Kitchen is open

Himalaya

nepalese
Rating 4.4 / 5

Customer experience

Vegetarian
Special diets

Reviews (126)

Perus nepalilaista paikkaa hieman parempi rafla missä lounalilen silloin tällöin. Annoksien riisin voi vaihtaa osittain tai kokonaan salaattiin, mikä antaa annokselle monipuolisuutta ja keveyttä. Lounaaseen kuuluu (iso) naan leipä ja kahvi/tee. Asiakaspalvelu melko jämäkkää perustasoa, silti hyvin tehokasta etenkin ruuhka-aikoihin. Oma syy tulla tänne on Shahi Paneer eli Leipäjuustopaloja tomaatti-voi-kermakastikkeessa. Leipäjuusto sopii todella hyvin tuohon kastikkeeseen verrattuna esim. kanaan. Jos tykkää leipäjuustosta niin suosittelen kokeilemaan, etenkin puolet salaattia puolet riisiä muokkauksella.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 19.12.2017
Rating: 0

Ehdottomasti paras nepalilainen, jossa olen käynyt! Ruoka on aina hyvää ja edullista ja asiakaspalvelu on ammattitaitoista. Asiakkaan toiveita kuunnellaan ja ravintolasta lähtee aina hyvillä mielin. Annoskoko on mielestäni sopiva.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.11.2016
Rating: 0

Klassikko nepalilainen! Lämmin, asiallinen vastaanotto, siisti ja herkullisen tuoksuinen ympäristö. Taattua laatua vuodesta toiseen, sydämellä tehtyä rehtiä nepalilaisruokaa. Keskustelu ruuasta ja elämästä kuuluu asiaan, annoksensa saa aina sellaisena kuin toivoo.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.11.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Helsingin ykkösnepalilainen! Mielettömän hyvä lounas, nopea ja ystävällinen palvelu. Suosittelen ehdottomasti

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.02.2016
Rating: 1

Mainio paikka. Etenkin lounaslistan leipäjuustoannokset ovat mahtavia. Hyvää on myös se, että lounasannoksensa voi valita pelkän riisin sijaan puoliksi salaatilla tai kokonaan salaatilla. Erinomainen mangolassi. Kahvi tai tee kuuluu lounaan hintaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 25.01.2016
Rating: 1

Ravinto Himalaya on yksi parhaimmista Intialaisista Helsingissä. Tilaan joka kerta kasvisruan joka on aina ollut hyvä. Ainut miinus on se että salaattipöytä ei kuulu lounaseen. Saalatia saa halutessaan riisin tilalle. Pääruan annos voisi myös olla isompi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.12.2015
Rating: 0

Suosittelen ravintola Himalayaa kaikille! helvetin hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Ja ei mikään kovinkaan kallis paikka :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.11.2015
Rating: 1

Erinomainen lounaspaikka. Ruuan saa nopeasti, se on maukasta ja kaupan päälle tulee ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 12.11.2015
Rating: 1

Lounas on kohtuuhintainen ja maukas. Ainoa miinus tulee siitä, että nykyään aterian yhteydessä ei saa jogurttikastiketta. Kastikkeet voisi vaihtaa parempiin.

A la carte hieman huonompi kokemus. Lounasta suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 23.09.2015
Rating: 0

Ainoa nepalilainen jossa on terassi, käymme täälä usein lounaalla kesäisin. Ruoka on aina ollut erilnomaista, olemme käyneet myös testaamassa a la carten, ravintola on meidän nepsu top kolmessa. Ja kuten nepalilaisissa ravintoloissa yleensä, palvelu on todella ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.07.2015
Rating: 1


Location

Ratakatu 1, 00120 Helsinki - Route
(09) 647 551
http://www.himalaya.fi/