Avautuu 11:00

Pancho Villa

texmex
Arvosana 4.3 / 5

Texmex-ravintola. Olemme toimineet menestyksekkäästi yli 10 vuotta Tampereen suunnalla, jossa meillä on jo 7 ravintolaa. Nyt vihdoin yksi myös Turussa.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (36)

Erittäin hyvää hampurilaista ja tarjoilija oli todella ystävällinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.01.2019
Arvosana: 0

Kahden hengen tankkaus lauantai-iltana. Ruoiksi valikoitui lehtipihvi ja possua parilla tapaa. Lisukkeiden kanssa oli vähän säätämistä koska emme halunneet perunoita vaan kasviksia ja toinen nekin ilman sipulia, mutta asia onnistui mistä iso plussa. Possuannostakin jouduttiin vielä säätämään toisen raaka-aineen oltua lopussa ja kas kummaa, sekin onnistui.

Ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja palvelu pelasi. Mitä muuta voisi toivoa? Halvempia hintoja tietysti, reilun parin kympin annokset olivat siinä rajoilla, ovatko hl-suhteeltaan kakkosia vai kolmosia mutta päädyin kolmoseen.

Juomavalikoima oli suppea, siihen toivoisi parannusta. Joka tapauksessa positiivinen suoritus ja tulen varmasti avaamaan oven uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.09.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Good burgers and great price. Vegan friendly options

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 16.01.2017
Arvosana: 0

Todella viihtyisä paikka, superhyvää ruokaa, ystävällinen nopea palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 03.03.2016
Arvosana: 0

Tosi kiva tummatukkainen tarjoilija. Kiitos hyvästä palvelusta. Olet paras.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 09.10.2015
Arvosana: -1

Olen aiemmin ruokaillut ko. ravintolassa ja ruoka on ollut jopa hyvää. Palvelu aina hieman tylyhköä. Viimeisellä kerralla ruoka-annos jäi syömättä: lehtipihvi porsaasta tuoksui eltaantuneelle rasvalle. Kaikki käytetyt raaka-aineet olivat palautteen mukaan tuoreita eli ongelma on asiakkaan. Jäi syömättä. Muut annokset ok. Pippuripihvi tosin läpikypsä, vaikka mediumina tilattiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 06.09.2015
Arvosana: 0

Söin Combo fajitaksen. Häränlihaa ja kanaa. Erittäin maukas ja tuhti annos! Erityisen hyviä paistettuja sipulilohkoja. Ravintola on pieni mutta "ilmava". Tarjoilu ok. Tytär ja seuralainen söivät aura-kana hampurilaisen. Ainoastaan paprikamaustetut ranskalaiset eivät ole oikein teinin mieleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 16.06.2015
Arvosana: 0

Maukkaat ja reilun kokoiset burgerit. Panchon ruokalista on varsin laaja ja houkutteleva, josta löytyy mm. burgereita, burritoksia, fajitaksia, grilliannoksia ja muita tapastyyppisiä ruoka-annoksia. Paikka on kuin hieman ”räkäisempi” versio Amarillosta.
Itse valitsin pakollisen burgerin , tarkemmin Lonely riderin. Burgeri sisälsi 188g naudan jauhelihapihvin, pekonia, paistetun kananmunan, juustoa, salaattia, tomaattia, bbq- ja remu-kastiketta. Burgerin sämpylä oli tavallinen vehnä-semansiemen päällysteinen mutta kuitenkin oikeaoppisesti sisäpinnoilta rapeaksi grillattu. Pekoni oli sen sijaan jätetty turhan löysäksi/raa’aksi, kun taas kananmunaa olisi voinut paistaa hieman vähemmän. Ei siis mennyt aivan nappiin näiltä osin. Muuten raaka-aineet olivat laadukkaat ja kokonaisuus varsin maistuva. Iso plussa tulee myös burgerin riittävästä koosta. Lisukkeena olleet ranskalaiset oli käsin tehdyn oloiset ja kivan rapeat, mutta valitettavasti päällystetty paprikajauheella, mikä peitti alleen kaikki muut maut.
Paikka on melko pieni ja hämärä ja teemaan liittyen erittäin meksikolaishenkisesti sisustettu musiikkia myöden. Tarjoilijat olivat aika kokemattoman ja etäisen oloisia, mutta keittiö tuntui kuitenkin onneksi toimivan hyvin. Ruokia ei todellakaan tarvinnut odottaa kauan aikaa ja annokset olivat taidokkaasti valmistettu.
Paikka soveltuu loistavasti arki-illan tai krapulapäivän ruokapaikaksi niin ruokalistan kuin tunnelmankin puolesta. Myös hinnat ovat varsin kohtuulliset. Suosittelen lämpimästi kaikille meksikolaisen ruuan ystäville!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 31.05.2015
Arvosana: 0

Ruoka on suhteellisen hyvää (talon ranskalaisia suosittelen lämmöllä), mutta en ymmärrä mikä palvelussa tökkii (lähes) jokakerta. Vaikka ei olisi ruuhka-aika, laskun saamista on joutunut odottamaan pahimmillaan jopa 30min. Silloin ei edes pahoiteltu, vaikka meidän seurue unohdettiin - 'pakko' tuolla on kuitenkin käydä hyvän ruuan takia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.04.2015
Arvosana: 0

Petyimme, koska molempien ruoka lillui höljyssä. Valituksiimme ynseä tarjoilija vain väitti vastaan. Ei tartte toista kertaa mennä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11501450€ Lisätty: 14.03.2015
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Kauppiaskatu 12, 20100 Turku - Reitti
044-7688001
http://panchovilla.fi/turku/index.php

Vaihtoehtoisia ravintoloita