Avautuu 10:30

Bravuria

italialaista
Arvosana 1.1 / 5

Bravuria tarjoaa herkullista itsetehtyä pastaa, Josper-puuhiiligrillissä valmistettuja meheviä herkkuja, pizzaa, salaatteja ja antipasteja.

Bravurian oma pasta on koko toiminnan ydin ja suuri ylpeyden aihe. Perinteiseen tapaan pastakoneella munista ja jauhoista tehtävä pasta valmistetaan aina alusta asti itse paikan päällä.


Arvostelut (183)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Syön melko usein ravintoloissa. Tämä oli ehkä huonoimpia missä olen käynyt. Tunnelmaltaan kouluruokalamainen, hinnat pilvissä, tarjoilijat ei tiedä mitä annoksissa on ja pitsa on edamjuustorasvaklimppi. Hyvää olisi keskeinen sijainti, jos ravintola olisi hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.10.2017
Arvosana: 0

Odotusajat

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.09.2017
Arvosana: 0

Yksi hyvä tarjoilija, joka valitettavasti vaihtui muihin ammattitaidottomiin. Kasvisruoka oli huonoin koskaan kohdalle osunut stadissa, lihapullapasta mauton, kaupan einesruoat ovat huomattavasti parempia. Älkää ihmeessä pilatko päiväänne täällä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.07.2017
Arvosana: 0

Lounasaikaan sai odottaa pasta-annosta 40min. Työntekijät maleksivat ympäriinsä ilman mitään kiireen tuntua. Lopputulos oli kammottava: minulla mössöksi keitetty pasta, ystävälläni puolestaan pasta oli jäänyt raa'aksi. Annos oli harmaa ja ankea - aivan kuten stadinkundi79 kirjoitti. Muutama suupala oli otettava pahimpaan nälkään. Kun lähdimme pois, huomasin että samainen mössö oli jäänyt myös monelta muulta syömättä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 15.02.2017
Arvosana: 0

Miten kehtaavat edes myydä niin käsittämättömän pahaa ruokaa. Tilasimme tyttöystäväni kanssa kanapastat. pasta oli erittäin kuivaa ja mautonta mössöä jonka joutui huuhtelemaan vedella alas jotta ei tukehdu. Esillepano oli myös järkyttävän surkea, sellasta ruskeanharmaata mössöä vain nostettu lautaselle yhteen kasaan ja päälle yksi(1) basilikan lehti. Leipä mitä ruuan kanssa tarjottiin oli jotain halpis piimälimppua rusinoilla. Tein tänne sivustolle profiilin ihan siksi että pääsen arvostelemaan tämän ravintolan! Välttäkää, surkein ravintola-ateria mitä olen eläessäni syönyt!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.06.2016
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.06.2016
Arvosana: 0

Tilasimme kanaa, vuohenjuustoa ja rosmariiniperunoita. Kana oli todella sitkeää ja mautonta. Punajuurikastike mautonta puuroa. "Rosmariiniperunat" olivat sekä sisältä että pinnalta LÖYSIÄ, - keitettyjä perunoita, joita oli vähän kieritelty mausteessa ja öljyssä. Tämä oli ensimmäinen kerta Bravuriassa, emmekä mene takaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 08.02.2016
Arvosana: 0

Lohipasta todella kammottavan makuinen. Annos lillui öljyssä/kastikkeessa ja kalakin tirisi rasvaa.Tarjoilijan kommentti oli ainoastaan "välitän palautteen eteenpäin".Iso pettymys.Paikka olisi miellyttävä kunhan saisivat ruoka-annokset kohdilleen....

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.02.2016
Arvosana: 0

Kokemus sienipastasta tammikuun alussa 2016: Annos oli niin suolainen, että jäi syömattä kokonaan. Tarjoilija kävi aluksi kysymässä, miltä maistui ja sanoin, että en pysty syömään kun on liian suolaista. Lupasi kertoa kokille. Mitään ei tapahtunut. Maksoin kiltisti syömättä jääneen aterian, jolloin tarjoilija totesi, että kasvisruokaan laitetaan suolaa tavallista enemmän kun on helposti mautonta ! lLautasen pohjalla lillui vielä paksu kerros pahanmakuista öljyä ...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 24.01.2016
Arvosana: 0

Lounastreffit Kampissa. Kylmä tammikuinen päivä, joten pitkälle ei jaksettu tyttökavereiden kanssa lähteä metsästämään ruokapaikkaa, Bravuria on mukavan lähellä. Ravintola on sisustukseltaan todella jees, tyylikäs mutta samalla rento. Listalta löytyy pastaa ja pitsaa, aika hinnakasta. Seurueesta muut ottavat perinteisen pitsan, itse päädyin "fresche"-pitsaan, eli vain pohja on paistettu, pinnalle tulee täytteet ns. kylminä (valitsin ilmakuivatun kinkun ja scampit), lisänä salaattimix + siemeniä. Pitsa oli raikas, vähän kuin salaatin ja pitsan yhdistelmä. Miinusta kuitenkin tomaattikastikkeen semi-mauttomuudesta ja vähäisyydestä, sekä siitä että scampeja oli _kolme_kappaletta. Ihana S-ryhmä ja ihanat annoskortit, mutta oikeesti, näillä hinnoilla niitä täytteitä sais olla hitusen enemmän!

Palvelu oli ystävällistä, joskin ravintola oli puoliksi tyhjillään kyseisenä ajankohtana.

Kävisinkö uudestaan? Viinilasillisella ehkä, ja pastalle pitää joskus antaa mahdollisuus vielä!:)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 10.01.2016
Arvosana: 0


Sijainti

Salomonkatu 1, 00100 Helsinki - Reitti
010 7663 710
http://www.bravuria.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita