Avautuu 10:00

Ravintola Meritähti

eurooppalaista
Arvosana 2.2 / 5

Suomalaisia ja unkarilaisia ruokia (potkat, itse tehtyä makkaraa) mureat pihvit, burgerit, pizzat, pastat ja salaatit. Laaja juomavalikoima.


Arvostelut (92)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kaveri suositteli paikkaa ruokien takia. Salaatti oli järkyttävän hintainen ja surkea. Naapuripöytä sai raakaa possua. Ilmeisesti paikan taso romahtanut lähiaikoina.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 21.03.2015
Arvosana: 0

Ennen oli lähistön paras ruokapaikka. Tänään petyimme pahasti. Valitettavasti ruoka oli todella ala arvoista. Vaikea uskoa, että samat kokit kuin ennen. Mukavia kaikki. Ei siinä mitään! Jonkun asian on oltava pielessä nykyään.. Pizza on edelleen syötävää. Mutta löysin vatsoin loppupäivä vietettiin. Limu ei maistunut limulle. Ei uskalla tilata oikein muuta, kuin pizzaa ehkä enää nykyään. Todella todella todella sääli :( Muutama ystävä on vaihtanut kokonaan paikkaa.. Ei oo kantis enää. Omistaja vaihtui. Vaikuttaako se muka noin pahasti ruoan laatuun? Jos kokit pääosin samoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.03.2015
Arvosana: 1

Yksi kirjoittaa, että omistaja ei pysty vaikuttamaan ravintolan ruoan tasoon ja toinen sntaa itselleen luvat heikentää ruuan tasoa, vaikka omistaja on pahalla päällä, eli moraali on löysä. Kokonaisuudessaan ruoka ja palvelu olivat kämästä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.03.2015
Arvosana: 0

Perus burgerateria ei ollut kummoinen. Sämpylä höttöä, pihvi ei kovin maukas, lankkupotut jauhoiset.

Karhu-tuopit toimi, vaikka hanassa luki Fosters.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 16.02.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Olen edellisen kommentoijan kanssa täydellisen samaa mieltä. Näköjään täytyy vaihtaa paikkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.11.2014
Arvosana: 0

Kanta-asiakkaan (entisen) näkökulmasta tuo on todella säälittävää tilitystä - tokkopa se on omistajan vika jos ruoan taso heittelee, kokithan sen ruoan tekevät... Onnea ja menestystä vaan tuolla asenteella!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 06.11.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Lounas ok häränpihvi oli hieman koppurainen mutta menetteli. salaattipöytä peruskauraa. makkaroita olisi tehnyt mieli mistä tuttava pariskunta on puhunut mutta niitä ei ollut lounas aikaan tarjolla ja edellisen komentin perusteella ei enää tulekkaa. Taivatat muuten kaksi alempaa kommenttia olla samalta kirjoittajalta on suomenkieli sen verran heikkoa ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 05.11.2014
Arvosana: 0

Hei. Vakihenkilökuntaan kuuluvana on pakko kertoa muutama asia.
Viime viikolla vahvistui omistajan vaihdos. Olemme hyvin toiveikkaita keittiön puolella, koska nyt saadaan vihdoin oma ääni kuuluviin... valitettavasti edellinen omistaja oli (kuten kommenteista voi päätellä) väsynyt ja kypsä. siis tasaisen pahalla tuulella mikä näkyi sekä annosten tason heittelyinä, että asiakaspalvelun epäonnistumisina. Kyllä uudet omistajat ovat taustaltaan Bangladeshista, mutta osaavat arvostaa hyvää eurooppalaista ruokaa. Nyt on tarkoitus nostaa Meritähti tälle vuosituhannelle sieltä kaukaa ysäripubista. Apuja ja ideoita otamme enemmän kuin mielellämme vastaan, jotta osaamme vastata Ruoholahden ja miksei muidenkin kysyntään :) Unkarilaiset ruoat jäävät pikkuhiljaa historiaan (valitettavasti) mutta uusia tuulia kotimaisesta tarjonnasta on tulossa. Poiketkaa turisemaan ja kertomaan meille missä kohtaa on parannettavaa, sekä toki missä onnistutaan. Tämä meille kaikille hyvän ruoan ystäville :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.11.2014
Arvosana: 0

Viime aikoina paikan lounasruuan taso on laskenut valitettavan paljon. Enää ei tähänkään paikkaan ole lounasaikaan jonoa, niinkuin muutama vuosi sitten ja syy on selvä; ruuan tason lasku. Omistajia ei ole enää näkynyt pitkään aikaan, henkilökunta on vaihtunut useasti ja tänään oli sitten taas uudet naamat tiskillä, tällä kertaa näyttivät olevan etniset yrittäjät paikalla. Ehkä paikka on myyty. Kohta varmaan täälläkin pääasiallinen liikevaihto tulee kaljasta. Harmi, sillä muutama vuosi sitten Meritähti kuului Ruoholahden lounaspaikkojen parhaimmistoon hinnan ja laadun suhteen. Pieni toivonkipinä kuitenkin on olemassa, jos uudet omistajat potkitaan ulos keittiöstä ja annetaan kokin tehdä Suomalaista perusruokaa niinkuin Meritähden tyyliin on kuulunut. Jos myös kokki vaihtuu, kaikki toivo on mennyttä ja Meritähti taantuu kaljakuppilaksi joka myy 5 euron pitsoja niikuin vastapäätä oleva Dacca.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.11.2014
Arvosana: 0

Offerium tarjous täälläkin, joten kaksi A la Carte- annosta (katkarapu) alkusalaatteineen 25 e yhteensä. Ei paha!

Pippuripihvin kypsyys (medium) oli juuri kohdallaan. Lisähintaan 2 e tilatut kuullotetut vihannekset maukkaita. Seuralaisen "Metsästäjän kana" sienikastikkeineen oli herkullinen myös. Kaiken kaikkiaan suositeltava kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 06.10.2014
Arvosana: -4


Sijainti

Itämerenkatu 14 A 8, 00180 Helsinki - Reitti
(09) 685 4420
http://www.meritahti.net

Vaihtoehtoisia ravintoloita