kulinaristi20810

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Roots Kitchen kasvisruokaa

Rootsin lounaalla on tullut käytyä useasti, ja ruoka on aina ollut ihan mahtavaa! Suosittelen sekä kasvis- että lihansyöjille, lihaa eivät nämä annokset kaipaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Smör skandinaavista

Edelleen Turun paras fine dining -paikka, palvelu ystävällistä ja ruoka tasalaatuista. Varma valinta jos haluaa syödä vähän fiinimmin esim. juhlien merkeissä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 57€ Lisätty: 13.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Smör skandinaavista

Smör ei petä koskaan. Ruoka on aina laadultaan tasokasta, niin tälläkin kertaa. Alkuruokana hirveä, pääruokana ankkaa ja jälkiruokana mustaherukkaa ja suklaata. Palvelu on aina ystävällistä ja oikea-aikaista. Ehdottomasti Turun parhaimmistoa tämä paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 10.01.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Hanko Sushi Turku japanilaista

Misokeitto oli aika välttävää, en ottaisi sitä enää uudelleen. Sushit olivat ihan ok, aika perustasoa. Parempaakin olen Suomessa saanut, mutta menettelihän se. Paikka on ihan viihtyisä, vaikkakin pieni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 02.02.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Pinella kansainvälistä ruokaa

Palvelu Pinellassa on ihan ok, mutta ruoka oli jo toistamiseen tasoltaan sellaista, mitä ei pitäisi tämän tyylisessä ravintolassa eteensä saada. Alkuruokana purjo confit, ihan ok vaikka annoksen osat eivät oikein sopineetkaan yhteen. Pääruokana kyyhkysrisottoa, joka oli aika pettymys. Annos oli maultaan varsin yksitoikkoinen, ja risotto oli rakenteeltaan pelkkää irtoriisiä lihaliemessä, ei lainkaan risottomaista. Edellisellä kerralla sain ankkaa, joka oli onnistuttu kypsentämään todella sitkeäksi. En mene enää uudelleen, tois pual jokke on monta laadukkaampaa paikkaa tarjolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 31€ Lisätty: 16.11.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Pancho Villa texmex

Palvelu oli aika tympeää, pöytää ei meinattu saada (olisi ilmeisesti pitänyt varata) ja ainut vapaa pöytä oli lähellä ulko-ovea, josta kylmä ilma tulvii sisään aina kun joku tulee tai lähtee. Ei siis kannata tyytyä siihen pöytään ellei ole erityisen kuumaverinen, paleltaa taatusti. Burritot olivat ok, lihat ihan hyviä, mutta muut täytteet aika kotikutoisia. Paikka ei ole erityisen viihtyisä, joten tuskin tulee käytyä toiste. Turussa on parempiakin tämäntyylistä ruokaa tarjoavia ravintoloita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 03.02.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Ludu tyylikästä

Loistavaa ruokaa ja palvelua. Alku- ja pääruokana kalaa, seuralaisella salaattia ja saksanhirveä. Kaikki annokset olivat onnistuneita, plussaa myös viinilistan erikoisuuksista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 02.02.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit