murmeli24

8 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Brahen Kellari restaurant/bar

Härän sisäfileepihvi sienikastikkeella oli hyvää ja juuri toivomallani paistoasteella, mutta lisukkeita oli annoksen hintaan nähden hyvin niukanlaisesti ja itselleni jäi vielä sen jälkeen nälkä. Sisustus, etenkin seinillä roikkuvat isot valokuvataulut ovat hämmentäviä eivätkä muodosta mitään yhtenäistä kokonaisuutta, vaan antavat halvan ja mauttoman kuvan paikasta. Paikassa oli myös kovin kylmä vaikka koko seurueella oli runsaasti vaatetta päällä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 28.01.2014
Rating: 1

Restaurant: Chinese Panda Garden

järkyttävä pettymys. en ymmärrä kuka tätä paikkaa on voinut oikeasti kehua. perus einesnuudelia herne-maissi-paprika -sekoituksen kanssa. jokainen suupala maistui yhtä valjulta. huonoin kiinalainen missä olen ikinä käynyt. palvelu oli hyvää, mutta ei se paljon pelasta. sen kerran kun menee ulos syömään haluaisi ruuan maistuvan hivenen paremmalta kuin köyhän opiskelijan kotona kyhäämä nuudeliannos.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 01.04.2014
Rating: -1

Restaurant: Tintå

Turun parasta pizzaa. Jos haluaa että pizza maistuukin joltain eikä halua mitään perus mättöruokaa, niin kannattaa kokeilla tintån pizzoja. Vähän on erikoisemmat täytteet, että ei ehkä ronkelin tai ennakkoluuloisen kanssa kannata mennä noita pizzoja syömään. Suosittelen silti kokeilemaan. Edelleen herahtaa vesi kielelle pizzaa muistellessa. Pieni miinus kuitenkin tarjoilun tasosta. Tarjoilija tuntui haluavan pöytäseurueemme mahdollisimman nopeasti pois kun ei vaivautunut kysymään koko pöytäseurueelta, että saako olla pääruuan jälkeen vielä jotain. Hän otti yhdeltä seurueen jäsenistä jälkiruokatilauksen eikä kysynyt haluaisivatko muut mitään, vaan lähti toimittamaan tilausta. Ei tullut kovinkaan huomioitu olo.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 28.01.2014
Rating: 1

Restaurant: Latte Cafe

menin kokeilemaan latte cafe:ta täällä nähtyjen suositusten yllyttämänä ja ei se kyllä ihan hehkutusta vastannut. ruokapuolen tarjonnasta esillä oli vaan pari kakkua ja latte ei kyllä ollut latte, vaan ihan perus maitokahvi. ihan ok paikka ja ok kahvia, mutta ei täältä lattea kyllä saa. En voi suositella erikoiskahvien ystäville.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.04.2014
Rating: -1

Kahvien suhteen turun paras kahvila. Hintataso on aika korkea, mutta ainakaan ei maksa turhasta, sillä cappucino maistui jopa seurueemme sellaiselle joka ei kahvista välitä. Syötävien puolella valikoima ei ole suuren suuri, lähinnä piirakka- ja kakkupaloja. Tunnelma on viihtyisä, tosin jotkut ratkaisut hieman jäivät ihmetyttämään, kuten seinille valitut taide(?)teokset ja niihin kohdistetut spottivalot, jotka enemmän häikivät asiakasta silmään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 02.04.2014
Rating: 0

Restaurant: Morrison's Turku

Ihan hyvää ja maistuvaa perushampurilaista. Jos ei tarvitse mitään ihmeellistä ja haluaa syödä niin että nälkä lähtee, niin tätä voi suositella. Paikka viihtyisä ja onneksi oli ikkunapaikoilla tilaa, koska niissä on kiva istua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.01.2014
Rating: 0

Restaurant: RantaKerttu

Ei maistunut miltään. Tilasin perus hampurilaisannoksen ja odotin siltä vähän enemmän tasoa ja makua kuin heidän buffet-höystönsä, mutta pettymään jouduin. Ranskalaisissa ei ollut suolaa ja hampurilainen suorastaan ikävystytti. En voi suositella hampurilaisten ystävälle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 09.01.2014
Rating: 0


Images


Followers