Opens at 11:00

Vibami

Rating 3.7 / 5

Customer experience

Vegetarian
Vegan
Special diets

Reviews (3)

Vibami jatkaa Helmen jälkeen aasialaisen ruoan parissa ja onnistuu kyllä - ainakin ruoassa. Ravintola sijaitsee erikoisesti baarin yläkerrassa, ja Helmeen verrattuna joitakin seiniä on maalattu, mutta muuten sisustusta ei ole kovin järeästi muutettu. Vibamin (ja tämän tilan yleinen) ongelma on pitkä käytävämäisyys, sillä pöydät ovat peräkkäin ja tästä tulee hieman ruokalamainen tunnelma. Muutenkin ravintolan sisustus on olematonta ja vanha baaritiski lojuu ravintolan toisessa päässä vieden hurjasti tilaa. Saapuessamme ravintolaan meidät ohjataan pöytään, mutta emme oikein tiedä, pitäisikö ruoat tilata tiskiltä. Lopulta tarjoilija tulee ottamaan tilaukset pöydästä ja ruoat saapuvat kohtuullisessa ajassa. Ravintolassa on muitakin asiakkaita ja taustalla soi jokin musiikki, mutta tunnelma on silti hieman epämääräinen ja kiusallinen.

Kasvisruokien määrä on tasoa "ihan ok", joistakin ruoista saa tofu- tai soijakinkku(?)version. Valitsen nuudeliannoksen, josta löytyy jos jonkinlaista: bataattifrittejä, kevätrulla, pikkelöityjä kasviksia ja monta muuta. Ruoka on kyllä maukasta ja sitä tuleekin valtava kulhollinen! Bataattifritit eivät ole aivan tuoreita ja ehkä jotain eksoottisempaa tai käsintehdympää olisin kaivannut annokseen, mutta hyvä se on näinkin. Paikan pho olisi mielenkiintoinen kokeilla, sen nimittäin saa vegaanisena.

Ravintola jää hämmentämään, sillä järin viihtyisä se ei ole, mutta ruoka on hyvää. Palvelu on etäistä, mutta tämä vaatinee toisen käynnin, jotta voin vakuuttua ruoan laadusta jonkin toisenkin ruokalajin kohdalla. Suosittelen silti kokeilemaan Vibamia, sillä vietnamilaisia ruokia ei Helsingistä liikaa saa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.05.2019
Rating: 0

Ruoka oli ihan ok. mutta palvelussa saisi skarpata. Ensin meitä ei huomioitu lainkaa, sitten ruoka tuotiin, muttei aterimia, jotka tuotiin pyytämällä, mutta vietiin taas pois - kesken aterioinnin! Laskun laskeminenkin tuotti vaikeuksia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 13.07.2018 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Simppeliä mutta hyvää. Pieni ravintola, joka lounasaikaan aina täynnä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 26.11.2017
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Iso Robertinkatu 3 – 5, 00101 Helsinki - Route
+358 414 760 014
http://www.vibami.fi

Options