skoge

51 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (51)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Gustavo mediterranean

Kesti kauan ennenkuin tuli kokeiltua Gustavoa, mutta kyllä kannatti. Seuralaisen pitsa oli melko peruskamaa, ei huono, mutta ei myöskään erityisen mainio. Jänisragout-pasta sen sijaan oli aivan erinomainen ja kilpailee tasaväkisesti kaupungin parhaan pasta-annoksen tittelistä Blancon legendaarisen lammaspastan kanssa.
Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Muutenkin ravintola on tunnelmaltaan viihtyisä ja poistiivinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 18.12.2016
Rating: 0

Restaurant: Pippurimylly family restaurant

Ravintolan ilmapiiri tuo tuulahduksen menneiltä vuosikymmeniltä; ihan positiivsessa mielessä. Paikka on pieni ja mukavan oloinen. Asiakkaita riitti, mutta siitä huolimatta tarjoilu oli ystävällistä ja ruoka tuli nopeasti. Ja se ruoka; kun samoja annoksia on harjoiteltu kaksikymmentä vuotta on lopputulos pakostakin hyvää ja maukasta. Ja miksi muuttaa mitään, kun homma toimii !
Oikein mukava kokemus - ei trendipettereille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 07.10.2016
Rating: 0

Restaurant: Saigon Corner

Erittäin monipuolinen ja kattava lounasbuffet edulliseen avajaishintaan. Ruoka on hyvää ja raikkaan makuista, mutta valitettavan suomalaiseen makuun kesytettyä. Yleisilme on siisti ja palvelu oikein ystävällistä.
Ollut auki vasta muutaman päivän, mutta vakiinnuttaa varmasti paikkansa keskustan lounasruokailijoiden parissa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 15.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Lotus House

Take away annoksesta riittää syötävää vähintään kolmeen annokseen. Ruoka kuitenkin on täysin mautonta mättöä. Itse vältän tätä paikkaa jatkossakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 08.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Thaimaut

Olen nyt pari kertaa poikennut syömään annokset pikkunälkään, lihatikut ja nyhtöpossuwrapit. Kioskirakennus ympäristöineen ei paljoa lupaa, mutta mieli muuttuu kun pääsee maistamaan ruokia. Aivan loistavat maut - sopivan mausteista ja vivahteikasta. Näitä makuja ei monikaan aasialaisravintola Turussa päihitä.
Kun seuraavan kerran tunnet tarvetta hyvälle grilliruualle, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 28.07.2016
Rating: 0

Restaurant: Thaimaut

Olen nyt pari kertaa poikennut syömään annokset pikkunälkään, lihatikut ja nyhtöpossuwrapit. Kioskirakennus ympäristöineen ei paljoa lupaa, mutta mieli muuttuu kun pääsee maistamaan ruokia. Aivan loistavat maut - sopivan mausteista ja vivahteikasta. Näitä makuja ei monikaan aasialaisravintola Turussa päihitä.
Kun seuraavan kerran tunnet tarvetta hyvälle grilliruualle, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 28.07.2016
Rating: 0

Alkuruokana sienikeitto, joka oli syötävää, mutta ei juuri muuta. Kana Kung Po sen sijaan oli oikein maukasta ja hyvää. Raaka-aineet olivat tuoreita ja kasvikset oli jätetty mukavan napakoiksi. Alkukeitto ja pääruoka yhteensä alle 17 euroa. Hyvä hinta-laatu -suhde siis.
Ravintola on tyylikkäästi ja modernisti sisustettu. Palvelu on ystävällistä. Parannettavaa kuitenkin on; meillä ruuan saapuminen kesti yli puoli tuntia, joka on ehkä ok fine-dining paikoissa, mutta ei täällä. Lisäksi naapuripöytiin ruoka tuotiin satunnaisesti annosten valmistuessa eikä koko pöytäseurueelle kerrallaan. Joko kyseessä on ammattitaidottomuus tai keittiön alimiehitys.
Kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvin positiivinen kokemus ja ehdottomasti koko rahan väärtti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 16.07.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Zhong Hua thai, chinese

Vasta muutaman viikon auki ollut ravintola on avara ja tyylikkäästi sisustettu; kaikki tyypillinen krääsä loistaa poissalolollaan.
Palvelu on ystävällistä ja asiallista.
Ruokalista on jaettu kiinalaiseen ja thaimaalaiseen osioon. Nyt tuli kokeeksi tilattua thailistalta broileria cashewkastikkeessa. Maultaan annos oli erinomainen; maukas ja vivahteikas. Raaka-aineet olivat selvästi tuoreita ja kasvikset jätetty sopivan napakoiksi. Syötävää oli annoksessa enemmän kuin riittämiin.
Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokonaisuus; suosittelen kokeilemaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 03.07.2016
Rating: 0

Restaurant: Woolshed Turku Australian Gastropub

Piristävää, että Turun hampparitarjontaan tulee paikka, jossa kaikki tehdään itse eikä vaan koota teollisista puolivalmisteista.
Annokset olivat järkevän kokoisia ja ihan kivasti koostettuja. Hampparit olivat hyviä ja laadukkaita, mutta eivät ehkä ihan vastanneet odotuksia. Pienellä hiomisella varmaan se VAU-efektikin tulee.

Paikka on melko hälyinen eikä houkuttele viihtymään pidempään. Asiakaspalvelu on minimaalista, joskin ystävällistä; asiakas saa hoitaa suurimman osan töistä itse. Hintataso ei ole edullinen; varsinkaan oluiden osalta. Toisaalta, laadusta joutuu aina myös maksamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 18.06.2016
Rating: 0

Restaurant: Kaskis nordic

Kuuden ruokalajin maistelumenuu oli eheä ja mielenkiintoinen kokonaisuus, josta ehkä parhaiten nousi esiin pääliharuoka sekä jälkiruoka. Viinit oli erinomaisesti valittu eikä ihan helppoihin vaihtoehtoihin oltu sorruttu. Henkilökunta oli aivan erinomaista, vaikka isäntä itse näytti aavistuksen leipääntyneeltä.
Annosten tuloa voisi hidastaa ja pitää pientä taukoa välissä; kattauksille on kuitenkin varattu kolme tuntia. Ruokailukokemus olisi silloin miellyttävämpi.
Summa summarum; tämän arvosteluskaalan mukaan ehdottomasti täydet pisteet, vaikka se suuri WAU-fiilis jäi tulematta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 59€ Added: 23.04.2016
Rating: 0


Images


Followers

Following (1)


Lists

Bookmarks


Favorites