sumppi

45 arvostelua

En ole erityisen nirso (mikä kyllä sitten näkyykin) mutta arvostan kyllä laadukkaita raaka-aineita vaikka se näkyisi hinnassakin. Lisäpisteitä helppokäyttöisyydestä, en halua miettiä millainen rituaali pitää suorittaa että saa tehtyä tilauksen tai vallattua pöydän.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääniä

Blogi

Arvostelut (43)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Kaski bistro & baari gastropub

Kokeiltu sekä perus- että lounaslista kolmella eri kerralla. Peruslistalta pulled pork burger oli oikein mainio, mitä nyt hieman kuivumaan päässyt perussämpylä laski pisteitä. Tuliset wingsit olivat ok, mutten ole oikea ihminen arvioimaan vertailussa muiden paikkojen siipiin. Makkaralautanen toimi oikein hyvin ja seuralaisen punajuuri-vuohenjuusto-risottokin kuulemma oikein hyvä. Kaikkiaan varsin suositeltava kokemus.

Lounaalla tarina ei ole ihan yhtä ruusuinen. Lounaalla on buffet, joka tarjosi kokeillupäivänä makkaragratiiinia ja feta-pinaatti-piirakkaa. Gratiini oli maultaan ok, mutta rakenteeltaan muhjuinen. Piirakan kanssa sama juttu, maku toimi mutta pientä kuivumista oli huomattavissa. Johtuneeko sitten pienemmästä kierrosta lounasaikaan. Lounas kuitenkin menettelee paremman puutteessa.

Molemmissa tapauksissa talon oma leipä ansaitsee erityismaininnan, tuoretta ja lämmintä leipää kun pitää arvostaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.04.2013
Arvosana: 3

Ravintola: Krog Madame välimerellinen

Ensimmäinen lounaskerta oli ok, ruoka oli haaleaa mutta hyvää. Salaattipöydästä erityiskiitokset. Mutta se toinen kerta... salaattipöytä oli edelleen varsin ok, mutta pulled pork -hampurilaisen tulossa kesti yli puoli tuntia minkä lisäksi se oli täysin kylmä ja mauton. Lisäksi ranskalaisista oli unohtunut suola eikä ketsuppia näkynyt missään. Jäi syömättä. Paikka on lounasaikana lisäksi aivan täynnä, joten ilmeisimmin miehitys ei riitä homman pyörittämiseen laadun kärsiessä pahasti. Sääli.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 14.03.2013
Arvosana: -2

Ravintola: Putte's Bar & Pizzeria pizzaa

Ravintolaksi naamioitu taideperformanssi.

Niin, en suoraan sanoen tiedä miten Puttea pitäisi oikein arvostella, ei ainakaan perinteisillä metodeilla. Ruoka itsessään, liitutaululta valittu brisket-pizza, oli hyvistä aineksista tehty mutta pitkälti mauton. Lienenkö tottunut huonompien ihmisten raaka-aineisiin ja perinteikkääseen suolaukseen kun tuntui ettei lätyskässä ollut varsinaista makua alkuunkaan. Joten ohitetaan ruoka ihan ok -tasoisena. Palvelu oli asiallista, siitä ei ole sanomista. Hinnat olivat kalliihkot, mutta se ei liene merkityksellistä.

Mutta sitten on se kaikki loppu mistä ravintolakokemus lopulta koostuu.

Ilmeisimmin ympäristössä on haettu jonkinlaista urbaania rappiota, sillä tuntui että kaikki oli vähintäänkin tylyä tai muutoin rasittavaa: tehdashallimainen akustiikka teki keskustelun liki mahdottomaksi, pöytä oli suoraan huoltikselta ja keikkumisellaan teki ruokailusta todellisen haasteen, vesikannut olivat geneerisintä mahdollista mallia, vessat eivät olleet merkitty kuin väreillä ja niin edelleen. Elämysmatka, joka tuntui olevan tarkoituksella suunniteltu mahdollisimman hankalaksi tai tylyksi.

Onneksi paikan omistaja sattui olemaan viereisessä pöydässä joten kysyin suoraan tylyyden suunnitelmallisuudesta. Hetken hämmennyksen jälkeen avatessani hieman tarkemmin kommenttiani vaikutti arvon taiteilija melkeinpä tyytyväiseltä teoksensa vaikutukseen, todeten että "tällaisesta mä tykkään". Totesin että vastaavanlaista kommenttia on Eatissa näkynyt muutenkin, mutta ilmeisimmin herra ei tunne palvelua. Kysymykseen arvosteluiden kiinnostavuudesta totesi ettei lue ja kääntyi jatkamaan arkkitehdin kanssa uuden mestariteoksen suunnittelua.

Noh, perfomanssi tuli koettua, ei tarvitse mennä enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.06.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Bravuria italialaista

Todella hyvä salaattilounas. Olen käynyt nyt lähemmäs 10 kertaa enkä vielä(kään) ole päässyt (kuulemma hyviin) pastoihin asti, vaan aina on tullut otettua joko salaatti tai pari kertaa pizza. Pizzatkin ovat hyviä, mutta melko rasvaisia/öljyisiä omaan makuuni joten tilaan ne yleensä pienemmällä määrällä juustoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 26.06.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Santa Fe tex-mex

Combo platter tortilloja kahdelle, ihan ok perusmättö. Laadun suhteen olen samaa mieltä nmkh:n kanssa, samanlaisen setin pystyy kyhäämään kotioloissa pienellä vaivalla ilman erityisiä kokinlahjoja. Pääasiallinen myyntiargumentti sunnuntai-iltana olikin lähinnä aukiolo ja sijainti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 19.12.2010
Arvosana: 3

Ravintola: Siilinpesä ravintola/pub

Lähiötunnelmaa parhaimmillaan. Kokeilimme hampurilaisaterian ja pizzan, molemmat ihan kelvollisia mutta voimakkaampiin makuihin tottunut jäänee kaipaamaan suolaa ja mausteita (tai makuja) yleensäkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 26.06.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Bravuria italialaista

Pizza Verdura toimi varsin hyvin, toisin kuin ruokaseuran Pasta Carbonara joka oli parhaimmillaankin keskinkertainen esitys. Konsepti ja miljöö on toki keskeinen osa kokemusta, se on sit eri asia kumpaan suuntaan vaikutus on. Itse kallistuisin "ihan kiva"-linjalle siinäkin, tullee käytyä kolmannenkin kerran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 02.04.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Minos kreikkalaista

Melko takuuvarma valinta lounaalla. Alkusalaatti (tai lähinnä -raaste) fetoineen ja leipineen on todella hyvää ja pääruoatkin ovat olleet tasaisen laadukkaita. Lisäpisteitä kalaruokien tarjoamisesta lounaalla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 02.04.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Martta suomalaista

Laadukasta kotiruokaa miellyttävässä ympäristössä ja asiallisella palvelulla, toimii. Söin lounaaksi riistakäristystä perunapyreellä, jälkiruoaksi mesimarjajäätelöä à la carte -listalta. Kaikki ainesosat tuntuivat olevan tuoreita ja laadukkaita, mikä tietysti kuuluu asiaan inasen kalliimman (9,50e) lounaan ollessa kyseessä. Erityismaininta salaattipöydästä, joka keskittyi jälleen oleelliseen: valikoiman sijaan laatua. Täällä tullee kyllä käytyä uudelleenkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 25.08.2009
Arvosana: 9

Ravintola: Coronita bistro

Lounaalla pääruoan taso vaihtelee huomattavasti, mutta hyvä salaattipöytä korvaa paljon. Ensimmäisellä kerralla otin juustohampurilaisen, joka oli sen verran heikko esitys että jäi osittain syömättä. Ainoa kastike koko purilaisessa oli ketsuppi, jota olikin laitettu raskaalla kädellä. Yhh. Toisella kerralla aiemmasta viisastuneena otin pääruoaksi keiton ja keskityin todella ruokaisaan salaattivalikoimaan, joskin ilman keittoakin olisi pärjännyt hienosti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.05.2011
Arvosana: 0


Seuraajat