Uusimmat arvostelut: Hämeenlinna

1 arvostelu

Hyvää ja halpaa ruokaa

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 25.05.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Todella hyvä ruoka! Myös vegaaniset annokset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.05.2019
Arvosana: 0
2 arvostelua

Ravintola täydehkö sunnuntai-iltana, saatiin kuitenkin 5hlö pöytä. Juomat perus settiä ja tuotiin ok nopeudella, alkusalaatti aika tavallinen. Lehtipihvi listalta.. 26€ ja kysyin vielä onko iso annos. Tilasin hölmöyksissäni. Lehti oli kuivakka ja pieni, maustevoi, about kuusi uutta perunaa halkaistuna ja vähän al dente kasviksia pihvin alla jemmassa. Y-l-i-h-i-n-t-a-i-n-e-n annos.
Palvelu perus ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 31.01.2019
Arvosana: 0
5 arvostelua

Söin päivällistä ulkomaisten asiakkaitteni kanssa keskiviikkona 16. 1.19. Valitsimme Menu Le Blasonin. Alkuruuan lohirilletti oli maukas lisä itse annosteltuna paahdetun leivän päälle, pikkelöity kurkku ja fenkoli toivat pirteän lisän. Päivän kalaksi minä valitsin kuhan, jota oli vielä kaksi viimeistä annosta jäljellä keittiössä. Vieraani valitsivat nieriän, jota tarjottiin kuhan loputtua. Kuha-annos herkkusienineen muistutti kuhasta Mannerheimin tapaan. Jotain erikoista oli kuitenkin maussa, joka mielestäni oli huono. Jälkiruuaksi menusta poiketen tilaamani vanilja/suklaa jäätelö auttoi hieman.

Miksi en palauttanut kuhaa keittiöön? Olin suositellut asiakkailleni tätä ravintolaa. Vieraani tulivat maista, joissa valittujen ravintoloiden ruuan laatu on kohdallaan. Mikäli isäntänä palauttaisin ruuan valitsemassani ravintolassa asiakkaitteni nähden, se osoittaisi minulta puuttuvan harkintakykyä ehkä muissakin asioissa.

Olinko tyhmä valitessani kalasta jäännösannoksen? Mielestäni kokin pitäisi kuitenkin varmistaa, että saliin menevä ruoka on varmasti kuranttia.

Ravintolassa oli panostettu paljon tyylikkääseen kattaukseen ja ystävälliseen palveluun. Sinne oli miellyttävä tulla. Ulkoiset puitteet olivat kunnossa. Oli harmi, että ruuasta löytyi heikko lenkki.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 18.01.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Erittäin herkullinen ja suurikokoinen hampurilainen runsailla täytteillä, myös erityistoive huomioitiin. Ranskalaiset myös herkulliset. Ystävällinen asiakaspalvelu ja kotiinkuljetus toimi, suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.01.2019
Arvosana: 0
17 arvostelua

Aiempien kokemusten perusteella hampurilaiset ovat olleet loistavia, joten nyt päätin tilata pizzaa (ilman juustoa).

Asiakaspalvelu oli ensiluokkaista.
Pizzan ulkonäkö herätti ihmetystä. Pyöreän muodon sijaan pizza oli soikea. Mielestäni pizzan tärkein aines, eli pizzapohja oli karmeaa syötävää. Kovaksi kuivunutta pohjaa ja reunoilta raakaa taikinaa, joka ei ollut kohonnut lainkaan pizzapohjan tapaan.
Kana maistui oudolle ja ananas sen sijaan raikkaalle. Tomaattikastike oli vetinen ja tästä huolimatta maultaan pizzaan hyvin soveltuva.
Tätä pizzaa ei edes juusto olisi pelastanut.

Tätä pizzaa en kutsuisi pizzaksi laisinkaan ja heidän mainoskuvan pizza ei varmasti ole heidän itse valmistama. Pizzapohjan taikinan koostumuksessa on paljon parannettavaa. Tämän kokemuksen perusteella en voi suositella näitä pizzoja ainakaan oikeiden Italialaistyylisten pizzojen ystäville.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 31.12.2018
Arvosana: 0