PainIsGood

24 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (24)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Zagros Ravintola

Aitoa Shish-kebababbia Turusta. Zagroksen parasta antia ovat aidot shish-kebab vartaat ja grillissä valmistetut hampurilaiset

Paikan henkilökunta on hyvin ystävällinen ja palvelualtis. Ruoka on herkullista ja annokset ovat sopivan kokoiset.Suosittelen paikkaa vaikka matkaa olisi enemmänkin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 07.09.2015
Note 0

Loistavaa ruokaa pienessä tilassa. Kävimme porukalla testaamassa Turun keskustan uusimman vietnamilaisen ravintolan ja kokemus oli kaikkien kohdalla positiivinen.

Ravintolan nimikko annos Pho-keitto oli kaikkien ruokailijoiden mielestä loistavaa ja annoksen koko täysin riittävä.

Kasvisruokailijamme sai tofun tilalle kasviksia ja annos oli iso ja maukas.

Suosittelen ehdottomasti paikkaa kaikille itämaisen ruuan ystäville!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 09.11.2014
Note 1

Restaurant: Kanaravintola Birdie

Keskiverto kanaravintola. Hiljaiseen aikaan käytynä ravintolassa oli noin yksi kolmasosa varattuna eli tilaa löytyi ja palvelua sai nopeasti.

Ruuan tilaus onnistui helposti ja tarjoilijat olivat hyvätuulisia ja avuliaita. Hinnat ovat täysin keskiluokkaa verrattuna muihin vastaaviin ravintoloihin.

Testiannoksena oli Birdien Pannu-nimikkoannos ja kokemus ei ollut parhaasta päästä. Ko. annoksen mainoksessa mainostetaan Jumbo wingsejä, mutta ne olivat hyvin kaukana jumbo koosta. Lisäksi härän lihapala olisi voinut olla hieman laadukkaampi.

Kaiken kaikkiaaan ravintola voisi olla hyvin viihtyisä, mutta äänieristykseen ja ruuan laatuun täytyy tulla parannusta.

Käymisen arvoinen paikka kaikesta huolimatta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 08.11.2014
Note 0

Restaurant: Yoko Thai

Hyvää aasialaista marketista. Harvoin saa yhtä hyvää ruokaa ison marketin sisältä, mutta Yoko Thai onnistuu siinä mainiosti. Ruokakaupassa käynnin voi kruunata ostamalla ruuat mukaan, oivallisten astioiden vuoksi ruoka on vielä lämmintä kotona.

Maku on kohdallaan annoksissa ja menu on riittävän kattava. Hinnat ovat kokoon ja makuun verrattuna edulliset, varsinkin jos käyttää annospassia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 29.09.2014
Note 0

Restaurant: Kultainen Hirvi

Kultainen hirvi edustaa ravintoloiden historiaa positiivisessa mielessä. Tämän paikan ruuasta ja tunnelmasta tulee jotenkin nostalginen tunnelma, koska saman tyyppisiä paikkoja ei valitettavasti montaa enää löydy.

Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Tunnelma oli loistava vaikka paikka oli tupaten täynnä. Paikkavaraus on suositeltavaa jos haluaa varmistaa ruokailun sujumisen. Palvelu on asiantuntevaa ja miellyttävää. Annokset ovat lähempänä kotiruokaa kuin fine diningia, joten tämän kun muistaa niin ei tule pettymyksiä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 07.07.2014
Note 0

Restaurant: Ravintola Oscar

Mynämäen pitkäaikainen kebab-pizzeria on paikkansa lunastanut. Ruuat ovat olleet kaikilla käyntikerroilla maistuvia ja tasalaatuisia.

Palvelu on asiallista ja nopeaa. Ruokalista on varsin perinteinen, mutta kaikki erillaiset ruuat ovat hyviä ilman epäkohtia. Sisustus ja siisteys on hoidettu hyvin. Suosittelen varauksetta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 05.07.2014
Note 0

Restaurant: Amarillo

Pitkästä aikaa Amarillossa oli melkein kaikki kohdallaan. Kävimme syömässä rillossa Ruisrock viikonloppuna ja melkein kaikki osa-alueet saivat kiitosta.

Tarjoilijat olivat mukavia ja huomaavaisia. Ruoka oli maukasta ja ruokailijoilta ei tullut pahaa sanaa annoksista. Ruokaa ei tarvinnut odottaa pitkään, mikä on aina hyvä asia.

Miinusta tulee kokemukseen paikan ulkoasusta. Pöydät heiluu, istuin osat olivat rikki ja yleisesti sisustus oli parhaat päivänsä nähnyt. Paikasta näkee, että tilat ovat yökerho käytössä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 05.07.2014
Note 0

Restaurant: Taco Nito

Loistavaa pikaruokaa kohtuuhinnalla. Annosten koko ja varsinkin maku on hyvä. Ruokalista on suppea, mutta syön mielummin pieneltä listalta maistuvia annoksia kuin isolta listalta keskinkertaisia. Kaikenkaikkiaan loistava lisä Turun pikaruokavalikoimaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 03.10.2013
Note 6

Restaurant: Di Trevi

Moderni ravintola miellyttävällä sisustuksella. Kävimme pienellä porukalla syömässä ja kokemus oli hyvin positiivinen. Ruoka oli kaikilla maistuvaa ja annoskoko oli riittävä. Palvelu on riittävän nopeaa ja tarjoilijat olivat ystävällisiä.

Paikasta jäi hyvin miellyttävä kuva vaikka muutamat arvostelut saattoivat ennustaa muuta. Miellyttävä paikka, suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 03.10.2013
Note 0

Restaurant: Pub Niska

Mukavalla palvelulla ja erillaisella sisustuksella varustettu ravintola. Pizzat ovat loistavia yhdellä sanalla kuvattuna.Ruokalista ei ole pitkä, mutta kaikille löytyy jotain syötävää.

Lyhyesti kuvattuna ravintola on toimiva, kohtuuhintainen ja edustava. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 21.07.2013
Note 0


Bilder


Followers

Followers (1)


Es folgen (1)