aleksisi

279 reviews

Syön nälkääni ja juon päihtyäkseni, mieluiten ravintolassa..

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (275)

Restaurant: Doi Thai

Pad-krapow kanalla.

Ei vakuuttanut, tai sitten odotukset olivat liian korkeat. Tulisuus ja basillika loistivat poissaolollaan. Niljakkaita kananpalasia sekä paljon sipulia, toi mieleen enemmänkin kiinalaiset ruokalajit.

Riisi sentään oli OK, kuten myös palvelu siihen saakka kun piti laskua odotella lähes tyhjässä ravintelissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 11.06.2018
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Saba

Chicken curry. Annos periaatteessa ihan maukas, joskin ei mikään suurensuuri. Naan-leipää lisämaksusta, sivusalaatti lievästi sanottuna säälittävä.

Mutta, se tunnelma. Väki örisee halvan ruukun boostaamina kuka minkäkinlaisessa humalan asteessa. Ei tämä varsinainen perheravintola ole (vaikka taisi olla ravintoloitsijan lapsi myös tiskin takana) mutta kyllä tuota viikonlopun jälkeistä oloa voi saba;n ruoalla korjailla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 10.06.2018
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Aune

Huippupalvelua lauantain illassa. Burgerikin oikein mainio. Konsepti mitä parhain, sillä kovin usein kun yönälkä yllättää, ei juuri kebabia kummoisempaa ole tarjolla.

Muutoinkin viihtyisä paikka sekä sopivasti hinnoiteltu. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 10.06.2018
Rating: 0

Restaurant: Aussie Bar Turku australian

Tästä ei bursa paljoa tylsemmäksi käy. Laatu ei huono, muttei erityisen hyväkään, ennemminkin mitäänsanomaton peruskäntty. Jokimaisemat aurinkoisella säällä ihan jees, mutta muuten laiva itsessään on aikalailla mauton rakennelma.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 10.06.2018
Rating: 0

Restaurant: Kuningas Kebab kebab and burgers

Pitkästä aikaa kunkkuun.

Astumme sisään ravintolaan, käymme kassan viereen valintamme tehneenä. Mitään ei tapahdu. TIskin takana touhuaa kolme ihmistä, mutta vaisua hymyä enempää ei kukaan välitä uusia asiakkaitaan huomioida.

Viimein jostain takahuoneesta saapuu neljäs henkilö, jolla ilmeisesti vastuu kauppa-aktista ja näin ollen saamme tilauksemme rekisteröityä ja käymme terdelle odottelmaan arvokkainta iskenderiä mitä kohdalle on osunut.

Annokset saapuvat kohtalaisen rivakasti, laatu on ihan kelvollinen, entenkin annokseen kuuluvat salaattimeiningit ovat kuitenkin normikebulaa laadukkaampia, siihen sitten erityiset suoritukset jäävätkin, ja kokonaisuutena ei alkuunkaan hintansa arvoinen.

Lisäksi terassin pöydät pyyhkimättä.

Tällä hinnoittelulla tulisi pystyä huomattavasti parempaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 07.06.2018
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Sikhar nepalese

Meh.

Astuin sisään, hämmästyin ja mietin että jokin ei ole kohdallaan. Hetki meni kunnes tajusin että täällä ei soi sama intiasoundträk niinkuin näissä aina soi.

Noh, lista käteen ja istumaan. Ravintolasali hieman kolkko, tunnelma kuin ruokalassa ikään.

Listassa ruoat sekä suomeksi että englanniksi, hieman hämmennystä aiheutti se, että ei oltu erikseen ilmoitettu mikä ruoka on tulinen ja mikä ei.

Ruoka tuli nopsaan, kanat ihan perus ok, naan vähän kuivakka. Ei tämä mitenkään erityinen suoritus ollut.

Laskua joutui hetken odottelemaan, ja sittenkin korttimaksun joutui tiskillä käydä suorittamassa, vaikka palvelu muuten olikin peruskohteliasta, jäi tästä hieman gonahtanut kokonaisvaikutelma. Valitettavasti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.06.2018
Rating: 0

Restaurant: Naughty BRGR

Cuban frita.

Mehukas kokonaisuus, laadukaskin. Jos kunnon hamppari kiinnostaa kun sattuu olemaan torin kulmilla, tai miksei kauempanakin, suosittelen suuntaamaan tänne suurempien ketjupaikkojen sijasta.

Palvelu kesätyöläismäisen innokasta, sopi paikan henkeen, niinkuin kai periaatteessa sisustuskin, josta tulee kaikessa sekavuudessaan mieleen lähinnä huvipuisto tai vastaava.

Tälläisten paikkojen miinus tunnetusti on se, että jos mielii saada hampparin sijasta kokonaisen aterian, niin hinta karkaa kyllä äkkiä ihan oikean ravintola-illallisen kanssa samoille euromäärille..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 06.06.2018
Rating: 0

Restaurant: Woolshed Turku australian gastropub

Paikka maanantaina melkoisen täysi jopa, eipä ihme sillä tarjousmeininki toimii.

Koska kaikki buget edukkaaseen hintaan, eipä sitä juuri vaihtoehtoja edes listalta katsella. Päivän valinta flaming hell burger. Odotukset ovat pelonsekaiset johtuen että listassa annos kuvitettu kohtalokkaan oloisesti kolmella chilin kuvalla, nimestä nyt puhumattakaan.

Ensipuraisu on lupaavan tulinen, mutta loppua kohden polte kyllä tasaantuu ja pelot kaikkoavat. Hampparin sisältämät muut ainekset kuten creme fraiche tasaavat poltetta, joten ruokailu on sujuvaa. Sivulla ranet ihan perus-OK ja lisukesalaatti vähän mitäänsanomaton.

Palvelu oli rentoa, tiskiltä tilattiin englannin kielellä. Jalkapalloa ruuduilta, sisustuksella haettu letkeää pubimenoa, ja hetkeksi sitä unohtaakin että todellisuudessa ollaan turkulaisen ostarin kulmalla isojen ikkunoiden äärellä.

Kokonaisuutena, tarjoushamppareilla ehdottomasti käymisen arvoinen, muuten ei ehkä mitenkään poikkeuksellinen muihin vastaaviin verraten...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 06.06.2018
Rating: 0

Restaurant: Delhi Darbar

Astetta laadukkaampi Intialainen.

Sunnuntai-iltana ravintola puolillaan, tarjoilijoita töissä muutama, joten palvelua ei tarvinnut odotella, ja se oli hyvin kohteliasta, joskin poikkeavaa siltä osin että yleensähän näissä tarjoilijatkin edustavat samaa etnisyyttä keittiön kanssa.

Lähes poikkeuksetta näissä valitsen chiken tikka masalan, mutta johtuen siitä että tämä paikka ei ruokalistassaan kyseistä annosta arvota kuin yhdellä chilin kuvalla, päädyin tulisen ruoan ystävänä chicken vindaloohon.

Annos tuodaan peltisen lokerolautasen sijasta erillisissä astioissa, ja vielä siihen naan-leipäkin ilmestyi. Kanat olivat ihan OK, ja tulisuuskin suomalaisittain kelvollinen, naan hieman mitäänsanomaton. Plussamaininta lämmitetystä lautasesta (vai oliko suoraan tiskikoneesta?)..

Musiikki ei yllättänyt, mutta kokonaisuutena menee tämä käymieni Intialaisten kärkijoukkoon. Hintalaatu oikeastaaan erinomainen.,

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.06.2018
Rating: 0

Restaurant: Nepali Chulo

Laadultaan perusnepalia. Chicken tikka masala sopivan tulinen, naan-leipä kooltaan perusnepalilaista pienempi.

Sisustus siistihkö, joskin sitä heti rupesi miettimään että mikä kaikki on perua tilassa aiemmin kauan toimineesta venäläisravintola Kasakasta. Musiikki sitä mitä tälläisessa odottaa sopikin.

Henkilökunta kohteliasta ja riittävän tehokasta. Miinusta tosin siitä, että laskua sai hetken odotella huolimatta siitä että tarjoilija päivysti tiskin takana, sattui vaan olemaan pidempi privapuhelu meneillään.

Kaikkineen, ihan OK paikka, voisin käydä toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 01.06.2018
Rating: 0


Images


Followers

googleMapsPlatformApiKey