Hans

10 reviews

Badges

Blog link

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Savotta finnish

Ihastuttava mummolamainen ravintola. Poikettiin Tuomaan markkinoilta ja saatiin ikkunapöytä näkymillä kirkolle. Täyteläistä kantarellikeittoa, rapeita ahvenia ja rikkaat ritarit kahvin kanssa Arabian kuppeja ihastellen. Herttainen tarjoilijatar jonka jutusteli murteella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 07.12.2017
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Saslik russian

Valkosipulileipä oli hyvää. Zakuskeja, Iivanan miekkaa ja uunijäätelöä päädyttiin taaskin tilaamaan vaikka tarjoilija kertoi uudesta hiiligrilllistä ja uusista vartaista, mutta se kyllä maistui lihan pinnassa. Trubaduurit soittelivat loppuillasta ja joku sai synttärilaulunkin heiltä sähikäisen kera.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 26.11.2017
Rating: 0

Restaurant: Vibami

Simppeliä mutta hyvää. Pieni ravintola, joka lounasaikaan aina täynnä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 26.11.2017
Rating: 0

Restaurant: Himalaya nepalese

Parasta on sympaattinen ja nopea palvelu (ainakin lounasaikaan). Naan ja raita maukkaita ja muutenkin ruoka ok. Laminoidut ruokalistat tekevät vähän halpisvaikutelman, mutta toisaalta auttavat tilaamaan oikean annoksen kun välillä pientä kielimuuria havaittavissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 02.01.2013
Rating: 0

Restaurant: Fafa's Iso Roba falafel

Oikeasti tuoretta tilauksesta tehtyä ruokaa, jossa on makua! Tilan pienuus tuo tietynlaista yhteenkuuluvuuden tunnetta kun arat suomalaiset joutuvat istumaan ventovieraan vieressä. Henkilökunta on ainakin kantiskävijöiden näkökulmasta rentoa, ensi kertaa käyneen mielestä varmaan liian "omaperäistä" ja eksoottista. Vielä kun saisivat ulko-oven korjattua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 02.01.2013
Rating: 0

Restaurant: Carusel café

Välimeren tuulahdus-aamiainen ei ole kyllä kehumisen arvoinen. Parasta antia marjasmoothie, parmankinkku ja mozzarella sekä foccaccia. Suuri osa lautasesta oli täytetty syömäkelvottomilla ja epäilyttävän näköisillä kasviksilla ja hedelmillä -- tuoreudesta ei tietoakaan. Kiva paikka ja hyvät näkymät, mutta soveltuu paremmin oluenjuontiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 27.04.2011
Rating: -4

Restaurant: Mattolaituri

Vielä vähän kehitteillä oleva. Pääsiäisenä klo 12 kaikki suolainen oli loppu ja homma muutenkin vielä hakusessa. Kuohari oli loppu myös ja Ruinart-samppanja oli "alennusmyynnissä". Kiva paikka ja varsinkin katon ylätasanne näytti tosi viihtyisältä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.04.2011
Rating: 1

Falafelit ja lassit maukkaita. Herra Pita Pita mukavan tuttavallinen, tulee kotoisa olo ja kiva käydä. Annokset kookkaita ja ainakin omalle kohdalle osunut aina tuoreista aineksista, maut ja palvelu kohdillaan. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 27.04.2011
Rating: 0

Alkuun tattijulienne joka muistutti enemmän sienimuhennosta, maku ok. Seuralaisen härkäpelmeni oli vanhan makuista, mutta liemi hyvää. Blini takuuvarma. Vasikanposki yksi parhaista ravintola-annoksista, päivän saalis nieriä jättikokoinen annos, vähempikin olisi riittänyt. Jälkkäreistä päärynäterriini omituinen, suklaa-banaani-kombo toimi. Annoksissa käytetty koristeena häiritsevän paljon syötäviä kukkia. Viinilista positiivinen yllätys, tasokas, jolta löytyy myös laatu portviiniä. Tarjoilu hieman hapuilevaa ja tilauksen teossa oli hoputuksen tuntua. Lasku viehättävästi käsin paperille laskettu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 11.12.2010
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Saslik russian

Tilasimme joulumenun, joka kokonaisuutena hyvä setti ja kohtuuhintainen. Tosin zakuska ei ollut aiemmin syömieni vertainen, lajikkeita on muistaakseni aiemmin ollut enemmän. Häränfileevarras mureaa ja uunijäätelö aivan jättikokoinen annos, jota ei ihan loppuun jaksanut syödä. Tunnelmallinen miljöö, tarjoilijalla pilkettä silmäkulmassa ja tuli niitä snapsejakin juotua ihan riittävästi...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 13.12.2010
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites