u-boy

37 reviews

Badges

Blog link

Reviews (37)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Ka-Shing chinese

Lauttasaarentien varressa oleva mutkaton peruskiinalainen. Käyn usein syömässä kun pidän etäpäivää tai viikonloppuna jos ei jaksa laittaa ruokaa itse. Ruoka ei ole mitenkään erityistä, mutta maistuu kuitenkin. Vähän kuin kiinalainen mäkkäri -- tiedän tarkalleen mitä tulen saamaan ja se on riittävän hyvää hintaansa suhteutettuna jotta palaan mestoille aina silloin tällöin uudestaan.

En ymmärrä väitettä siitä että olisi stadin paras kiinalainen, mutta hyvällä mielellä silti tänne silloin tällöin menen syömään. Miljöö on rauhallinen ja sijainti on hyvä, Helsinkiin menevän bussipysäkin vieressä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.03.2014
Rating: 2

Restaurant: Sandro Kallio North African

Virkistävän erilainen lista, hipsterimeinkin ja viikonloppuisin hyvä mäiske – hieman ylihinnoiteltu. Olen ollut Sandrossa pari kertaa kavereiden kanssa päivällisellä ja kummallakin kerralla mesta oli aivan tukossa. Tykkään tunnelmasta, ainakin perjantai-iltana paikalla DJ ja hyvä mäiske. Ruuan saannissa kesti tolkuttoman kauan ja toisella kerralla ruoka ei ollut mitenkään kauhean erikoista hintaansa nähden. Keittiö on kuitenkin marokkolainen ja menu hyvin mietitty, joten vaikka ruoka ei tavallaan olisikaan erinomaista, kokonaisuus on kuitenkin miellyttävän virkistävä.

Paikka on mielestäni parhaimmillaan kaveriporukalla kun mennään viettämään iltaa, vaihtamaan kuulumisia ja ehkä hieman juomaan olutta tai viiniä ruuan lisäksi. Esim deiteille tai ruokaan keskittymiseen en paikkaa suosittele, sillä ruokailu todennäköisesti kestää kauan, paikkaa saattaa olla vaikea löytää jne.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Satkar nepalese

Satkarista on tullut vakkaripaikkani tasaisen laadun ja ruokailukokemuksen takia erityisesti lounaalla. Satkar sijaitsee aivan Kampin Keskuksen vieressä, joten läpikulkumatkalla sinne on helppo mennä syömään lounasta.

Ruoka ei ole mitenkään erikoista, toisinaan se on OK, toisinaan hyvää. Yleensä ei mitenkään säväytä. Kampissa ongelmana on vaan että siellä ei ole oikein mitään kunnollisia kohtuuhintaisia ravintoloita, paitsi ehkä Domo. Niinpä Satkarista on tullut minulle vähän kuin intialainen mäkkäri – tiedän mitä saan ja yleensä en pety. Henkilökunta on ystävällistä ja ruuan saa yleensä ripeästi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.03.2014
Rating: 0

Restaurant: HOKU pacific rim

Hyvää fuusiokeittiöruokaa erinomaisella hinta/laatu-suhteella. Hoku oli avatessaan pankit räjäyttävä kokemus: kohtuuhintaista mutta erinomaista ruokaa. Tyypillisesti Helsingissä joutuu joko maksamaan maltaita erinomaisesta ruuasta, tai vaihtoehtoisesti tyytymään keskinkertaiseen mössöön. Hoku oli tässä virkistävä poikkeus.

Nykyään, kun olen käynyt ravintolassa sekä lounaalla että iltaisin ehkä yhteensä kymmenen kertaa, olen ehkä hieman kyllästynyt paikkaan, mutta suosittelisin sitä silti epäröimättä, ja olen edelleen sitä mieltä että tällä konseptilla (eri keittiöitä vaan) saisi olla enemmän ravintoloita Helsingissä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 20.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Guang Dong chinese

Nuhjuinen paikka houkutteli minut paikalle halvalla hinnallaan. Kaikki himmeästä valaistuksesta kulahtaneeseen sisustukseen ja tummuneisiin vesilaseihin viesti siitä että ravintolassa ei laatu ole ensimmäisellä sijalla. Keittiöstä näkyi lattialla olevat pahvit ja kuului rasvan tirinä paistinpannulla. Tilauksen otti vastaan, annoksen valmisti ja tarjoili sama kaveri, eli samaa meininkiä kuin perus kebab-mestoissa. Annos oli rasvainen ja mitäänsanomaton, joten laitoin siihen hieman soijaa. Fiilis oli kuin olisi syönyt koulun spagettia rasvassa uitettuna. Kasvikset olivat vastenmielisiä, mutta ne muutamat kanan palaset joita ruuassa oli, olivat hyviä ja mureita. Kun kanat loppuivat, loput annoksesta jäi lautaselle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 25.07.2009
Rating: 1

Restaurant: Kippo Iso Roba organic cafe

Hapanta pehmisjäätelöä muistuttava frozen yogurt oli miellyttävä uusi tuttavuus. Ei tarjolla vähälaktoosista versiota, ainoastaan luomu, mikä aiheutti jännitysmomentteja. Korkea hinta harventaa vierailuja omalta osaltani. Kaipaisin myös erilaisia makuja itse jogurttiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 26.07.2011
Rating: 0

Restaurant: Aangan nepalese restaurant

Yksi parhaista, ellei paras, Helsingin nepalilaisista! Olen viime aikoina syönyt paljon nepalilaisissa, mutta Aangan jäi mieleen erittäin positiivisena yllätyksenä. Henkilökunta palveli auliisti ja tuli jatkuvasti kyselemään voivatko auttaa jotenkin. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.07.2011
Rating: 0

Restaurant: Café Succès café salon

Korvapuustit ovat aina olleet Succesin vahvuus, mutta muuten kahvila on ahdas, kallis ja ruuat vain keskivertoa. Parasta Succesissa on, että aurinkoisena aamupäivänä voi istuskella kahvin/kaakaon kanssa katuterassilla ja katsella vilisevää Ullanlinnan katukuvaa.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 10€ Added: 27.05.2010
Rating: 3

Restaurant: Pizza Hut Citykäytävä pizza

Edullinen lounas, superkallis muuten. Tässä on koko paikan idis: lounas on noutopöytä, jossa on muutamaa sorttia pannupizzoja ja yhtä sorttia tavallista pizzaa, sekä yhdestä kahteen kasvisvaihtoehtoa. Lisäksi on salaattipöytä ja kai jotain keittoa/pastaakin. Tämä koko lysti maksaa n. 10€, ja eurolla tai kahdella saa lisäksi niin paljon limua kuin jaksaa juoda. Erittäin suositeltava diili kerran puolessa vuodessa, kun on karmea nälkä ja haluaa rasvaista pannupizzaa. Tässä on juju: lounas on arkisin 11-15, minkä jälkeen ainoastaan listan ruuat ovat tarjolla. Ja minkä hintaiset! Pieni pizza on niin säälittävä ettei sillä lähde nälkä, ja se maksaa n. 15 euroa. Keskikokoisesta pizzasta lähtee normaalilta mieheltä nälkä ja tulee ehkä hieman ähkykin, mutta hinta on 20-25 euroa. Iso pizza, josta kahdelta lähtee nälkä maksaakin jo noin 30 euroa (?!?). Tähän vielä juomat päälle kahdelle niin ruvetaan olemaankin jo fine dining -hintaluokassa, pannupizzalla! Maitolasikin oli 4€, tämä siis knoppina listalta bongattua. Sillä saisi NELJÄ LITRAA maitoa kaupasta. Johtopäätös: nauti harkiten rasvaisesta ja suolaisesta lounaasta, vältä muuten! Miljööstä ei ole juuri sanottavaa: kokolattiamatot, tumma valaistus, raukea palvelu.. Kotimaassaan jenkeissä Pizza Hut on nykyään todella huonossa maineessa, ja ilman lounasta en keksisi yhtään syytä mennä sinne Suomessakaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 08.01.2009
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Bali-Hai european/scandinavien

Aikaisemmin syömäni Rödburger on muuttunut – ilmeisesti omistajavaihdoksen seurauksena – positiivisesta yllättäjästä pettymykseksi. Sinappikastike on hyvä, mutta muuten kyseessä enemmän leipää muistuttava kokonaisuus jonka pihvi on kovin pieni eikä läheskään niin mehukas kuin alkuaikoina. Palvelu on hieman nihkeää kuten alueelle on tyypillistä, joten siinä ei yllätyksiä. Laatuun nähden hinta ei ole mielestäni kohdallaan, sillä veden kanssa äsken mainittu "burgeri" maksaa 15€.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 26.07.2011
Rating: 0


Followers

Followers (1)