Avautuu 09:00

Café Tin Tin Tango

kahvisalonki
Arvosana 2.9 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (77)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 15.11.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tangoaamiainen.

Paikan sisustus koostuu pienistä pöydistä mutta isommallekin seurueelle näistä rakentaa sopivan kombinaation. Hieman ahdasta toki, mutta kaikki kuitenkin sopii sekaan vaikka lauantai-aamuna ilmeisen suosittu paikka onkin.

Aamiaissetti on ollut mitäkuinkin samalla tasolla aina kun täällä on käynyt. Sopiva, ei tule ahdettua itseään liian täyteen. Kahvi on hyvää ja sitä saa santsata.

Henkilökunta, vaikka määrältään ei valtava, on ystävällistä, ja hyvin tehokasta. Pöydät siivotaan välittömästi kun asiakkaat on poistuneet. Tämä ei suinkaan ole selviö kaikissa kahviloissa.

Ehkä pieni miinus kertakäyttöisestä kananmunakupista. Vähän halvan oloinen kun marmeladikin tarjoillaan söpössä pikkupurkissa. (Voisiko näitä marmeladikippoja ehkä uusiokäyttää kanamunakuppeina??)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 06.08.2016
Arvosana: 1

Breakfast for dinner. Pienempään nälkään sopi seurueellemme aamiaissetti croissantilla ja marmeladilla, tuorepuristetulla mehulla (tosin vain appelsiini), kahvilla ja pikkusalaatilla. Vaihtelee ilmeisesti paljon sillä saimme käytännössä itse sanella haluamamme ja katsoa meneekö läpi. Munakasta, puroa tai sämylää ei saatavilla tuolloin, tämä kyllä ihmetytti.

Tunelma sekava ja meluisa. Rohkeimmat ulkoili terassilla mutta tyydyimme omaan ahtaan nurkkaamme ja pikkulasten itkuun. Keskinkertainen kokemus.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 10€ Lisätty: 05.01.2016
Arvosana: 2
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 11.10.2015
Arvosana: 0

Takuuvarma aamiaissetti todella hyvällä croissantilla. Ihanaa saada ruokaa ja alkoholittomia juomia vaikka keskellä yötä ilman liiallista baaritunnelmaa. Kun kaipaan todella hyvää croisannttia tulen tänne herkuttelemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.12.2014
Arvosana: 0

Tympeä ja huono palvelu. Paikka oli täynnä, tarjoilijat kireitä ja tylyjä. En todellakaan tuntenut oloani tervetulleeksi asiakkaaksi. En mene toista kertaa.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 12€ Lisätty: 21.10.2014
Arvosana: 0

Maukas mutta pieni aamiainen. Hintaansa nähden (10 euron molemmin puolin) annokset sisälsivät vähän elementtejä, mutta kyseessähän onkin aamiainen eikä brunssi. Sämpylä ja muut ainekset olivat tuoreita ja maistuvia, mehussa tuorepuristettu raikkaus.

Tunnelma oli lauantaiaamupäivästä hieman ahdas ja meluisa, mutta mukaan mahtui (juuri ja juuri). Palvelu toimi yllättävän nopeasti, vaikka nälkäisiä asiakkaita riitti.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 10€ Lisätty: 18.08.2014
Arvosana: 0

Päiväkahvit brunssiasiakkaiden keskellä. Tosi hyvää kahvia ja tuoreet maukkaat leivonnaiset. Peräsalin pyykinpesukone hurmasi seuralaiseni: "kuka keksi tarjota kuppilassa mahdollisuuden vaatepyykkiin"" Mukavan eloisa tunnelma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 25.05.2014
Arvosana: 0

Tilasin saalaatin lounaaksi. Annos oli jotain aivan kammottavaa.Jäin miettimään mitä on tapahtunut paikalle.ennen oli isot anookset sekä' tuoreet ainekset.nyt kun katselin ympärille niin kaikkihan on valmistarvaraa. Tarjoilijakin oli nolo kun kysyin heidän patongeista.Vaihtuneet nekin valmis pakasteeseen :( niin surullista. no toisaalta palvelukin oli niin ala-arvoista että ehkä ei minun enään tarvitse täällä käydäkkään.onneksi lähellä on picniks jossa taso on huomattavasti parempi ja palvelu sujuu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 15.04.2014
Arvosana: -4

henkilökunta vaihtuu ripeästi. edelleen soitetaan ranskalaista astor piazzola tyylistä musiikkia. tersassi on poissa - asiakaskunta vähenee, sen verran että voisi sillä häviöllä maksaa asuntoyhtiölle maksaa siitä että saisi luvan takas koe-ajaksi. ja ilmoittaa terassin asiakkaille. voin sanoa että paljon melua oli kun 50-60v kääkätteliäät istu kolmatta tuntia siinä :D harmi että kävi näin. muuten ruoka hyvä, tunnelmallinen paikka, pesukone/kuivausrumpumahdollisuus pelastanut minut hädässä. toivon että ruan hinta laskisi hiukan ja terassi ihmeellisellä konstilla saataisiin takas :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.12.2013
Arvosana: 0


Sijainti

Töölöntorinkatu 7, 00260 Helsinki - Reitti
(09) 2709 0972
http://www.tintintango.info

Vaihtoehtoisia ravintoloita