lostinfood

8 reviews

Badges

Blog link

Reviews (6)

Restaurant: Kuori

Nautimme tiistai-iltana 7-ruokalajin maistelumenun. Ilmapiiri oli tunnelmallinen ja rauhallinen. Kuori tarjoaa erittäin hyviä cocktaileja 10€ hintaan ja lisäksi loistavia pienpanimotuotteita. Annokset tulivat sopivassa tahdissa ja aikaa ravintolassa vietimme 2 tuntia. Jokainen annos oli tarkoin suunniteltu ja maut olivat kohdillaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 11.10.2017
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Roots Kitchen

Palvelu on paikan heikko lenkki. Ruoka älyttömän hyvää. terveellistä kasvisruokaa, jota on näin sipsikaljavegaani-aikaan vaikeasti saatavilla. Kiitos. Toivon silti palveluun parannusta kiireen keskelle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 15.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Sushi Panda

Paras sushipaikka Suomessa! Todella laaja valikoima vegaanisia susheja, joissa mielikuvitusta ei ole säästelty. Olen syönyt paikan päällä, tilannut Woltilla puistoon sekä ottanut mukaan bussiin. Aina loistavaa ruokaa! Palvelu on myös aina ollut ystävällistä ja plussaa avokeittiöstä. Ainoa miinus on aukioloaika, olisi kivaa jos ravintola olisi auki vaikka 22 asti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 15.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Hanko Sushi Turku

Kasvislajitelma lounaaksi todettu hyväksi, tosin hinta voisi pudota muutaman euron. Palvelu useimmiten nihkeää, eli hyvinkin keskivertoa suomalaisen ravintolan palvelua. Lounaaseen kuuluva vihreä tee usein aivan loistavaa! Lounaan misokeiton pohja sisältää aina kalaa, joten se ei sovellu kasvissyöjälle. Vegesushit hyviä, mutta vaihtelua annokseen olisi mukava saada.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 15.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Himalayan Kitchen nepalilainen,intialainen

Söimme kasvisannokset Palak paneer sekä Bhindi Masala. Annoksiin kuului myös paljon basmatiriisiä, naan-leipää, salaattia, linssiä ja raitakastiketta. Parempaa Palak paneeria ei ole vielä tullut vastaan ja bhindi masala (merkattu yhdellä chilillä listaan) oli sopivan mausteista, mutta ei mitenkään tulista > nam!
Palvelu oli iloista, nopeaa ja hyvää. Olimme syömässä tiistai-iltana kuuden aikaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 18.11.2015
Rating: 0

Restaurant: Pikkubistro Kattila

Mielettömän hyvää asiakaspalvelua ja erittäin hyvää ruokaa. Olimme liikenteessä tiistaina alkuillasta ja nautimme kolme ruokalajia viineineen. Plussaa luomuskottiviskistä jälkiruokakahvissa. Hinnat kohdillaan kaikissa, erityisesti pääruuissa. Porsaan potka suli suussa ja portobellon punajuurispeltti, ai että oli meinaan herkkua. Annokset kauniita ja juuri sopivan kokoisia :) Viinien senttihinnoittelu todella hyvä ratkaisu!
Suosittelen ja aion mennä uudelleen. Toivon, että Kattila pysyy pitkään Tampereella tarjoamassa laadukasta mutta ei ylihinnoiteltua a la carte -ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 30.07.2015
Rating: 2


Images


Followers