Keittiö auki

Pinella

kansainvälistä ruokaa
Arvosana 1.3 / 5

Pinella on ainutlaatuinen kohtaamispaikka Vanhalla Suurtorilla Aurajoen rannalla. Pinellan ravintola tarjoaa päivittäin vaihtuvia lounasruokia ja iltaisin tarjoilla on á la carte lista. Pinellan baari on oivallinen paikka tavata ystäviä ilta-aikaan.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Liikuntaesteetön

Arvostelut (76)

Lauantai iltana vaimon ja tyttären kanssa leffan jälkeen syömään. Lyhyt lista= yleensä hyvä ruoka, poikkeus tässä sääntöä vahvistamaan. Tilasin savustettua häränrintaa. Epämääräinen lihaklöntti jonka päällä tunkkainen vihreä tahna ja parmesaaniraastetta päällä, mittään vihreetä, mittään hapokasta??? Naiset söi jonkun karitsa glaseerattu ehkä, melko sama meno. Perimäisessä pöydässä joku 15 vanhan hikisen ukon kokoontuminen, pari romillee taulussa ja älytön huuto, (tää ei tietty oo ravintolan vika). Satasen lasku ja himassa ois nokittanu vartin duunilla ja parilla kympillä...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 26.03.2019 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Hampurilaispihvi oli poltettu kuivaksi ja pinnaltaan mustaksi. Saman hampurilaisen leipä oli poltettu mustaksi, mutta oli samaan aikaan kylmä tarjoiltaessa. Ranskalaiset olivat keitetty jossain erikoisessa öljyssä ja niitä ei voinut kutsua ranskalaisiksi. Henkilökunta oli ystävällistä ja tarjoilija, jopa antoi alennusta loppuhinnasta. Hienolla paikalla oleva ja vanhalla nimellä ruokaa tarjoava ravintola tuotti pettymyksen minulle ja vaimolleni. Valitettavasti tämä ei ollut ensimmäinen kerta ja alankin nyt miettimään kannattako sinne mennä enää neljättä kertaa. Henkilökunta oli tosi ystävällistä, mutta pankaa perusasiat kuntoon ja uusikaa alakerran terassin baarin tuolit.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 31.07.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Odottelimme 5 min tarjoiliaa ohjaamaan pöytään. Kun ketään ei näkynyt kävelimme itse lähimpään vapaaseen pöytään. Salissa oli vain kolme pariskuntaa.
Lammasburger osoittautui virhevalinnaksi: sämpylä oli kuiva edellispäivältä, lohkoperunat olivat kumimaisia sisältä muusia - ilmeisesti pakasteita, jotka oli lämmitetty pari kertaa ja suola puuttui. Pihvi oli pinnalta kärähtänyt mutta sisältä raaka, ilmeisesti jääkapista suoraan kuumalle pannulle ja suola yms mausteet puuttuivat. Coleslaw oli mössöä - HUH-HUH! En pystynyt syömään annosta loppuun ja vaihdoimme toiseen ravintolaan.
Huonoin koskaan syömäni burgeri, jopa Hesen burgerit paljon parempia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 16.08.2016
Arvosana: 0

Alkuruoka pettymys, pääruoka kohtuullinen, jälkiruoka nam. Alkupalaksi Keittiön lajitelma Tapaksia (13 €) oli hieman pettymys: makkaran palat olivat ihan korppuja muutenkin tapakset aika mauttomia. Pääruoka Turskaa, perunapyreetä, simpukkaraguu ja rapulientä ( 27.00 €) ihan ok. Jälkiruoka "Brunetti" (tummaa suklaata, ruista, puolukkaa ja kinuskia, 10 €) todella maistuva eikä liian makea. Myös Café Latte (3,80 €) oli oikein onnistunut. Viinilistan hinnoittelu ottaa kyllä kupoliin: ostetaan Tamepreen viinitukusta viini ja kerrotaan hinta kolmella. Pidän itse enemmän hinnoittelusta: lisätään tukkuhintaan 20 € --> edulliset viinit suht. saman hintaisia, mutta vähän kalliimmat eivät ihan älyttömiä, kuten Pinellassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 54€ Lisätty: 28.01.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Jälleen kerran, keskinkertaista ruokaa sekä kömpelöä ja surkeaa palvelua. Tarjoilija yrittää neuvotella kasvisvaihtoehdon tilanneelle kalaa, likaisia lautasia joutuu tuijottelemaan edessään vartin, juomia saa suorastaan kerjätä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 14.12.2015
Arvosana: 0

Ruoka todella maukasta. Ala carté listalta tilatussa hampurilaisessa yllätyksekseni kaksi pihviä joista toinen tosin jäänyt vähän raa'aksi. Ranskalaiset kuuluvat parhaimpien syömieni joukkoon. Annoskoko melko pieni hintaan verratuna. Outoa oli myös että kaikki jälkiruoat maksoivat 10€. Muissa ravintoloissa samoja ruokia saa jopa 6€:lla.

Palvelu oli pienoinen pettymys. Aluksi tarjoilija ei tuntunut tajuavan, että olimme tulleet syömään emmekä baarin puolelle vaikkei meillä edes ollut juomia. Ruokaa odoteltiin noin 20 min. Suurin piirtein heti kun haarukat oltiin laskettu pöytään tarjoilija tuli jo töksäyttämään että "oletteko jo valmiita?". Äkkiä pois asenne jätti huonon jälkimaun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 26.06.2015
Arvosana: 0

Ruoka hyvää niin illalla kuin lounasaikaankin, asiakaspalvelu rentoa ja asiallista. Baarissa viihtyy ruoan jälkeen koko illan mainiosti, ja juomavalikoiman ainoa "vika" on runsaudenpula.
Plussaa tapahtumista ja teemoista! Nimikkopunaviini on maistamisen arvoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 03.05.2015
Arvosana: 0

Yläkerran baari Turun parhaita ellei jopa paras. Alakerrassa ruuan taso heittelee liikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.04.2015
Arvosana: 0

Ruoka kokonaisuudessaan hyvää, mutta alkupalat ja jälkiruoka turhan hinnakkaita.
Ympäristö viihtyisä, musiikki sopivan hiljaisella, sopivan pieni paikka ja henkilökunta ammattitaitoista + ystävällistä.
Palvelun nopeudessakaan ei moittimista, mutta ehkä olisin eri mieltä jos olisimme olleet kiireellä liikkeellä.
Keikkuva pöytä tosin herätti ihmetystä ja aiheutti pariinkin otteseen säikähdyksen viinilasin kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 46€ Lisätty: 31.03.2015
Arvosana: 0

lounasannokset ihan gourmet tasoa

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 25.03.2015
Arvosana: -3


Sijainti

Vanha Suurtori 2, 20500 Turku - Reitti
(02) 445 6500
http://www.pinella.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita