lostinfood

8 reviews

Badges

Blog link

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Kuori

Nautimme tiistai-iltana 7-ruokalajin maistelumenun. Ilmapiiri oli tunnelmallinen ja rauhallinen. Kuori tarjoaa erittäin hyviä cocktaileja 10€ hintaan ja lisäksi loistavia pienpanimotuotteita. Annokset tulivat sopivassa tahdissa ja aikaa ravintolassa vietimme 2 tuntia. Jokainen annos oli tarkoin suunniteltu ja maut olivat kohdillaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 11.10.2017
Rating: 0

Restaurant: Roots Kitchen

Palvelu on paikan heikko lenkki. Ruoka älyttömän hyvää. terveellistä kasvisruokaa, jota on näin sipsikaljavegaani-aikaan vaikeasti saatavilla. Kiitos. Toivon silti palveluun parannusta kiireen keskelle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 15.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Sushi Panda

Paras sushipaikka Suomessa! Todella laaja valikoima vegaanisia susheja, joissa mielikuvitusta ei ole säästelty. Olen syönyt paikan päällä, tilannut Woltilla puistoon sekä ottanut mukaan bussiin. Aina loistavaa ruokaa! Palvelu on myös aina ollut ystävällistä ja plussaa avokeittiöstä. Ainoa miinus on aukioloaika, olisi kivaa jos ravintola olisi auki vaikka 22 asti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 15.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Hanko Sushi Turku

Kasvislajitelma lounaaksi todettu hyväksi, tosin hinta voisi pudota muutaman euron. Palvelu useimmiten nihkeää, eli hyvinkin keskivertoa suomalaisen ravintolan palvelua. Lounaaseen kuuluva vihreä tee usein aivan loistavaa! Lounaan misokeiton pohja sisältää aina kalaa, joten se ei sovellu kasvissyöjälle. Vegesushit hyviä, mutta vaihtelua annokseen olisi mukava saada.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 15.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Himalayan Kitchen nepalilainen,intialainen

Söimme kasvisannokset Palak paneer sekä Bhindi Masala. Annoksiin kuului myös paljon basmatiriisiä, naan-leipää, salaattia, linssiä ja raitakastiketta. Parempaa Palak paneeria ei ole vielä tullut vastaan ja bhindi masala (merkattu yhdellä chilillä listaan) oli sopivan mausteista, mutta ei mitenkään tulista > nam!
Palvelu oli iloista, nopeaa ja hyvää. Olimme syömässä tiistai-iltana kuuden aikaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 18.11.2015
Rating: 0

Restaurant: Ovo - Osteria Romana

Suositeltava ravintolakokemus. Kuuden henkilön porukalla saimme oman kabinetin, jossa soi rauhallinen musiikki. Varasimme pöydän yli kuukautta aiemmin. Yhden henkilön aterian hinta ilman alkoholia muodostui Secondi-listan kasvisvaihtoehdosta, paistetusta sikurista contorni-listalta sekä kahden euron vedestä.
Visiitti ravintolaan tapahtui joulukuisena lauantai-iltana seitsemästä yhdeksään. Palvelu oli oikein hyvää, ystävällistä ja nopeaa kiireisestä ajankohdasta huolimatta. Kaikki olivat todella tyytyväisiä ruokiin. Naudan sisäpaisti -annoksessa oli yllättävän paljon lihaa (syöjä tykkäsi!). Päärynä-gorgonzolarisotto oli superhyvää! Paistettu sikuri lisäkkeenä myös todella hyvää. Friteeratut perunat tarkoittavat ranskalaisia perunoita, jotka olivat pikaruokaa parempaa mutta ei mitenkään erikoisia..
Alkujuomana raikasta spumantea ja yhdellä alkoholiton karpaloinen drinkki. Plussaa todella italialaisesta juomalistasta viineineineen ja oluineen!
Todella hyvä paikka tutustua italialaiseen ravintolamaailmaan, joka on muutakin kuin pizzaa ja pastaa :) suosittelemme!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 12.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Kahvila Kookos

Erittäin hyvä clipperin teevalikoima. Luomusuodatinkahvia ja kuulemma myös capuccinoa ja lattea, tosin espressokonetta en bongannut ja nautin teetä.
Todella iso pala suolaista piirakkaa 5€+ salaatinlehteä kylkeen. Kääretorttua, kakkuja, muffinseja, keksejä ja suolaisia piirakoita kattava valikoima ja kaikki gluteenittomia. Taustalla soi klassinen musiikki. Löytyy lasten leikkinurkkaus! Hieman kylmä ainakin näin joulukuun aikaan, koska sijaitsee pienen ostoskeskuksen sisällä ja ulko-ovet ovat lähellä.
Saatavilla myös salaatteja ja uuniperunaa lohella ja kanalla. Hyvää palvelua ( en tiedä saako Porista mistään näin hyvää), kannattaa käydä! Paras kahvila mitä Porissa on tullut vastaan :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 08.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Pikkubistro Kattila

Mielettömän hyvää asiakaspalvelua ja erittäin hyvää ruokaa. Olimme liikenteessä tiistaina alkuillasta ja nautimme kolme ruokalajia viineineen. Plussaa luomuskottiviskistä jälkiruokakahvissa. Hinnat kohdillaan kaikissa, erityisesti pääruuissa. Porsaan potka suli suussa ja portobellon punajuurispeltti, ai että oli meinaan herkkua. Annokset kauniita ja juuri sopivan kokoisia :) Viinien senttihinnoittelu todella hyvä ratkaisu!
Suosittelen ja aion mennä uudelleen. Toivon, että Kattila pysyy pitkään Tampereella tarjoamassa laadukasta mutta ei ylihinnoiteltua a la carte -ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 30.07.2015
Rating: 2


Images


Followers