PainIsGood

24 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (24)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Zagros Ravintola

Aitoa Shish-kebababbia Turusta. Zagroksen parasta antia ovat aidot shish-kebab vartaat ja grillissä valmistetut hampurilaiset

Paikan henkilökunta on hyvin ystävällinen ja palvelualtis. Ruoka on herkullista ja annokset ovat sopivan kokoiset.Suosittelen paikkaa vaikka matkaa olisi enemmänkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Pho Ngon vietnamese cuisine aito vietnamilaista

Loistavaa ruokaa pienessä tilassa. Kävimme porukalla testaamassa Turun keskustan uusimman vietnamilaisen ravintolan ja kokemus oli kaikkien kohdalla positiivinen.

Ravintolan nimikko annos Pho-keitto oli kaikkien ruokailijoiden mielestä loistavaa ja annoksen koko täysin riittävä.

Kasvisruokailijamme sai tofun tilalle kasviksia ja annos oli iso ja maukas.

Suosittelen ehdottomasti paikkaa kaikille itämaisen ruuan ystäville!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 09.11.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Kanaravintola Birdie ruokaravintola

Keskiverto kanaravintola. Hiljaiseen aikaan käytynä ravintolassa oli noin yksi kolmasosa varattuna eli tilaa löytyi ja palvelua sai nopeasti.

Ruuan tilaus onnistui helposti ja tarjoilijat olivat hyvätuulisia ja avuliaita. Hinnat ovat täysin keskiluokkaa verrattuna muihin vastaaviin ravintoloihin.

Testiannoksena oli Birdien Pannu-nimikkoannos ja kokemus ei ollut parhaasta päästä. Ko. annoksen mainoksessa mainostetaan Jumbo wingsejä, mutta ne olivat hyvin kaukana jumbo koosta. Lisäksi härän lihapala olisi voinut olla hieman laadukkaampi.

Kaiken kaikkiaaan ravintola voisi olla hyvin viihtyisä, mutta äänieristykseen ja ruuan laatuun täytyy tulla parannusta.

Käymisen arvoinen paikka kaikesta huolimatta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 08.11.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Yoko Thai thai, aasialaista

Hyvää aasialaista marketista. Harvoin saa yhtä hyvää ruokaa ison marketin sisältä, mutta Yoko Thai onnistuu siinä mainiosti. Ruokakaupassa käynnin voi kruunata ostamalla ruuat mukaan, oivallisten astioiden vuoksi ruoka on vielä lämmintä kotona.

Maku on kohdallaan annoksissa ja menu on riittävän kattava. Hinnat ovat kokoon ja makuun verrattuna edulliset, varsinkin jos käyttää annospassia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 29.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kultainen Hirvi suomalaista

Kultainen hirvi edustaa ravintoloiden historiaa positiivisessa mielessä. Tämän paikan ruuasta ja tunnelmasta tulee jotenkin nostalginen tunnelma, koska saman tyyppisiä paikkoja ei valitettavasti montaa enää löydy.

Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Tunnelma oli loistava vaikka paikka oli tupaten täynnä. Paikkavaraus on suositeltavaa jos haluaa varmistaa ruokailun sujumisen. Palvelu on asiantuntevaa ja miellyttävää. Annokset ovat lähempänä kotiruokaa kuin fine diningia, joten tämän kun muistaa niin ei tule pettymyksiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 07.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Oscar kebab-pizzeria

Mynämäen pitkäaikainen kebab-pizzeria on paikkansa lunastanut. Ruuat ovat olleet kaikilla käyntikerroilla maistuvia ja tasalaatuisia.

Palvelu on asiallista ja nopeaa. Ruokalista on varsin perinteinen, mutta kaikki erillaiset ruuat ovat hyviä ilman epäkohtia. Sisustus ja siisteys on hoidettu hyvin. Suosittelen varauksetta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Amarillo texmex

Pitkästä aikaa Amarillossa oli melkein kaikki kohdallaan. Kävimme syömässä rillossa Ruisrock viikonloppuna ja melkein kaikki osa-alueet saivat kiitosta.

Tarjoilijat olivat mukavia ja huomaavaisia. Ruoka oli maukasta ja ruokailijoilta ei tullut pahaa sanaa annoksista. Ruokaa ei tarvinnut odottaa pitkään, mikä on aina hyvä asia.

Miinusta tulee kokemukseen paikan ulkoasusta. Pöydät heiluu, istuin osat olivat rikki ja yleisesti sisustus oli parhaat päivänsä nähnyt. Paikasta näkee, että tilat ovat yökerho käytössä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 05.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Taco Nito meksikolainen

Loistavaa pikaruokaa kohtuuhinnalla. Annosten koko ja varsinkin maku on hyvä. Ruokalista on suppea, mutta syön mielummin pieneltä listalta maistuvia annoksia kuin isolta listalta keskinkertaisia. Kaikenkaikkiaan loistava lisä Turun pikaruokavalikoimaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 03.10.2013
Arvosana: 6

Ravintola: Di Trevi winebar, eurooppalaista

Moderni ravintola miellyttävällä sisustuksella. Kävimme pienellä porukalla syömässä ja kokemus oli hyvin positiivinen. Ruoka oli kaikilla maistuvaa ja annoskoko oli riittävä. Palvelu on riittävän nopeaa ja tarjoilijat olivat ystävällisiä.

Paikasta jäi hyvin miellyttävä kuva vaikka muutamat arvostelut saattoivat ennustaa muuta. Miellyttävä paikka, suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 03.10.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Pub Niska saaristolaispitsaa

Mukavalla palvelulla ja erillaisella sisustuksella varustettu ravintola. Pizzat ovat loistavia yhdellä sanalla kuvattuna.Ruokalista ei ole pitkä, mutta kaikille löytyy jotain syötävää.

Lyhyesti kuvattuna ravintola on toimiva, kohtuuhintainen ja edustava. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 21.07.2013
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)


Seuraa (1)