Suljettu nyt

Yoko Thai

thai, aasialaista
Arvosana 3.4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (10)

Ihan ok ruokaa markettiravintolaksi, mutta jos kaipaa vähänkään aitoja itämaisia makuja, ei niitä kannata täältä hakea. Hieman kallis mielestäni laatuunsa nähden, keskustassa kuitenkin samanhintaisia ja huomattavasti parempia thai/kiinalaisia ravintoloita.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.12.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pettymys kun kanavartaat olivatkin pakasteesta;(. Olisin odottanut että ne ovat paikan päällä valmistettuja.

Palvelu oli iloista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.11.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

On tullut usein syötyä Cittarissa paikan päällä ja otettua mukaan, eikä ole tullut petyttyä. Ruoka on maittavaa ja hinta ihan kohdallaan. Palvelu on aina ollut ystävällistä ja hymyilevää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.07.2016
Arvosana: 0

Kannattaa kokeilla susheja täällä. Vastoin kaikkia odotuksia sushirullat ovat tosi tuoreita ja hyviä, eikä hintakaan huimaa päätä. Palvelu on aina erittäin ystävällistä ja toiveisiin vastataan hyvin! Harmi että pho-keitto poistui valikoimista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.07.2016
Arvosana: 0

Aika keskinkertainen paikka, mukava palvelu mutta ruoka ei juurikaan keskitasoa kovempaa. vähän tusina-thai sapuskan makua joten helpommin tarttuu käteen aikaisemmilta tiskeiltä täytetty patonki tai rusinamakkaraa...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: 0

Todella maukas pho-keitto, tuo vietnamilaisen keittiön kansallisruoka. Hyvin ryyditetty tähtianiksella ja inkiväärillä. Todellinen talvipäivän lämmittävä kohokohta. Samoin wok-ruoat ovat aivan keskitason yläpuolella puolella olevan aasialaisen ravintolan tasoa. Pho-keittoon saa lisätulisuutta erikseen myytävällä chillisoosilla, mutta mielestäni keitto on jo sellaisenaan mitä oivalisin lounasruoka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 10.01.2015
Arvosana: 0

Eipä hassumpi pikku aasialaispaikka Kupittaan Citymarketissa. Paikka on tosiaan kaupassa ihan palvelutiskien vieressä ja ruoat maksetaan kortilla.
Käteinen ei siis kyseisessä ravintolassa käy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 27.11.2014
Arvosana: 0

Ruoka on laadukasta ja hyvänmakuista, mutta silti vähän mautonta. Kotona tuunaan annoksia tujaus habanero-soosia ja loraus ketjap manisia, ni tulee hyvä. Tähän hintaan kun saan näin laadukasta ruokaa, niin en voi valittaa, vaan ryhdyn tässä suorastaan kehumaan. Hyvä o. Osta vaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 04.11.2014
Arvosana: 0

Hyvää aasialaista marketista. Harvoin saa yhtä hyvää ruokaa ison marketin sisältä, mutta Yoko Thai onnistuu siinä mainiosti. Ruokakaupassa käynnin voi kruunata ostamalla ruuat mukaan, oivallisten astioiden vuoksi ruoka on vielä lämmintä kotona.

Maku on kohdallaan annoksissa ja menu on riittävän kattava. Hinnat ovat kokoon ja makuun verrattuna edulliset, varsinkin jos käyttää annospassia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 29.09.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Uudenmaantie 17, 20700 Turku - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita