Opens at 11:00

Fafa's Iso Roba

falafel
Rating 3.4 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (125)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Meh.

Toimitusruokana näitä tulee käytettyä joten en osaa sanoa minkälainen on esillepano mahtaisi olla paikan päällä, mutta woltin styroksilaatikossa salaatti ei kyllä näytä parhaita puoliaan. Vähän sekalainen höttö nakattu pediksi, ja siinä kylmenneet fallupullat päällä.

Maut kyllä edelleen kai ihan ok, etenkin sooshit ja tahnat, mutta jotenkin tuntuu että agressiivisen ketjuuntumisen seurauksena ei meininki pysy enää yhtä korkealla tasolla kun aiemmin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 12.07.2017
Rating: 0

Erinomaiset bataattiranskalaiset, täältä niitä saa vatsansa täydennykseksi. Kokonaista ateriaa niillä ei ehkä korvata, mutta boksin hinta-sisältösuhde on silti hyvä. Ahtaiden ja hälyisten tilojensa vuoksi Fafa's toimii paremmin take away -paikkana.

Palvelu oli ripeää ja rutiininomaista, mitä en pistä pahakseni. Palvelu oli kokonaan englanniksi ensimmäisestä "hi":stä lähtien. Mielestäni pikaruoka-alan sanasto ei ole niin vaikeaa etteikö sitä oppisi myös suomeksi. Mikäli kielimuurin vierittäminen kokonaan asiakkaan harteille kuuluu brändiin, en vaan yksinkertaisesti tykännyt tästä konseptista. Nyt kuitenkin tiedän, mikä on bataatti englanniksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 10.07.2016
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.06.2016
Rating: 0

Ruoka edelleen ok, mutta palvelua ei näköjään saada toimimaan. Tylyä ja tympeää, kassalla osa tilauksesta oli jäänyt kirjaamatta eikä pahoitteluita asiasta herunut. Jouduin eipäsjuupittelemaan siitä mitä olin tilannut. Paha mieli saa ruuankin muuttumaan tuhkaksi suussa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 20.02.2016
Rating: 0

Hyvä ruoka mutta asiakaspalvelu toimii vaan Sörnäisissä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.01.2016
Rating: 1

Erikoinen tutavuus. Saatuani edellisellä kerralla vahingossa kukkakaaliversion sain melkein pahanolonkohtauksen. Ylipaistettu levitetty kukkakaali ei khdannut makumaailmaani vaan maistui lähinnä palaneelta juurelta. Jotain kuitekin tapahtui viikon aikana ja halusin antaa uuden mahdollisuuden. Ensi järkytys muokkautuikin hiljalleen suorastaan herkuksi ja nyt se on vakioni. Terveellisempi ja pikantin voimakasmakuinen, helpompi syödä kuin falafel. Sopii kevyeen nälkään

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 01.01.2016
Rating: 1

Wouldn't have been bad - but what is that white GUNKthey puton the Pias? Some kind of over-creamy ZERO 'sauce' that seems to be some kind of edible lubricant. Reaslly distracts from 'feel' and taste of the sandwich!!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 25.11.2015
Rating: 0

Aina hyvä! Tällä kertaa tilasin Fafa's chicken korianterilla ja chilillä. Juuri sopivan maukasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 09.10.2015
Rating: 0

Aina hyvä falafel, hyvät bataattiranskikset. Monta kertaa haettu, kertaakaan ei vielä oo tarvinnut pettyä. :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 20.09.2015
Rating: 0

Hyvää safkaa. Kanapita fetalla ja korianterilla. Fafasin feta on aina hyvää, ekaa kertaa kokeiltu kana oli valitettavasti aika pliisu. Leivistä tulisi omasta ja muidenkin mielestä parempia, jos täytteet olisivat sekaisin pitan sisällä. Nyt ne kasataan niin, että eri täytteet ovat aika omillaan, jolloin makuelämys on vähän yksipuolinen. Palvelu oli perusjees, hinta hiukan yläkanttiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 16.07.2015
Rating: 0


Location

Iso Roobertinkatu 2, 00120 Helsinki - Route
http://www.fafas.fi

Options