Avautuu 11:00

Ravintola Santa Fe

tex-mex
Arvosana 2.3 / 5

Eksoottinen tuulahdus Meksikosta keskellä Helsinkiä.
Tex mex-ruokien lisäksi listalta löytyy myös tuhteja pihvejä sekä kevyempiä salaatteja.

Kesäksi avautuu sisäpihan terassimme, jossa lämpölamput hehkuvat viileämpinä kesäiltoina.
Live-musiikkia terassilla ma-to klo 21 alkaen.

Santa Fé ei ota pöytävarauksia, tervetuloa paikanpäälle.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (172)

Söin alkupalaksi täytettyjä jalapenoja, jotka olivat perushyviä. Eivät erikoisia suuntaan tai toiseen. Pääruoaksi söin Pedro's blackened steakin. Annoksen lisänä oli perunoita ja kahta kastiketta. Sekä pihvi että lisukkeet olivat hyviä, mutta olisin kaivannut annokseen muitakin vihanneksia, kuin muutamaa versoa. Nyt annos oli hieman raskaan makuinen kun mitään raikastavaa elementtiä ei ollut.
Kokonaisuutena kiva perusravintola, jopa romanttinen, kynttilänvalossa, mutta ei mitään erityistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 26.06.2017
Arvosana: 0

Väsynyt paikka. Keskeisen sijainnin lisäksi ei ole mitään syytä mennä. Rafla-ketjuun ( jonka muutkaan paikat eivät gourmet-elämyksiä tarjoa) kuuluva ketsusyöttölä. Taso ei ole laskenut avajaisista vuodelta 1991, jolloin hiiligrillatut annokset olivat todella uutta ja hyvää. Muu maailma vain on ajanut ohi ja vauhdilla. Ruokalista käsittää ihan samat tex-mex einekset kuin kaikkialla muuallakin mistä tahansa Amarillosta Myyrmäen ostoskeskuksen ravintolan kautta Rovaniemen Rossoon.
Ei teknisesti suurta vikaa annoksissa, ei poltettuja pihvejä, tai kylmää ruokaa, mutta ei mitään erikoista syytä ihastuakaan, niitä pikkoja, joissa kolmen kerran jälkeen on jo vaikea keksiä haluaako listalta mitään.
Keskeinen sijainti takaa kävijävirran.
P.s. voisiko sen Corona-olut mainoksen poistaa, kun ko. olutta ei ole ainakaan 10 vuoteen saanut Santa Fe:stä? Toki on tarjolla lievästi hiiva-aromista vapaata sielua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.01.2017
Arvosana: 0

Asiakkaan kanssa illastamassa ja me molemmat tilasimme kanachevre-annokset. Kana oli paistettu rutikuivaksi ja mitkälie perunat paistettu liki mustiksi. Edellisellä kerralla melkein sama juttu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.10.2016
Arvosana: 0

I like the atmosphere. Steak is sometimes perfect and sometimes disappointing they lack consistency! Other wise my kids love it and so many memories built there so we do keep going back! And now that some floor staff been changed it's back to nice friendly service! It is bit over priced for what is offered!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.03.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Keskinkertainen lounasbuffa, mutta maullisesti aika mitäänsanomaton.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 02.03.2016 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Ihan ok texmex ruokaa hyvällä sijainnilla. Palvelu ok:ta. Tupa sopivan täysi, syömään pääsee, muttei paikassa tyhjääkään ole.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 11.01.2016
Arvosana: 0

Lähdimme syömään kolmen hengen porukalla. Alkupaloiksi otimme grillattua maissia ja täytettyjä jalopeñoja. Jalopeñoja syödessä turskahti kaikilla polttavankuuma juusto heti sormille, maku kuitenkin ok. Maissit olivat vakuumimaissin oloisia, mutta makuvoi oli hyvää. Pääruokana oli ribsejä, chili con carnea sekä salaatti surf&turf; kaikki jokseenkin pettymyksiä. Salaatti oli lähinnä iso kasa kuivaa, niukkakastikkeista salaattia ilman mitään makua. Chili con carne ja ribsit jatkoivat samalla, mauttomalla linjalla. Liha olisi voinut olla mureampaa, lisäksi miinusta siitä, ettei ribseissä ollut laisinkaan karamellisoitunutta paistopintaa vaan kaikki maku tuli erillisessä kipossa olevasta bbq-kastikkeesta.

Tällä laskulla voisi luulla saavansa tasokkaampaakin ruokaa, mutta se lieneekin ketjuravintoIoiden kirous. Plussaa kuitenkin ripeästä ja miellyttävästä palvelusta, seuraavaan kertaan voi kuitenkin kulua aikaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 22.11.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.11.2015
Arvosana: 0

Tuulahdus reilun 10 vuoden takaa tai jotain. . Oikeastaan mikään ei ollut muuttunut edelliseltä käynniltä, vaikka aikaa siitä on jo lähes kymmenen vuotta. Ruoka mitäänsanomatonta liukuhihnatavaraa; samat ainekset toistuvat aivan erilaisissa annoksissa, annoksen salaatti lähes pelkkää jäävuorisalaattia ja burriton kanssa aivan ihmeellisesti tarjoillaan hasselpähkinöitä?!?! Tällä hintatasolla myös odottaisi selvästi laadukkampia raaka-aineita.
Palvelu sensijaan oli yllättävän asiantuntevaa ja ripeää. Suorastaan harmittaa henkilökunnan puolesta kun he osaavina ammattilaisina joutuvat tälläistä tarjoilemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 18.10.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Muistutus taas siitä että Santa Fe ei ole ollenkaan ymmärtänyt mitä genre tex mex tarkoittaa, ruoka on liukuhihna kamaa, maustaminen on joko niin tulista että ei maista mitään tai niin mautonta ettei maista mitään. Harmi, hyvällä tex mex ravintolalla olisi todella tilausta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: 3


Sijainti

Aleksanterinkatu 15, 00100 Helsinki - Reitti
(09) 424 26 010
http://www.rafla.fi/santafe

Vaihtoehtoisia ravintoloita