja viikonloppuisin a la carte -lista . Voit syödä paikanpäällä tai tilata ruokaa mukaan.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (86)

Kuvottavaa syödä kärpästen ympyröimänä. Ylihinnoiteltu buffa sisältää paria hassua laatua mautonta ja huonoa sushia. Riisi ei ole sellaista kuin pitäisi. Avokado on rusehtunut. Kaiken kukkuraksi asiakaspalvelu on tylyä ja hymytöntä. Mitään ekstraa ei saa (siis hyvän ruokahalun toivotusta tmv). Ei todellakaan jatkoon. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.08.2019
Arvosana: 0

Jos haluat tanakkaa puuromaista sushia, niin tästä tulee lempiravintolasi. Hinta ja laatu on hyvin kaukana tästä ravintolasta: 15 €:n lounas, jossa liemi, hyvin minimaalinen valikoima sitkeitä susheja, sekä kahvi tai tee.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 27.06.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounaan hinta 15 on hyperöveri, vaikkei ruuassa itsessään ole valittamista. Sushi maistuu sushille kuten kuuluukin. Tilat ovat hieman ahtaat ja safkaa piti jonotella hälinässä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 14.08.2017
Arvosana: 0

Täältä olen löytänyt Helsingin parhaat sushit. Lukuisat take a way annokset vuonna 2015 ja nyt alkuvuonna 2016 ovat olleet loistavia. Hintaahan näille tulee, mutta laatu maksaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 20.01.2016
Arvosana: 0

Olen Helsingissä kiertäny monia Sushi-ravintoloita, mutta tämä paikka yllätti tasokkuudellaan ja sijainnillaan. En ollut ennen kuullut edes koko paikasta, kunnes kävelin sen ohi tuttavaani tavatessa. Ystävälläni oli ollut huonompi kokemus, mutta minulla täysin päinvastainen (huonoja päiviä aina sattuu). Hinnalta ravintolan ruuat tuntuvat melko kalliilta, mutta syödessä sen unohtaa. Tilasin Dragon Rollin ja paistettuja Lohi nigireitä, jotka olivat parempaa, mitä koko Helsingistä olen saanut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 02.01.2016
Arvosana: 0

Perushyvää take away -sushia lähiravintolasta. Sushi oli tuoretta mutta aavistuksen liian lämmintä. Wasabi-philadelphia-kurkku-avokado -rulla oli nappivalinta settiin, ja palat olivat yllättävän isoja verrattuna muiden ravintoloiden vastaaviin. Tilatessa ajattelin, että 12 kappaleen setti on hieman ylihinnoiteltu (15,50 €) määrään nähden, mutta syödessä muutin mieleni: hinta oli määrään ja laatuun nähden kohdallaan. Myös palvelu oli iloista ja nopeaa. Tulen toistekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 18.03.2015
Arvosana: 0

ihan ok sushia mutta hieman liian lämmintä. tasoon nähden hieman ylihinnoiteltu. sushia saa kuitenkin kätevästi tilattua netistä ja jos ei odota ihmeitä niin ei tule pettymäänkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.12.2014
Arvosana: 0

Quite frankly my worst sushi experience so far.

The miso soup was too salty, while the edamame beans were heavily overcooked! The fish didn't taste or feel fresh and the rice was absolutely tasteless. No sign of vinegar there?
I also pulled one of the nigris apart and was surprised to see no wasabi.

Also the makis looked like a five year old had made them. Ridcilous.

Service was okay, although a bit slow.

Won't return.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 23.11.2014
Arvosana: 0

Sushit pääsääntöisesti oikein maukkaita ja tasalaatuisia. Kala on tuoretta ja riisi hyvää. Valitettavasti kalan parhaat palat eivät ole aina löytäneet tietään makirulliin, nigireissä aina priimaa. Kaikki kömmähdykset, joista on vain suunsa avannut, on aina hyvitetty asianmukaisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 02.11.2014
Arvosana: 0

Tilattiin takeaway 2 hengelle (40€). Soija loppui jo puolessa välissä syöntiä ja maistui todella laimennetulle. Sama fiilis oli wasabin suhteen. Sushit oli ihan ok...vatsantäytetttä! Kolmen vuoden aikana on tullut todistettua tason alentuminen ja taitaa olla viimeinen kerta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 31.10.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Kapteeninkatu 7, 00140 Helsinki - Reitti
+358403514289
http://www.sushinroll.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita