PainIsGood

24 reviews

Badges

Blog link

Reviews (24)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Zagros Ravintola ethnic grill food

Aitoa Shish-kebababbia Turusta. Zagroksen parasta antia ovat aidot shish-kebab vartaat ja grillissä valmistetut hampurilaiset

Paikan henkilökunta on hyvin ystävällinen ja palvelualtis. Ruoka on herkullista ja annokset ovat sopivan kokoiset.Suosittelen paikkaa vaikka matkaa olisi enemmänkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 07.09.2015
Rating: 0

Loistavaa ruokaa pienessä tilassa. Kävimme porukalla testaamassa Turun keskustan uusimman vietnamilaisen ravintolan ja kokemus oli kaikkien kohdalla positiivinen.

Ravintolan nimikko annos Pho-keitto oli kaikkien ruokailijoiden mielestä loistavaa ja annoksen koko täysin riittävä.

Kasvisruokailijamme sai tofun tilalle kasviksia ja annos oli iso ja maukas.

Suosittelen ehdottomasti paikkaa kaikille itämaisen ruuan ystäville!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 09.11.2014
Rating: 1

Restaurant: Kanaravintola Birdie

Keskiverto kanaravintola. Hiljaiseen aikaan käytynä ravintolassa oli noin yksi kolmasosa varattuna eli tilaa löytyi ja palvelua sai nopeasti.

Ruuan tilaus onnistui helposti ja tarjoilijat olivat hyvätuulisia ja avuliaita. Hinnat ovat täysin keskiluokkaa verrattuna muihin vastaaviin ravintoloihin.

Testiannoksena oli Birdien Pannu-nimikkoannos ja kokemus ei ollut parhaasta päästä. Ko. annoksen mainoksessa mainostetaan Jumbo wingsejä, mutta ne olivat hyvin kaukana jumbo koosta. Lisäksi härän lihapala olisi voinut olla hieman laadukkaampi.

Kaiken kaikkiaaan ravintola voisi olla hyvin viihtyisä, mutta äänieristykseen ja ruuan laatuun täytyy tulla parannusta.

Käymisen arvoinen paikka kaikesta huolimatta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 08.11.2014
Rating: 0

Restaurant: Yoko Thai

Hyvää aasialaista marketista. Harvoin saa yhtä hyvää ruokaa ison marketin sisältä, mutta Yoko Thai onnistuu siinä mainiosti. Ruokakaupassa käynnin voi kruunata ostamalla ruuat mukaan, oivallisten astioiden vuoksi ruoka on vielä lämmintä kotona.

Maku on kohdallaan annoksissa ja menu on riittävän kattava. Hinnat ovat kokoon ja makuun verrattuna edulliset, varsinkin jos käyttää annospassia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 29.09.2014
Rating: 0

Restaurant: Kultainen Hirvi

Kultainen hirvi edustaa ravintoloiden historiaa positiivisessa mielessä. Tämän paikan ruuasta ja tunnelmasta tulee jotenkin nostalginen tunnelma, koska saman tyyppisiä paikkoja ei valitettavasti montaa enää löydy.

Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Tunnelma oli loistava vaikka paikka oli tupaten täynnä. Paikkavaraus on suositeltavaa jos haluaa varmistaa ruokailun sujumisen. Palvelu on asiantuntevaa ja miellyttävää. Annokset ovat lähempänä kotiruokaa kuin fine diningia, joten tämän kun muistaa niin ei tule pettymyksiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 07.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Oscar

Mynämäen pitkäaikainen kebab-pizzeria on paikkansa lunastanut. Ruuat ovat olleet kaikilla käyntikerroilla maistuvia ja tasalaatuisia.

Palvelu on asiallista ja nopeaa. Ruokalista on varsin perinteinen, mutta kaikki erillaiset ruuat ovat hyviä ilman epäkohtia. Sisustus ja siisteys on hoidettu hyvin. Suosittelen varauksetta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 05.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Amarillo tex mex

Pitkästä aikaa Amarillossa oli melkein kaikki kohdallaan. Kävimme syömässä rillossa Ruisrock viikonloppuna ja melkein kaikki osa-alueet saivat kiitosta.

Tarjoilijat olivat mukavia ja huomaavaisia. Ruoka oli maukasta ja ruokailijoilta ei tullut pahaa sanaa annoksista. Ruokaa ei tarvinnut odottaa pitkään, mikä on aina hyvä asia.

Miinusta tulee kokemukseen paikan ulkoasusta. Pöydät heiluu, istuin osat olivat rikki ja yleisesti sisustus oli parhaat päivänsä nähnyt. Paikasta näkee, että tilat ovat yökerho käytössä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 05.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Taco Nito

Loistavaa pikaruokaa kohtuuhinnalla. Annosten koko ja varsinkin maku on hyvä. Ruokalista on suppea, mutta syön mielummin pieneltä listalta maistuvia annoksia kuin isolta listalta keskinkertaisia. Kaikenkaikkiaan loistava lisä Turun pikaruokavalikoimaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 03.10.2013
Rating: 6

Restaurant: Di Trevi

Moderni ravintola miellyttävällä sisustuksella. Kävimme pienellä porukalla syömässä ja kokemus oli hyvin positiivinen. Ruoka oli kaikilla maistuvaa ja annoskoko oli riittävä. Palvelu on riittävän nopeaa ja tarjoilijat olivat ystävällisiä.

Paikasta jäi hyvin miellyttävä kuva vaikka muutamat arvostelut saattoivat ennustaa muuta. Miellyttävä paikka, suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 03.10.2013
Rating: 0

Restaurant: Pub Niska archipelago pizza

Mukavalla palvelulla ja erillaisella sisustuksella varustettu ravintola. Pizzat ovat loistavia yhdellä sanalla kuvattuna.Ruokalista ei ole pitkä, mutta kaikille löytyy jotain syötävää.

Lyhyesti kuvattuna ravintola on toimiva, kohtuuhintainen ja edustava. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 21.07.2013
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)


Following (1)