Opens at 10:00

Yoko Thai

Rating 3.4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (10)

Ihan ok ruokaa markettiravintolaksi, mutta jos kaipaa vähänkään aitoja itämaisia makuja, ei niitä kannata täältä hakea. Hieman kallis mielestäni laatuunsa nähden, keskustassa kuitenkin samanhintaisia ja huomattavasti parempia thai/kiinalaisia ravintoloita.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 09.12.2017
Rating: 0

Pettymys kun kanavartaat olivatkin pakasteesta;(. Olisin odottanut että ne ovat paikan päällä valmistettuja.

Palvelu oli iloista!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.11.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

On tullut usein syötyä Cittarissa paikan päällä ja otettua mukaan, eikä ole tullut petyttyä. Ruoka on maittavaa ja hinta ihan kohdallaan. Palvelu on aina ollut ystävällistä ja hymyilevää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.07.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kannattaa kokeilla susheja täällä. Vastoin kaikkia odotuksia sushirullat ovat tosi tuoreita ja hyviä, eikä hintakaan huimaa päätä. Palvelu on aina erittäin ystävällistä ja toiveisiin vastataan hyvin! Harmi että pho-keitto poistui valikoimista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 14.07.2016
Rating: 0

Aika keskinkertainen paikka, mukava palvelu mutta ruoka ei juurikaan keskitasoa kovempaa. vähän tusina-thai sapuskan makua joten helpommin tarttuu käteen aikaisemmilta tiskeiltä täytetty patonki tai rusinamakkaraa...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 20.07.2015
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.02.2015
Rating: 0

Todella maukas pho-keitto, tuo vietnamilaisen keittiön kansallisruoka. Hyvin ryyditetty tähtianiksella ja inkiväärillä. Todellinen talvipäivän lämmittävä kohokohta. Samoin wok-ruoat ovat aivan keskitason yläpuolella puolella olevan aasialaisen ravintolan tasoa. Pho-keittoon saa lisätulisuutta erikseen myytävällä chillisoosilla, mutta mielestäni keitto on jo sellaisenaan mitä oivalisin lounasruoka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 10.01.2015
Rating: 0

Eipä hassumpi pikku aasialaispaikka Kupittaan Citymarketissa. Paikka on tosiaan kaupassa ihan palvelutiskien vieressä ja ruoat maksetaan kortilla.
Käteinen ei siis kyseisessä ravintolassa käy.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 27.11.2014
Rating: 0

Ruoka on laadukasta ja hyvänmakuista, mutta silti vähän mautonta. Kotona tuunaan annoksia tujaus habanero-soosia ja loraus ketjap manisia, ni tulee hyvä. Tähän hintaan kun saan näin laadukasta ruokaa, niin en voi valittaa, vaan ryhdyn tässä suorastaan kehumaan. Hyvä o. Osta vaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 04.11.2014
Rating: 0

Hyvää aasialaista marketista. Harvoin saa yhtä hyvää ruokaa ison marketin sisältä, mutta Yoko Thai onnistuu siinä mainiosti. Ruokakaupassa käynnin voi kruunata ostamalla ruuat mukaan, oivallisten astioiden vuoksi ruoka on vielä lämmintä kotona.

Maku on kohdallaan annoksissa ja menu on riittävän kattava. Hinnat ovat kokoon ja makuun verrattuna edulliset, varsinkin jos käyttää annospassia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 29.09.2014
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Uudenmaantie 17, 20700 Turku - Route

Options