Closed now

Kahvila Hopia

café
Rating 4.1 / 5

Reviews (25)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Helsingin parhaat karjalanpiirakat ja kahvi kardemummalla! Hieno sisustus ja hyvin ystävällinen palvelu tekevät tästä loistavan lähikahvilan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.01.2016 View previous reviews (2)
Rating: 4

Juorupulla rulettaa. Aika usein kun olen Töölössä liikkeellä kurvaan Hopian kautta. Vakioannoksena kaalipiirakka(levy) ja iso musta kahvi. Kaali voisi olla aavistuksen kypsempää, mutta hyvä näinkin. Jos tilaa jää, voi kahvin lopun hörppiä juorupullan kera. Pieni yksinkertainen pulla, mutta todella hyvä.

Kotiin mukaan karjalanpiirakoita, jotka minusta tulee olla juuri näin napakoita. Ohratäyte on se ainoa oikea ja maku juurevin. Ja korvapuusteja tietenkin, joissa kanelia riittää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 31.07.2015
Rating: 1

Sympaattinen vanhanajan konditoria, josta löytyvät legendaariset karjalanpiirakat ja korvapuustit. Maistoimme luonnollisesti molempia ja varsinkin jälkimmäiset toimivat moitteettomasti. Piirakat olivat hyviä, mutta liekö käynyt niin, että sukupolvemme ei enää täysin osaa arvostaa perinteistä reseptiä, kun erityisesti odotuksiimme nähden ne olivat pienehkö pettymys? Ehkä vain suurena karjalanpiirakkafanina odotukseni leijailivat kaukana realismin horisontin yläpuolella. No, oli miten oli, niin plussaa kuitenkin siitä, että niiden valikoima oli kattava!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.07.2015
Rating: 2

perinteikäs ja perinteitä kunnioittava. ongelmana vaan nuo niin vähät istumapaikat, taitaa olla 10kpl. hienoa olisi jos tämä kahvila-leipomo voisi saada vierestä yhden liiketilan lisää joskus käyttöönsä. nimitäin useimmiten on pakko jättää pullakahville meno väliin kun mesta on jo täynnä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 04.03.2015
Rating: 0

Karjalanpiirakoita neljällä eri täytteellä, (kunhan ovat ehtineet paistua), ohra lienee alkuperäisin. Hyvä kansallispaikka, jos mahtuu sisälle. Pulla- ja leipätuotteetkin ovat hyviä, otan niitä piirakoitten puuttuessa. Tilanteen sopivasti sattuessa myös pöytiintarjoulua. WC on hiukan epämukavasti leipomon puolella.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.06.2014
Rating: 6

Paksukuorisia ja sitkeitä karjalanpiirakoita, munariisipiirakkaa mauttomalla, vetisellä riisillä, missä ei ollut mukana minkään linnun munaa.
Ehkä henkilökunta tarjoaa jotakin jäännös- ja sekundatuotteita henkilöille, joiden ei uskota ymmärtävän mitään tai tulevan uudelleen. Minun ei tarvitse enää tulla, vaikka vieressä asunkin..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 08.03.2014
Rating: -8

Olen käynyt kaksi kertaa, ensimmäisellä kerralla tosi surkea, paksukuorinen ja sitkeä karjalanpiirakka. Toisella kerralla muna-riisi-levy, jossa puoliraaka voitaikinakuori, vetinen riisitäyte eikä kananmunaa nimeksikään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.11.2013
Rating: 0

Valitettavan nuivaa palvelua. Tilaamassani kinkku-aurajuustopiirakassa olikin täytteenä myös ananasta, jolle olen allerginen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.08.2013
Rating: 0

Parhaat karjalanpiirakat! Nam :-)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.08.2013
Rating: 0

Kahvi ja pikkusuolanen. Symppis pikkupaikka, ollut tonteilla puolivuosisataa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.08.2013
Rating: 1


Location

Pohj. Hesperiankatu 9, 00260 Helsinki - Route
(09) 492 556
http://www.konditoriahopia.fi

Options