Avautuu 11:00

Roots Kitchen

kasvisruokaa
Arvosana 4.1 / 5

Tuoretta ja herkullista kasvisruokaa Kauppahallissa.

Lounas ma-to klo 11-17.30
Perjantaiburger pe klo 11-17.30
Brunssi la klo 11-15.30


Tarjoukset ja kampanjat

Voimassa aina
EatPass leimaetu
10 leimaa: Kaksi lounasta yhden hinnalla

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (26)

Monen monta kertaa on tullut syötyä Rootsissa maukkaita lämpimiä lounasannoksia ja kylmiä runsaita salaatteja, joissa myös maut ovat olleet kohdallaan. Tämänhetkinen kokemus perustuu lähinnä lauantaibrunssiin, sillä lounasaikaan en enää ehdi Rootsiin syömään. Valitettavasti brunssin taso on nykyään vaihteleva. Viime kerralla sain todella hyvää seitania, raikasta melonisalaattia, maukkaita vihanneksia ja ihania tahnoja ja kastikkeita. Kerran taas lautasella oli mauttomia bataattilohkoja, jotka olivat juuri ja juuri kypsiä. Parhaimmillaan brunssi on tarkasti mietitty maukas kokonaisuus, huonoimmillaan sekamelska, jossa ei ole yhtäkään lämmintä raaka-ainetta. No, en kuitenkaan ole kertaakaan syönyt Rootsissa suorastaan huonoa ruokaa. Palvelusta ei ole huonoa mutta ei hyvääkään sanottavaa.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 12€ Lisätty: 03.09.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Palvelu on paikan heikko lenkki. Ruoka älyttömän hyvää. terveellistä kasvisruokaa, jota on näin sipsikaljavegaani-aikaan vaikeasti saatavilla. Kiitos. Toivon silti palveluun parannusta kiireen keskelle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 15.05.2017
Arvosana: 0

Rootsin lounaalla on tullut käytyä useasti, ja ruoka on aina ollut ihan mahtavaa! Suosittelen sekä kasvis- että lihansyöjille, lihaa eivät nämä annokset kaipaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.09.2016
Arvosana: 0

Ruoka on aina hyvää, mutta sen verran pitää kehittämisehdotusta antaa, että lapsille olisi hyvä olla saatavilla pienempiä annoksia. Lounaalla käy myös lapsiasiakkaita eikä esimerkiksi annoksen puolittaminen täällä ole onnistunut. Lapselle onkin jouduttu ottamaan ruoka toisesta paikasta kauppahallista, kun itse on syöty Rootsin ruokia. Pieni lapsi ei jaksa syödä niin suurta annosta kuin mitä on tarjolla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 08.07.2016
Arvosana: 0

Perjantain lounasburgerit ovat olleet aina todella hyviä. Hinta 11,50 kyllä kirpaisee joka kerta. Annoskokoon nähden hinta on ylimitoitettu. Toisinaan perjantailounas on niin suosittu, että ruokaa joutuu odottelemaan vähän liian kauan. Suosittelen kuitenkin, myös lihansyöjille!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 09.06.2016
Arvosana: 0

Ruoka pääsääntöisesti erittäin herkullista. Korianteria tungetaan joka ruokaan vähän liikaakin. Palvelu on välillä vähän välinpitämätöntä. Kiireen ymmärtää, mutta hymy ei maksa henkilökunnallekaan mitään. Suosittelen paikkaa myös sellaisille, jotka suhtautuvat kasvisruokaan ennakkoluuloisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.04.2016
Arvosana: 0

Loistava ruoka ja ystävällinen palvelu. Ongelmana on annosten todella mitätön koko. Lounas annokset ovat niin pieniä, että tunnin päästä on jo uudestaan nälkä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.02.2016
Arvosana: 0

Ihastuttavaa ruokaa hyvistä raaka-aineista. Tilatessasi ruuan saat numeron sijaan tietyn eläinhahmon jonka mukaan ruokasi tuodaan pöytään. Palvelu on mutkatonta ja nopeaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.01.2016
Arvosana: 0

Lauantaina brunssilla. Kauppahallissa oli tapahtuma, joten väkeä oli pilvin pimein. Kuinka moni lounastaja oli Rootsin asiakas, en kuitenkaan osaa sanoa.

Menu oli hummusta & leipää, munakoisokaviaaria, quinoa-feta-salaattia ja mustapapupullia chilimajoneesilla. Parasta kasvisruokaa, mitä ikinä olen Suomessa ravintolassa syönyt - ja nyt tarkoitan minkä tahansa tason ravintoloita.

Ruoka oli oikeasti ajatuksella tehtyä ja alusta asti itse valmistettua laadukasta "kotiruokaa". Maut toimivat erinomaisesti yhteen, ja raaka-aineet olivat tuoreita. Ensi alkuun ajattelin 12 euron olevan hiukan suolainen hinta pienemmästä brunssivalikoimasta, mutta kokonaisuus osoitti minun olevan väärässä.

Ainoa ongelma oli minun ja korianterin välillä munakoisokaviaarissa, mutta toisaalta mukanani ollut ystävä kehui annosta samalla sanoen, ettei yleensä munakoisoruuista välitä - ehkä minäkin vielä opin korianterista pitämään!

Paikka oli pieni ja viihtyisä. Sen edessä oli useamman ruokapaikan yhteisessä käytössä useita pöytiä eli tilaa asiakkaille oli, vaikka kaikki kyllä olivatkin täynnä. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka tuli nopeasti. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 22.10.2015
Arvosana: 2

Aivan loistavaa ruokaa, tällaista kasvisruokaa ei Turussa muualta saa! Palvelu sen sijaan uskomattoman hidasta, lounasta saa aina odottaa noin 20 minuuttia. Se on käsittämätöntä lounaalla, varsinkaan kun ei kerrota mitään jonosta tai ruuhkasta. Puolen tunnin ruokatunti ei riitä millään. Työntekijät ovat myös hitaan puoleisia, ruuanteko keskeytyy vähän väliä juttelun vuoksi. Todella harmi, koska ruoka on mielettömän ihanaa.. Tulen ruuan takia kyllä jatkossakin

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.06.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Eerikinkatu 16, 20100 Turku - Reitti
0407747781
http://www.rootskitchen.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita