Keittiö auki

Morrison's Turku

Amerikkalainen
Arvosana 2.5 / 5

MorriSon’s Turku

Turun MorriSon’s Kristiinankadulla tarjoilee Amerikan malliin suuret ja maistuvat annokset! Meiltä löydät mehevät burgerit, pihvit ja salaatit! Tilaa kannattaa jättää myös jälkiruoalle, vaikkapa herkulliselle Ben & Jerry’s jäätelölle!

Lounasta MorriSon’sissa tarjoillaan arkipäivisin klo 11-15. Runsailla lounasannoksillamme jaksaa paahtaa loppupäivän.
Viihtyisään yläkertaamme voit myös varata pöydän numerosta 050 516 4324.

Tervetuloa nauttimaan reiluista annoksista, virkistävistä juomista ja rennosta meiningistä!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (66)

Aivan tajuttoman huono, en voi suositella. Pihvi tilattu raakana, saatu täysin kypsänä. Väärät lisukkeet. Tarjoilijaan vaikea saada kontaktia. Reklamoin heti kun sain tarjoilijaan yhteyden, hyvä ettei kädestä pitänyt mennä ottamaan kiinni.
Vastaus oli reklamaatioon "Aijaa". That's it, ei mitään pahoitteluita. Ei ikinä enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.06.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erittäin hyvä valinta, kun päivä oli muuten mennyt vähillä ruokailiulla. Tilaa oli hyvin ja sunnuntai-illaksi asiakkaita oli kuitenkin hyvällä vaihtuvuudella. Tarjoilijat olivat heti paikalla palvelemassa ja saivat asiakkaat miettimään valintojansa asiakkaan omista lähtökohdista.

Annoskoko oli nälkäiselle erittäin hyvä ja raaka-aineet laadukkaita. Toteutus toiveiden mukainen. Jälkiruoka oli hyvää, eikä jälkiruokien lisukkeissakaan oltu turhia säästelty. Taustamusiikki sopi hyvin atmosfääriin ja sai aikaan nostalgisia tunteita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 11.09.2017
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 16.01.2017
Arvosana: 0

Bulkkiburgeria. On mistä valita, jokaiselle jotakin. Burgeri on kuitenkin bulkkia pahimmillaan, pihvi erityisesti. Ehkä se pakasteen paistaminen on sitten ruuanlaittoa.

Jottei ihan pelkkää negatiivista tule annettua, niin jos etsit mahaa täyteen, niin tämä on paikkasi. Burgereiden makukin menettelee, joten ei tarvitse irvistellä syödessä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 13.12.2016
Arvosana: 0

Hyvä paikka. Mahtavat burgerit

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 15.11.2016
Arvosana: 0

Kävimme isolla porukalla pari viikoa sitten. Palvelu oli töykeää, tarjoilija ei selvästi pitänyt työstään ja joutui esim. kysymään monta kertaa tilauksia koska ei kuunnellut ensimmäisellä Paikan burgerit ovat kuitenkin ok ja isokokoisia josta mm. puolisoni pitää. Jos palvelu olisi parempaa, olisi kokemuskin ollut positiivinen. Potkut surkealle tarjoilijalle niin paikka paranee.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 30.10.2016
Arvosana: 0

Ihan valehtelematta, kaikista ravintoloista joissa olen elämäni aikana käynyt, olen täällä saanut tympeintä palvelua. Kaksi kertaa olen käynyt ja samoilla kerroilla sama miestarjoilija. Näiden kertojen välissä oli pitkä tauko, mutta oli jäänyt kyseinen henkilö negatiivisella tavalla mieleen. Käyttäytyminen mietä kohtaa tuntui tylyltä kuin meitä ei olisi haluttu sinne ja palvelu kehnoa. Ekalla kerralla pyysin juustoa hampurilaisen väliin, se unohtui ja tuotiin kylmänä jälkikäteen. Toisella kerralla sain kokonaan väärän annoksen. Hampurilaiset muistuttaa himpun verran kaupan eineshampurilaisia. Maku kuitenkin okei, vaikkei parhaasta päästä. Valkosipuliperunoissa maistuu tosi vahvasti valkosipuli, mikä ei toki haitannut koska pidän valkosipulista ja menin ravintolasta kotiin enkä ihmisten ilmoille. En aio mennä uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.10.2016
Arvosana: 0

Olimme isolla porukalla liikenteessä Itsenäisyyspäivää edeltävänä lauantaina. Ravintolan ovista sisään astuttuamme saimme nopsaan huomata että monella muullakin oli sama ajatus. Paikka oli aivan täynnä ja naistarjoilija arvioi että kaksi erillistä 4 hengen pöytää saattaisi vapautua, tosin odotella olisi pitänyt x aika (plus porukkamme olisi tarvinnut jakaantua). Olimme jo lähdössä kun toinen, miespuolinen tarjoilija huikkasi peräämme ja viittoi seuraamaan. Hän vei meidät yläkertaan joka oli suljettu tulevia varauksia varten. Kysyi vielä vitsailevaan sävyyn että ehdimmekö syödä kolmessa tunnissa, koska silloin olisi tilan varaajat tulossa. Kolmesta tunnista taisi riittää puolet ja kaikille jäi todella hyvä mieli palvelusta. Saimme ruokailla täysin tyhjässä yläkerrassa omassa rauhassamme. Palvelu oli muutenkin kyseisen tarjoilijan kohdalta loistavaa, mutta tämä "privatilan" saaminen oli piste iin päälle sateisen ja kylmän päivän keskellä! Myös ruoka oli maittavaa ja tuli täydestä ravintolasta huolimatta todella nopsaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 08.12.2015
Arvosana: 1

Pihvin tullessa pöytään se oli jo kylmä. Tilasin pihvini kypsyysasteella medium miinus. Valitettavasti pihvini oli toisesta päästä täysin raaka enkä voinut syödä sitä loppuun. Tarjoilijattaremme oli niin ynseä, että totesin valitusten menevän kuuroille korville ja maksoin siis pihvini. Uudestaan en mene se on selvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 31€ Lisätty: 07.11.2015
Arvosana: 0

Tulimme sisään ja tarjousviikoista johtuen tupa oli luonnollisestikkin täynnä. Valittuamme paikan naistarjoilija tuli ja antoi ruokalistat samalla todeten jonon olevan keittiössä 45 minuuttia että haluammeko silti jäädä. Tarjoilija toisti asian moneen kertaan antamatta aikaa miettiä mitä tekisimme. Lopulta lähdimme, koska tarjoilijan käytös oudoksutti ja tuli epätervetullut olo. Olisimme kyllä voineet odottaa kysesen ajan ruokaamme, mutta jos vastaanotto jo alussa on näinkin tympeä, niin tuskimpa palvelu olisi siitä parantunut. Ennen kyseisessä paikassa olen saanut ensiluokkaista palvelua erityisesti miestarjoilijoilta, mutta selkeästi kaikki naiset eivät ole kyseisessä ravintolassa omalla alallaan. Aina ennen myös ruuan laatu on ollut kohdillaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.10.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kristiinankatu 9, 20100 Turku - Reitti
+358 50 516 4324
http://rafla.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita