Uusimmat arvostelut: Hämeenlinna

1 arvostelu

Erittäin herkullinen ja suurikokoinen hampurilainen runsailla täytteillä, myös erityistoive huomioitiin. Ranskalaiset myös herkulliset. Ystävällinen asiakaspalvelu ja kotiinkuljetus toimi, suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.01.2019
Arvosana: 0
17 arvostelua

Aiempien kokemusten perusteella hampurilaiset ovat olleet loistavia, joten nyt päätin tilata pizzaa (ilman juustoa).

Asiakaspalvelu oli ensiluokkaista.
Pizzan ulkonäkö herätti ihmetystä. Pyöreän muodon sijaan pizza oli soikea. Mielestäni pizzan tärkein aines, eli pizzapohja oli karmeaa syötävää. Kovaksi kuivunutta pohjaa ja reunoilta raakaa taikinaa, joka ei ollut kohonnut lainkaan pizzapohjan tapaan.
Kana maistui oudolle ja ananas sen sijaan raikkaalle. Tomaattikastike oli vetinen ja tästä huolimatta maultaan pizzaan hyvin soveltuva.
Tätä pizzaa ei edes juusto olisi pelastanut.

Tätä pizzaa en kutsuisi pizzaksi laisinkaan ja heidän mainoskuvan pizza ei varmasti ole heidän itse valmistama. Pizzapohjan taikinan koostumuksessa on paljon parannettavaa. Tämän kokemuksen perusteella en voi suositella näitä pizzoja ainakaan oikeiden Italialaistyylisten pizzojen ystäville.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 31.12.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Kävimme tyttären ja vävyn kanssa aterioimassa paikassa ex-tempore ja ensimmäistä kertaa la 3. 11.18. Tarjoilija oli hätäinen eikä osannut vastata tiedusteluihimme ruoista. Muilta kysyttiin juomat, minulta ei ja aterimia ei ollut pöydässä kaikille. Salaatti ei ollut edes ABC:n tasoa ja ruoka keskinkertaista. Paikka ja miljöö ovat mainiot ravintolalle, mutta sisustus ja koristelut kaipaavat pikaisesti päivitystä. Kalustus, pinnat, ja koristeet aikansa eläneet eikä m itenkään sovi yhteen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 86€ Lisätty: 09.11.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Tällä kertaa mukava yllätys, jotain oli muuttunut viime kertaan verrattuna.

Kebabrulla oli mehukas, salaatinkastiketta oli sopivasti, kebab maukasta ja salaatti näytti tuoreemmalta. Annos on juuri minulle sopiva, vie nälän eikä ähkyä tule.

Maku 4/5, jotain pientä puuttui mausta, mutten tiedä mikä, ehkä annoksen sisältämät suolakurkut eivät olleet makuuni, mutta muuten hyvä suoritus,

Tälläisella ruuan tasolla tulen käymään useamminkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 11.09.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu ammattitaitoista. Ravintolan sisätilat hienot ja tunnelmalliset

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.08.2018
Arvosana: 1