Avautuu 11:00

Cafe Art Taidekahvila Aurajoen rannalla

tuorepaahdettua
Arvosana 4.3 / 5

Vuoden Barista voitettu tähän kahvilaan jo seitsemän kertaa, viimeksi 2014.
Turun Kahvipaahtimon tuorepaahdettua kahvia mahdollista ostaa
papuina tai jauhettuna ! Www.turunkahvipaahtimo.fi


Arvostelut (56)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Mahtavat juomatarjonnat, ne eivät koskaan petä. Erityisesti olen ollut tyytyväinen teelaatuihin, mitkä on selkeästi harkiten valittuja, ja tulevat pienessä teepannussa. Olen käynyt Cafe Artissa jo noin 7 vuoden ajan, ja tunnelma on myös todella puoleensavetävä. Pientä miinusta kuitenkin seuraavista: taidenäyttelyt voisivat vaihtua vähän useammin, kun nimensä mukaisesti kyseessä on taidekahvila. Henkilökunta on nykyään usein aika tympeän oloista, mikä on mielestäni uusi ja negatiivinen trendi kahvilassa, minkä muistan pari vuotta sitten vielä nimenomaan myös hyvän palvelun tyyssijana. Lisäksi valitettavasti syömispuolet on ylihinnoiteltuja, ja käyneet jo tylsiksi kun vaihtoehdot ovat lähes aina samat (pari eri juustokakkua, joku lohileipähärdelli, croissant, sekä pari muffinivaihtoehtoa). Lisäksi syötävät eivät maultaan ole niin kovin erikoisia, eli eivät mielestäni hintansa arvoisia. Keskityn siis jatkossakin nestemäisiin tarjottaviin, ja nautin omalaatuisesta tunnelmasta! Asiakaspuolesta sen verran, että täällä käyvät kaikki - nuoret opiskelijat, parrakkaat hipsterit, vanhemmat akateemiset ihmiset jne. Koko kaupungin kirjo yhdessä paikassa :)

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: 0


Henkilökuntaan kuulunut mummeli tuli ajamaan pois, ennen kuin olin leipäni ehtinyt syödä. Ikkunapöytä piti nääs antaa muille asiakkaille. Olin vissiin istunut siinä hänen mielestään liian kauan. Ihan käsittämätöntä että tällaista ees voi tapahtua. Jäi tosi paha mieli käynnistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 720€ Lisätty: 01.03.2015
Arvosana: 1

Kahvi, kahvi, kahvi. Ensimmäinen paikka, jossa kehtaan maksaa kahvista reilusti, kun tiedän että saan paikan päällä vastajauhettua kahvia ja suomen parhaiden baristojen tekemiä luomuksia. Hinta-laatu kahvissa siis erittäin jees. Syömäpuolesta en oikein osaa sanoa, kun harvemmin mitään mutustan kahviloissa. Ehkä jokin pieni ja halpa vaihtoehto voisi olla paikallaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 25.02.2015
Arvosana: 0

Kallis mutta hyvä paikka. Turun parhaat erikoiskahvit ja yksi harvoista kahviloista, joissa myös teet ovat kohdillaan. Täällä ei tarvitse tyytyä juomaan Liptonin Yellow Labelia.

En ole edes juustokakkujen suurin ystävä, mutta täällä ne ovat taivaallisia. Myös lohiruisleivät ovat ihania, mutta kakut ja leivät ovat todella kalliita. Kakkupalat tosin ovat melko isoja, ne kannattaa ottaa jaettavaksi. (Eivät ehkä näytä niin täyttäviltä kuin mitä ovat.)

Sistus voisi olla mukavampi ja kotoisampi ja joissain huoneissa kaikuu ikävästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.01.2015
Arvosana: 0

Upeat kakut ja maistuvat erikoiskahvit. Loistava asiakaspalvelu ja baristat luovat mieleenpainuvan kahvilakokemuksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 16.11.2014
Arvosana: 0

Vakkaritsuffepaikka Turun vierailuilla. Tarjolla oli tällä kertaa hyvä normikahvi ja maukas porkkanakakku. Viihtyisistä sokkeloista löytynee jokaiselle oma rauhallinen spotti katsella ikkunoista avautuvaa Aurajokea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 02.09.2014
Arvosana: 0

Loistavaa kahvia, ja kaffenisua!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 5€ Lisätty: 02.06.2014
Arvosana: 0

Sijainti jokirannassa historiallisessa kivitalossa, yksi Turun parhaista kahvilapaikoista. Sisustus tavallaan omanlainen, onhan kyseessä taidekahvila, vaikka en niin tämän tyyppisen taiteen päälle itse olekkaan. Miljöö on kuitenkin kokonaisuudessaan hieno.

Pikkusuolaiset ja kahvit laadultaan hyviä ja hinnatkin kaikkiin tekijöihin nähden siedettäviä. Esim. suodatinkahvi 2,2€ kupillinen. Voi ostaa mukaan myös Turun kahvipaahtimon tuotteita.

Henkilökunta on useaan otteeseen palkittua ja ammattitaitoista, toisin kuin monessa muussa kahvilassa.Kiireaikoina palvelu toki on liukuhihnamaista - vaikkakin ihan asiallista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 08.04.2014
Arvosana: 0

Kahvien suhteen turun paras kahvila. Hintataso on aika korkea, mutta ainakaan ei maksa turhasta, sillä cappucino maistui jopa seurueemme sellaiselle joka ei kahvista välitä. Syötävien puolella valikoima ei ole suuren suuri, lähinnä piirakka- ja kakkupaloja. Tunnelma on viihtyisä, tosin jotkut ratkaisut hieman jäivät ihmetyttämään, kuten seinille valitut taide(?)teokset ja niihin kohdistetut spottivalot, jotka enemmän häikivät asiakasta silmään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 02.04.2014
Arvosana: 0

Haudutettu tee hyvää. Lohileipä loistava.Tunnelma lauantain aamutunneilla inspiroiva. Asiakkaita vauvvasta vaariin... hienoa.     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 08.02.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0


Sijainti

Läntinen Rantakatu 5, 20100 Turku - Reitti
040-1583383
http://www.cafeart.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita