Avautuu 11:00

Fresno Hämeenlinna

Hallituskatu 20
Arvosana 2.9 / 5

Fresno on amerikkalaistyylinen ruoka- ja seurusteluravintola, jossa pääset makumatkalle Kaliforniaan. Ravintolan tunnelmallinen ja rauhallinen ilmapiiri, rento palvelu, sekä maukas ruoka antavat hyvät puitteet viihtymiselle ravintolassamme aina iltamyöhään saakka.

Makuja löytyy moneen makuun grilliruoista, hampurilaisiin ja raikkaisiin salaatteihin. Riippumatta siitä pidätkö liha- vai kasvisruoista runsaalta listaltamme löytyy varmasti jotain jokaiseen makuun. Runsaiden ruoka-annosten jälkeen onkin mukava sulatella ruokia nauttimalla kylmiä tai kuumia juomia kattavasta juomavalikoimastamme.

Fresno sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa torin laidalla.


Arvostelut (39)

Hampurilaiset hyvät, muuten annos ok. Palvelu sujui moitteettomasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.05.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Yhden kerran perusteella suosittelen! Hyvää oli!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 11.07.2016
Arvosana: -2

Valitettavasti ruokalista oli vaihtunut eikä listalla enää ollut aiemmin paljon kehuttua vegaanista falafel-annosta. Listalla oli nyt kaksi vegaaniseksi merkittyä annosta, joista toinen kysyttäessä osoittautui epävegaaniseksi (sisälsi vuohenjuustoa). Kasvistorniannos luvattiin tehdä vegaanisena jättämällä vuohenjuusto pois. Annoksessa olleet juurespihvit olivat maukkaita, mutta maalaislohkoperunat ja salaatti mauttomia. Salaatista puuttui kokonaan kastike. Perunoiden maustamiseen pyydetty ketsuppi oli huonolaatuista ja etikkaista, joten silläkään ei annosta pystynyt saamaan syömäkelpoiseksi. Annoksesta jäi nälkä ja erittäin paha mieli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 03.07.2016
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2016
Arvosana: 0

Söin Hot Chili - burgeri. Oli riittävän tulinen mutta ei silti jäänyt inhottavasti polttelemaan. Ranskalaiset upeita, rapeita päältä ja pehmeitä sisältä. Isolle miehelle riittävä annos. Paikat kanattaa varata etukäteen ja pitäisi tietää oikea pöytä, Pöytien tasoero huomattava ja väkeä oli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 01.02.2016
Arvosana: 0

Perussettiä, alkupala mozzarellatikut, jalopenopopperit ja ravunpystöt. Kaksi pientä salaatinlehteä nacholastupedillä herätti hilpeyttä. Burgeri Route66, pihvin kypsyys bueno, sämpylä hemmetin kova ja jopa syömäkelvoton. Ei sinänsä haitannut kun en muutenkaan noita yleensä syö. Ulkomuoto korkea ja suhteellisen kaunis. Jälkkäri suklaajäätelöpallo banaanikastikkeella, jep, vaihtoehtoja toki oli muitakin

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.12.2015
Arvosana: 0

Palvelua ei nimeksikään, ruoka ihan ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.10.2015
Arvosana: -3

Söin blue cheese burgerin ja yllätyin positiivisesti annoksen koosta (aikuinen mies ja jaksoin juuri ja juuri syödä koko annoksen). Makukin oli hyvä eikä ruuassa ollut moittimista iso plussa dipille joka annoksen mukana tuli maku oli aivan loistava. Hinta/laatu-suhde oli todella hyvä, eikä ravintolan viihtyvyydessäkään oikeastaan moitittavaa ole.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 06.08.2015
Arvosana: 0

Ruoka on ollut joka kerta kun olemme käyneet, erittäin hyvää & paikan tyyliin sopivaa. Palvelu on nopeinta ikinä missään ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 25.07.2015
Arvosana: 0

No jaa, eipä tästä jäänyt paljon kerrottavaa. ..
Lisämyynti unohtui täysin, vuorossa 2 tarjoilijaa ja sisällä tusinan verran asiakkaita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 28.05.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hallituskatu 20, 13100 Hämeenlinna - Reitti
045 235 1012
http://www.fresno.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita