Lounas käynnissä

Tottisalmi

opiskelijaravintoa
Arvosana 3.8 / 5

Sisäänkäynti talon takapuolelta, parkkipaikan kohdalta!
Terveystalon toisessa kerroksessa sijaiseva Tottisalmi tarjoaa päivittäin täyttävän, maittavan ja edullisen aamiaisen sekä lounasaikana hyvää kotiruokaa ja trendiherkkuja viihtyisissä tiloissa.


Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tämä on ainoa opiskelijaruokala, jossa käyn. Koskaan paikassa ei ole jonoa ja ruokakin maistuu lähes kotonatehdyltä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 19.07.2012
Arvosana: 0

Hyvä ruokapaikka. Pienenä miinuksena paikan vanha nipottava rouva. Kerran unohdin opiskelijakorttini, minkä huomasin vasta kassalla, ja päivittäin käyn siellä syömässä ja varmasti muisti minut, niin hän ei millään suostunut antaa ruokaa opiskelijahintaan. Kun hän alkoi vaatia kolminkertasta hintaa ruuasta, sanoin että en maksa ja tarjotin jää tähän, niin pitkin hampain hän sen minulle sitten antoi opiskelijahinnalla...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.12.2011
Arvosana: -7

Monipuolisinta opiskelijaruokaa, mitä olen Suomessa syönyt. Kahden ja puolen euron settiin mahtuu itse pääruuan lisäksi erinomainen salaattitarjonta (ei todellakaan pelkkää porkkanaraastetta tai kaali-ananasta!) ja leipäpöytä, jossa myös päivittäin vaihteleva maustevoi. Pääruuan laatu toki hiukan heittelee, niin kuin opiskelijaruokaloissa nyt yleensäkin, mutta tämän hinnan voisin mielihyvin maksaa jo pelkästä leivästä ja salaatista, sen verran hyviä ne ovat. Sinänsä hyvistä ja huokeista sosekeitoksesta kuitenkin miinuksena mainittakoon, että olipa nimi sitten mikä hyvänsä, ne maistuvat aina samalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 26.07.2011
Arvosana: 2

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kirkkotie 13, 20540 Turku - Reitti
02-237 7714
http://www.unica.fi/fi/ravintolat/tottisalmi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita