Avautuu 11:00

Pho Ngon vietnamese cuisine

aito vietnamilaista
Arvosana 4.7 / 5

aito vietnamilaisen keitiö tarjoa monipuolinen ja maukas vietnamilaisen perinteinen sekä morderni ruokaa, vaihtuva lounas joka päivä heti mukaan tai paikan päällä, myös juhlatarjotin juhlia varten


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (63)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Taivaalliset maut jokaisessa ruuassa mitä olemme maistaneet. Mausteet kohdallaan ja niin terveellistä ruokaa. Miinus on paikan kylmyys, takit päällä syötiin kun ulkona on -15c!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.01.2016
Arvosana: 0

Lounaaksi otettu annos paistettuja nuudeleita kanan kera oli liian pieni. Ruoka maistui kuitenkin oikein hyvälle.
Ravintola on tosi pieni ja ankea sisustukseltaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.12.2015
Arvosana: 0

Alkuruoka ja pääruoka, joilla nälkä lähti hyvin. Ystävällinen palvelu. Suosittu, mutta pieni tila riitti nopean palvelun vuoksi. Lämmöllä suosittelemme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 28.11.2015
Arvosana: 0

Lounaaksi suurempi pho-keitto eikä todellakaan jäänyt nälkä. Myös kylmän lokakuisen päivän vilutus kaikkosi luista ja ytimistä keiton lämmittäessä vatsanpohjaa. Liemi erinomaista ja todella maukasta. Plussaa siitä, että keiton kylkeen saa thaibasilikaa, ituja (eivät lisää niitä pehmenemään keittoon etukäteen) ja hienonnettua chiliä pyytämättä. Muiden seurueen jäsenten lounasannokset saivat myös suitsutusta osakseen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.10.2015
Arvosana: 0

EI mitenkään erikoinen aasialainen ruokakokemus. Tulisuutta oli, kuten pyysin, mutta siihen ne maut sitten jäivätkin. Eli ei maistunut paljon miltään. Tofu ruoassa oli karmeinta - täysin mautonta ja suolatonta. Vesi minulle muistettiin tuoda vasta jälkiruoan kanssa. Jälkiruoka oli mangopirtelö, ei mikään ihmeellinen sekään.
Annoskoot olivat todella isot: ehkä hieman liiankin isot.
Menulla on ihan liikaa kaikkea "sillisalaattia": vaikea valita, ja toisekseen yleensä se on huono merkki, jos ravintolan menussa on tarjolla "liikaa kaikkea". Niin nytkin.
Jos ravintola selkeyttäisi menunsa muutamiin loistavimpiin resepteihinsä ja selkeyttäisi linjaansa, niin he pystyisivät keskittymään noiden ruokien laatuun, makuun ja laatuun - ja kaikki voittaisivat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.09.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.09.2015
Arvosana: 0

Kolme kertaa olen nyt käynyt syömässä täällä ja pari viimeistä kertaa olen toivonut että saisin niin hyvää ruokaa että ymmärtäisin nämä hehkutukset. Ruoka on ollut ihan ok, mutta ei kuitenkaan mitään ihmeellistä. Muitakin aasialaisia paikkoja on tullut kokeiltua, eli vertailupohjaa on.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.08.2015
Arvosana: 0

Erittäin maukasta sapuskaa. Tarjonnassa on mukavaa vaihtelua, kaikki ei todellakaan maistu samalta kuten joskus esim. kiinalaisissa ravintoloissa. Annokset ovat melko isojakin. Palvelu kilttiä ja kohteliasta. Tilat ovat vähän ankeat, mutta toisaalta sijainti mainio, keskeinen ja rauhallinen, ja saahan ruoan myös mukaan. Lähes (?) kaiken saa myös vegevaihtoehtona tofulla. Listalla on minun makuuni joitakin vähemmän kiinnostavia ruokia, joten jos satut kokeilemaan sellaista, anna paikalle vielä toinenkin mahdollisuus ja testaa esim. Xao Lan tai chili–sitruunaruoho-annoksia. Herkullista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 31.03.2015
Arvosana: 1

Perheen suosikki.
Hyvät safkat vähän eri tvistillä kun bulkkiaasialaiset missä maustetaan pääosin soijan ja sweet chilin voimalla. Hyvät oli murkinat, paikan siisteys ei yllä ruoan/hinnan tasolle. Likainen puuterihuone.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 21.02.2015
Arvosana: 0

Olen mm. Vietnamissa paljon matkustellut 60 v. herra. Pho Ngonissa on vain 5 askeettista pöytää kuten usein on Vietnamissakin. Sana on levinnyt - lounasaikaan voi olla täyttä. Ruoka on the real thing ja medium on jo aika stydi. Rau ram kana on nin taivaallista, että muuta ei tahdo saada tilattua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 20.02.2015
Arvosana: 0


Sijainti

kauppiaskatu 4, 20100 Turku - Reitti
0449730218
http://facebook.com/phongonvietnamesecuisine

Vaihtoehtoisia ravintoloita