Juhoo

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Komppeli Ravintola

Mukavan rento tunnelma. Salihenkilökunta hyväntuulisia ja raikkaita. Lounaslihapullat oli laadukkaita ja hyvin maustettuja, kastike oli hyvää. Ei mitään einestä siis. Lounasannokseksi sopivan kokoinen, itselle meinas olla jopa vähän liian iso (mies 90 kg). Suosittelen ehdottomasti ainakin kokeilemaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.08.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Yoko Thai thai, aasialaista

Ruoka on laadukasta ja hyvänmakuista, mutta silti vähän mautonta. Kotona tuunaan annoksia tujaus habanero-soosia ja loraus ketjap manisia, ni tulee hyvä. Tähän hintaan kun saan näin laadukasta ruokaa, niin en voi valittaa, vaan ryhdyn tässä suorastaan kehumaan. Hyvä o. Osta vaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 04.11.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kaskis pohjoismainen

Nälkäisenä sisään(naama rutulla), kylläisenä ulos(hymy huulilla). Ehdottomasti yksi parhaista ravintolakokemuksista. Vaimoni syntymäpäivän kunniaksi lähdettiin oike hienosti ulos syömään. Alkuun meiltä otettiin tilaukset(naisille tiedoksi, että ravintolan työntekijät näyttivät olevan kaikki komeita nuoria miehenalkuja). Palvelu oli koko seremonian ajan ystävällistä ja asiantuntevaa. Tilausten jälkeen tuotiin juomat sekä KEITTIÖN TERVEHDYS(seoli jotain vasikkaa tms. ja päärynääenmuistamut tosi hyvää oli)! Nämä ovat juuri niitä asioita, mitkä saavat asiakkaan tuntemaan itsensä erityiseksi. Keittiön tervehdys on viesti asiakkaalle:"olet meille tärkeä". Kerran aikaisemmin olen vastaavanlaisen saanut ja silloin kuittiin jäi viivan alle Kaskikseen nähden tuplat.

Alkuruoaksi otin ragout ankankoivesta 10€. Annos oli näyttävä, kuin taideteos. Maku oli ulkonäköäkin parempi. Raaka-aineet oli tuoreita ja ajan trendin mukaisesti suurimmaksi osaksi läheltä. Pääruoaksi paistettua kuhaa, katkarapuja ja beurreblanc -kastiketta. Samat sanat kuin alkuruoan kohdalla.
Xoco Kaskis oli kiistatta paras jälkiruoka, jonka olen koskaan syönyt(8€=halpa hinta siitä). Vaimoni piti erityisesti pääruoaksi ottamansa possunkylki "asian style" -annoksen kastikkeesta. Minäkin maistoin ja täytyy sanoa, että siinä oli kyllä suola-happo-makeus balanssissa, maut kohdillaan. Vaikka keittiössä tuntui olevan kova kiire, kokilla oli aikaa tuoda annokset itse pöytään ja kertoa yksityiskohtaisesti annosten sisällöstä. Hienona yksityiskohtana mainitsen vielä, että kastikkeet lisättiin pöydässä.

Tavoitteena oli saada vaimo syntymäpäivänään onnelliseksi. Katshing! Mission accomplished. Lisänä jäi itselle erittäin hyvä mieli eikä kukkarokaan tyhjentynyt ihan kokonaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 09.04.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Mami ravintola

Viiden hangen seurue: Odotukset oli korkealla, vaikka oltiin kuultu(ja luettu) paikasta sekä hyvää että huonoa. Ruoka oli kuitenkin keskinkertaista, palvelu oli keskinkertaista(hymy olisi ollut kiva), hinta oli kuitenkin korkea. Fenkolikeitto oli hyvää, tryffeli maistui keitossa hyvin, mutta sosekeitto on kuitenkin sosekeitto(you know). Ankanrinta oli sitkeää(kuuluuko olla?), en ole ammattikokki. Annoksesta päällimmäisenä jäi mieleen ja makunystyröihin papulisukkeessa ollut pekoni, eikä suinkaan ankka, voivoi... Myös Possunkylki oli sitkeää, mielestäni ei tarpeeksi kauan kypsytetty, mutta se on makuasia. Kastikkeet olivat ei mauttomia, mutta maut olivat epätasapainossa ja joitakin makuja uupui. Paras kastike oli mielestäni kala-annoksessa, vaikka sekin oli mielestäni liian hapanta. Kastikkeet ovat ravintolan ja kokkien taidonnäytteitä, ja joka ravintolassa omanlaisensa. Kastike on erittäin suuri osa annoksen kokonaisuutta ja tässä osiossa Mami sai pitkän miinuksen. Toscakakkujälkkäristä plussaa. Se oli hyvää ja hintansa veroinen. Ruoka oli siis ok, mutta annoksista uupui pienenpieni glamour, jota Mamin hinnoilla odottaa saavansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 01.05.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Merisali buffet-pöytä

"Makkaraa, mitä lie, suikaleina yli 2 dl, juustoa lähes koko pizzalla 1/2 cm kerros. Pohja vetelää mäddöä." hyvin kiteytetty edellisellä arvostelijalla. Olin kuullut paljon kehuja merisalin pizzasta. Ilmeisesti Naantali ja kaunis kesäpäivä on kertojien muistot kullannut.
Me olimme täällä vaimoni kanssa kylmänä jä viimaisena kevätpäivänä syömässä "pizzaa". Pohjan koostumus oli lähempänä cream crackeriä kuin pizzataikinaa. Täytteiksi oli valittu halvimpia mahdollisia rainbow, tai vastaavia tuotteita. Ilmeisesti kaljanmyynti teineille on niin tuottoisaa ja tietämättömiä turisteja käy kesällä riittävästi, jotta ihmisille voi syöttää mitä tahansa. Olen pakastealtaastakin löytänyt useita tämän paikan pizzoja parempia vaihtoehtoja.

Jyrki Sukula, jos luet tätä, niin ole kiltti ja vieraile täällä kuppilat kuntoon-ohjelminesi. Tässä paikassa on potentiaalia vaikka mihin, mutta surettaa kun paikan tunnelma on kuin lähiökapakassa.

Lapsiystävällinenkään paikka ei ole, koska se on täynnä humalapäissään huutelevia teinejä ja aikuisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 07.04.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit