Suljettu nyt

Bistro Liekki

Puuhiiligrilli Ravintola
Arvosana 4.6 / 5

Ravintolan erikoisuutena on puuhiiligrilli, joka antaa aidon savun ja grillauksen maun listan annoksiin.
Kipinä Bistro-Ravintola Liekkiin on syttynyt kokeneiden keittiömestareiden Mikko Ilmevallan ja Ahmet Aslanin ajatuksissa. Nyt ajatukset ja kokemus ovat roihahtaneet liekiksi. Bistro Liekin Sydän hehkuu punaisena keittiön
puuhiiligrillissä

Bistro Liekin puuhiiligrillissä saadaan liha- ja muihin annoksiin aitoa savun aromia ja hiiligrillin makua.
Paistopinnasta tulee hiilien hehkussa erinomainen – nyt voi huomata todella, kuinka hyvältä liha parhaimmillaan maistuu.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (3)

Miellyttävä puuhiiligrilliravintola. Hampurilaisen pihvi oli erinomaisen mehevä (ja sopivan medium) ja ranskalaiset olivat hyviä. Annoskokokin oli aika hyvä, vaikka ranskalaisia olisi saanut olla hieman enemmän (isoon nälkään).

Ravintola itsessään on erinomaisen viihtyisä, sopivan tunnelmallinen. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista olematta kuitenkaan tyrkyttäviä.

Kokonaisuudessaan vallan mainio kokemus, täällä tulen käymään toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.10.2017
Arvosana: 0

Olimme ajaneet Helsingistä asti kokeilemaan tätä ravintolaa ja yllätykseksi saavuimme 21. 22. Tarjoilija sanoi että keittiö sulkeutuu 21.30, kävi kysymässä kokilta ja keittiö oli kuulema jo kiinni, ymmärrämme kyllä että keittiö sulkeutuu aikaisemmin, mutta miksi siitä ei voi informoida mitenkään. Miksi nettiin ei ole kirjoitettu muuta kuin, että ala carte on auki klo22 asti sekä kyltissä ulkona luki myös vain tämä sama informaatio? Ravintola menetti juuri kolme maksavaa asiakasta. Onneksi tässä lähellä on Oklahoma, joka otti ilosylin meidät syömään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.10.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paikka on ihan mukavasti sisustettu ja palvelu toimii hyvin. Hiiligrillin mainostus ei ole turhaa. Lihaan ja kalaan tulee aavistuksen verran lisää makua tavallisesti paistettuihin nähden. Tästä iso plussa.

Hinta on varsin verrattavissa Helsingin hintatasoon. Vantaalla voisi odottaa saavansa ruokaa hieman Helsingiä edullisemmin. Ei ravintola kuitenkaan selkeästi ylihintainen ole.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 18.12.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Talvikkitie 30, 01300 Vantaa - Reitti
09 8361611
http://bistroliekki.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita