Simo

28 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (26)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Kado Sushi Bar japanilaista

Taitaa viedä ykkössijan Turun Sushikisassa. Syynä kalan tuoreus ja japanilaisen oluen tarjoaminen.
Ykkössijasta huolimatta naputtamistakin löytyy: Vaikka kala onkin tuoretta jäävät biitit aika tylsän makuisiksi. Käytössä ollut wasabi on ainakin syypää, mutta ehkä riisin maullekkin voisi yrittää tehdä jotain. Positiivista kuitenkin, että kritiikki osuu yksityiskohtiin.
Misokeitto on kyllä vaisu esitys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 16.08.2010
Arvosana: -1

Ravintola: Mami ravintola

Lounas aivan huikeaa. Lounaalla tästä ravintolasta saa aivan mitättömällä hinnalla lähes minkä tahansa muun ravintolan listaruokiin verrattavaa syötävää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 22.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Cantina Azteca meksikolaista

Meksikolaisuudesta en osaa sanoa. Enemmän mulle tuli mieleen Espanja, mutta en mikään asiantuntija tuolla saralla olekkaan.
No oli mitä oli, niin ruoka maistui hyvältä. Alkuruokana katkaravut oli aivan loistava. Tai ei ravut, mutta chorizovoi, mikä niitä maustoi. Katkaravut olisivat voineet olla tuoreempiakin. Pääruokana paella toimi myös, mutta kampasimpukka oli vähän pehmeä ja ikävän oloinen.
Ihan muutaman kampasimpukan tyylisiä pikku erheitä korjaamalla, tästä tulis ihan loistava paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 47€ Lisätty: 11.02.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Torre espanjalaista

Etanat maistu hassulta. Ei huvittavalla tavalla. Burgerin pihvi kuiva ja sitkeä. Pikkasen huvitti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 15.12.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Thai Orchid Kamppi Thai-Viet Kitchen thaimaalaista ja vietnam

Täähän oli hyvä. Söin kevätrullia ja pääruuaksi possusalaatin. Kumpainenkin oli oikeinkin maistuvia. Oli aivan perusteltua kutsua tätä Thairuoaksi. Samaa ei voi sanoa monesta muusta paikasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 06.12.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Pub Niska saaristolaispitsaa

Oikeastaan ihan hyvä, ettei näitä nimitetä pizzoiksi. Ero keskivertotarjontaan Turussa on sen verran suuri, että kyllähän nämä piti uudelleen nimetä.
Kaikki kunnossa: tomaattikastike, korkealuokkaiset täytteet ja pohja. Ei tämä varmaankaan ole italialaisten aatosten mukainen lätty, mutta todella hyvä turkulainen versio.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.12.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Yoki aasia-afrikka-latino

Lounastin 1:ssä tunnissa. Siinä ajassa ehtii saamaan kaksi "sormiruoka" -annosta ja yhden pääruoan. Yhteistä niille oli hyvin pieni koko ja mausteiden vähyys.
Maustamattomuus nyt jotenkin menee läpi sashimin ja kuhachevichen kanssa, mutta en mä kyllä ymmärrä tätä lammastaginea. Marokossa Tagine on ollut huomattavan monipuolinen sisältäen pähkinöitä , taateleita, rusinoita ja mitä milloinkin kanelilla ja inkiväärillä maustettuna. Yleensä on ollut makea ja lievä tulisuus yhtäaikaa kielellä. Nyt maistui, ihan mukavan makuinen ja miellyttävän murea lammas, mutta valitettavasti siinä se. Ja pari purkkioliivia lillui harmillisesti annoksessa myös.
Riisiä muuten ei salissa näkynyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 03.12.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Maneerat Thaimaalaista

Lounaalla päivittäin muutama vaihtoehto, mutta listahinnat ovat melkein yhtä halpoja.

Taitaa ola Turun ainoa thai -ruokaa tarjoava ravintola, jossa pöydässä on tarjolla chiliä, sokeria ja kalakastiketta. Nuudelit paistettuna tai keitossa tuovat mieleen Bangkokin street foodin. Hyvä paikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 16.06.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Japanilainen Ruokahuone Sakura japanilaista

Söin Sushia. Paikasta olisi kiva tykätä ja henkilökunta on vallan mainiota, mutta kalan tuoreus on muodostunut ongelmaksi. Tämä koskee erityisesti tonnikalaa, mutta jossain määrin myös lohta. Tonnikalan nyt ehkä vielä voi ymmärtää, mutta hyvää lohta on kyllä riittänyt muille ravintoloille. Pientä skarppausta.

Mutta kananmunabiitti, kuten myös kalifornianrulla ovat parhaita kaupungissa ja Misokeitto vallan mainiota.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 20.05.2010
Arvosana: 4

Ravintola: Luomo michelin-gourmet

Menu 15 ja juomapaketti. Kokonaisvaikutelma hyvä, mutta ideat eivät välttämättä ihan toimineet. Hassua, että mielestäni Menun parhaimmat ruuat olivat lähes klassinen blini ja mouhijärveläinen voi.

Tuntuu, että vaikka on selvää keittiön tehneen valtavasti ajattelutyötä, niin yksinkertaistamalla olisi annoksista saatu parempia. En pidä tätä mitenkään yleisenä ohjeena, mutta tässä ravintolassa tuntuivat yksinkertaiset asiat toimivan parhaimmin.

Viinipaketin kasaamisessa oli nähty vaivaa. Vaikkeivat kaikki pairingit nyt mitenkään erikoislaatuisesti toimineetkaan, niin jokainen valittu viini oli itsessään kiinnostava. Harmi, että tässäkin syntyi vaikutelma, että työn määrä ei realisoitunut makuihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 150€ Lisätty: 22.01.2011
Arvosana: 2


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)