Opens at 11:00

Pho Ngon vietnamese cuisine

Rating 4.7 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (63)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Taivaalliset maut jokaisessa ruuassa mitä olemme maistaneet. Mausteet kohdallaan ja niin terveellistä ruokaa. Miinus on paikan kylmyys, takit päällä syötiin kun ulkona on -15c!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 10.01.2016
Rating: 0

Lounaaksi otettu annos paistettuja nuudeleita kanan kera oli liian pieni. Ruoka maistui kuitenkin oikein hyvälle.
Ravintola on tosi pieni ja ankea sisustukseltaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 04.12.2015
Rating: 0

Alkuruoka ja pääruoka, joilla nälkä lähti hyvin. Ystävällinen palvelu. Suosittu, mutta pieni tila riitti nopean palvelun vuoksi. Lämmöllä suosittelemme.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 28.11.2015
Rating: 0

Lounaaksi suurempi pho-keitto eikä todellakaan jäänyt nälkä. Myös kylmän lokakuisen päivän vilutus kaikkosi luista ja ytimistä keiton lämmittäessä vatsanpohjaa. Liemi erinomaista ja todella maukasta. Plussaa siitä, että keiton kylkeen saa thaibasilikaa, ituja (eivät lisää niitä pehmenemään keittoon etukäteen) ja hienonnettua chiliä pyytämättä. Muiden seurueen jäsenten lounasannokset saivat myös suitsutusta osakseen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 05.10.2015
Rating: 0

EI mitenkään erikoinen aasialainen ruokakokemus. Tulisuutta oli, kuten pyysin, mutta siihen ne maut sitten jäivätkin. Eli ei maistunut paljon miltään. Tofu ruoassa oli karmeinta - täysin mautonta ja suolatonta. Vesi minulle muistettiin tuoda vasta jälkiruoan kanssa. Jälkiruoka oli mangopirtelö, ei mikään ihmeellinen sekään.
Annoskoot olivat todella isot: ehkä hieman liiankin isot.
Menulla on ihan liikaa kaikkea "sillisalaattia": vaikea valita, ja toisekseen yleensä se on huono merkki, jos ravintolan menussa on tarjolla "liikaa kaikkea". Niin nytkin.
Jos ravintola selkeyttäisi menunsa muutamiin loistavimpiin resepteihinsä ja selkeyttäisi linjaansa, niin he pystyisivät keskittymään noiden ruokien laatuun, makuun ja laatuun - ja kaikki voittaisivat.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.09.2015
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.09.2015
Rating: 0

Kolme kertaa olen nyt käynyt syömässä täällä ja pari viimeistä kertaa olen toivonut että saisin niin hyvää ruokaa että ymmärtäisin nämä hehkutukset. Ruoka on ollut ihan ok, mutta ei kuitenkaan mitään ihmeellistä. Muitakin aasialaisia paikkoja on tullut kokeiltua, eli vertailupohjaa on.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.08.2015
Rating: 0

Erittäin maukasta sapuskaa. Tarjonnassa on mukavaa vaihtelua, kaikki ei todellakaan maistu samalta kuten joskus esim. kiinalaisissa ravintoloissa. Annokset ovat melko isojakin. Palvelu kilttiä ja kohteliasta. Tilat ovat vähän ankeat, mutta toisaalta sijainti mainio, keskeinen ja rauhallinen, ja saahan ruoan myös mukaan. Lähes (?) kaiken saa myös vegevaihtoehtona tofulla. Listalla on minun makuuni joitakin vähemmän kiinnostavia ruokia, joten jos satut kokeilemaan sellaista, anna paikalle vielä toinenkin mahdollisuus ja testaa esim. Xao Lan tai chili–sitruunaruoho-annoksia. Herkullista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 31.03.2015
Rating: 1

Perheen suosikki.
Hyvät safkat vähän eri tvistillä kun bulkkiaasialaiset missä maustetaan pääosin soijan ja sweet chilin voimalla. Hyvät oli murkinat, paikan siisteys ei yllä ruoan/hinnan tasolle. Likainen puuterihuone.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 21.02.2015
Rating: 0

Olen mm. Vietnamissa paljon matkustellut 60 v. herra. Pho Ngonissa on vain 5 askeettista pöytää kuten usein on Vietnamissakin. Sana on levinnyt - lounasaikaan voi olla täyttä. Ruoka on the real thing ja medium on jo aika stydi. Rau ram kana on nin taivaallista, että muuta ei tahdo saada tilattua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 20.02.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (4)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

kauppiaskatu 4, 20100 Turku - Route
0449730218
http://facebook.com/phongonvietnamesecuisine

Options