Unknown

Kuori

Rating 4.7 / 5

Restaurant offers

Always valid
EatPass stamp reward
5 stamps: -10€ alennus maistelumenusta (ti-to)

Customer experience

Vegetarian
Vegan
Accessible
Special diets

Reviews (3)

Olen kuullut, että Kuoressa on hyvä lounas, mutta a la carte oli todellinen pettymys. Annokset olivat niin pieniä, että niitä olisi pitänyt tilata lähemmäs 10 ennen kuin olisi tullut vatsa täyteen, jolloin ruokailun hinta olisi mennyt lähelle 80 euroa. Annokset olivat kauniita ja paikka erittäin miellyttävä. Palvelu myös hyvää. Kolme pientä annosta ei kuitenkaan riittänyt täyttämään edes seurueemme pienikokoisia naisia. Kolmesta bataattilohkosta 8 euroa on aikamoinen hinta. Kenties menen vielä kokeilemaan lounasta, mutta a la cartea en suosittele, jos on nälkä. Paikkana mukava, jos haluaa vain juoda viiniä ja hieman napostella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 13.03.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Nautimme tiistai-iltana 7-ruokalajin maistelumenun. Ilmapiiri oli tunnelmallinen ja rauhallinen. Kuori tarjoaa erittäin hyviä cocktaileja 10€ hintaan ja lisäksi loistavia pienpanimotuotteita. Annokset tulivat sopivassa tahdissa ja aikaa ravintolassa vietimme 2 tuntia. Jokainen annos oli tarkoin suunniteltu ja maut olivat kohdillaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 11.10.2017
Rating: 0

Loistavaa kasvisruokaa, yksi Turun parhaista lounaspaikoista. Yleensä (aina?) tarjolla falafel-annos joko leivällä tai riisillä, riisi parempi koska leipä vettyy.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 19.09.2017
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Hämeenkatu 8, 20500 Turku - Route
0207940330
http://www.ravintolakuori.fi

Options