syltty

11 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pinella kansainvälistä ruokaa

Täydellinen ravintolakokemus! Kaikki syömämme ruoat olivat herkullisia, ravintola oli kaunis ja viihtyisä ja kaiken kruunasi erittäin ystävällinen ja täsmällinen palvelu. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 48€ Lisätty: 25.01.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Stefan's Steakhouse Turku pihviravintola

Ensimmäiseksi täytyy sanoa Stefan's Steakhousesta, että ruoka oli täysin ylihinnoiteltua, ja tämä pilasi muuten ihan kelvon ravintolakokemuksen. Itse jouduin tilaamaan 'halvemman' pääruoan, sillä en ymmärtänyt miksi minun olisi pitänyt maksaa yli 40€ pihvistä ja lisukkeista. Ja seuralaiseni kommenteista päätellen tein oikean ratkaisun, ruoka oli ihan hyvää mutta ei missään nimessä hintansa arvoista.

Kaikenkaikkiaan ravintola itsessään, palvelu sekä ruoan laatu olivat ihan ok, mutta ylihinnoittelusta jäi niin huono jälkimaku että en suosittele tätä ravintolaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 29.07.2012
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Kolo bistro

Loistavaa ruokaa ja palvelua. Viinivalinnat olivat erityisen hyviä. Suosittelen, Helsingin parhaimmistoa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 52€ Lisätty: 25.11.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Juuri suomalaista

Jälleen loistava illalliskokemus Juuressa. Sapakset olivat viimeksi niin hyviä, että tällä kertaa otimme kahteen henkeen kaikki 13 sapasta. Sapakset jaettiin kahteen erään, 'alkupalaksi' kala-sapakset ja 'pääruoaksi' liha- ja kasvissapakset. Lisäksi söin jälkiruoan, jonka suolakaramellijäätelö oli niin hyvää että sitä olisin voinut syödä enemmänkin.

Palvelu Juuressa oli mutkatonta, ripeää ja erittäin mukavaa. Juuressa osataankin yhdistellä hyvin rentoa tunnelmaa ja fine-dining-tasoista suomalaista ruokaa. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 17.09.2012
Arvosana: 2

Ravintola: Namu rento, kansainvälinen

Hidas ja kömpelö tarjoilu pilasi muuten ihan mukiinmenevän ravintolakokemuksen. Olimme illallisella arki-iltana puolityhjässä ravintolassa, mutta silti saimme odottaa ruokiamme tunnin verran. Suurin syy tähän oli tarjoilun kömpelyys, tarjoilijaltamme tuntui perusasiat (asiakkaista huolehtiminen, vesipullojen täyttäminen, tilausten ottaminen) olevan täysin hukassa.

Kalifornia-menun pääruoat olivat suurehkoja ja hintaansa nähden saimme rahoillemme vastinetta. Juomalistalla shamppanjoita olisi voinut olla vähemmän ja viinejä enemmän. Tällä kertaa emme edes voineet tilata haluamaamme viiniä, sillä sitä ei ollut.

Jos sama ruoka olisi tarjoiltu viihtyisämmässä ympäristössä ammattimaisemman tarjoilun kera, olisin voinut tätä suositella, mutta nyt en suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 09.10.2012
Arvosana: -1

Ravintola: Bravuria italialaista

En pitänyt konseptista, jossa joutuu itse jonottamaan ruokaa ja isomman seurueen ruoat valmistuvat eri aikoihin. Itsepalveluruokailu sopii jos se näkyy hinnoittelussa, mutta näin ei Bravuriassa ole.

Ennakkoluuloista huolimatta ruoka itsessään oli hyvää, mutta kolkon tunnelman ja liiallisen itsepalvelun vuoksi tuskin tulee kokeiltua toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 13.09.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Peshawar Espoo pakistanilaista

Hyvä lounasravintola. Monipuolinen valikoima, hyvä salaattipöytä ja ekstrana saa limua ja jäätelöä, mitä monessa vastaavassa paikassa ei näe. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.01.2012
Arvosana: 2

Ravintola: Smör skandinaavista

Yllätysmenu oli loistava, ja suositellut viinit toimivat erinomaisesti. Palvelusta erityiskiitosta, pöytäseurueemme hieman erikoisemmatkin toiveet otettiin huomioon erityisen hyvin ja tunnelma oli mutkaton.

Ehdottomasti Turun paras ravintola, illallinen Smörissä oli elämys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 29.07.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Origo merellistä lähiruokaa

Tunnelmallinen ravintola, joskin täysi ja hieman kiireinen. Ruoka oli erittäin hyvää ja tarjoilijamme ehti kiireestä huolimatta esitellä ruoat ja viinit huolella. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 27.07.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Seuraa (1)