Opens at 12:00

Central

finnish
Rating 3.3 / 5

Reviews (54)

Pääsiäisen lounaspaikka. Ilman pöytävarausta ei olisi mahtunut paikalle. Paljon lapsiperheitä. Parsaviikkojen menu oli kokonaan gluteeniton, siitä plussaa. Parsa-annos oli ihan kelvollinen. Pääruokien saaminen kesti melko pitkään, mutta pippuripihvi oli niin erinomaisesti valmistettu, että kannatti odottaa. Loppuun vielä kahvi ja veriappelsiinisorbetti. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Varmasti tulemme toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 20.04.2017
Rating: 0

Paistettua maksaa ja pekonia, perunamuusia ja keitettyjä vihanneksia sekä puolukoita. Maksa oli ok. Seuralaiseni kermainen lohikeitto oli hänestä hyvä ja pienempänäkin versiona riittävä ja kympin hintaisena hyvä hinta laatu suhteeltaan. Asiakas palvelu väsähtynytta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 04.04.2017
Rating: 0

Puitteisiin nähden ei kovin erikoislaatuinen paikka. Ruoka perusmättöä ja siihen nähden kohtuuttoman hintaista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.03.2016
Rating: 1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Groupon-tarjouksella syödyt grillipihvit maistuivat mainiolta. Ruoka tuli pöytään 5 minuutissa ja palvelu oli mukavaa. Kiva sisustus paikassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 105€ Added: 16.03.2015
Rating: -1

ruoka ok mutta ei erityistä, burgerit melko hyviä. kesällä kiva terassi joka tosin lähes aina täynnä. äänekkäät kantikset kumoavat shotteja sunnuntaisinkin, mutta hyvässä hengessä. sopii kuitenkin myös lapsiperheille. omintakeinen tunnelma, rento mutta melko hintava paikka. usein melko hidas palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.12.2014
Rating: 1

Perusketjuruokala (S-ketju? ), jossa ruoka rasvaista, vanhanaikaista ja ylihinnoiteltua. Palvelu ankeaa ja paikka jäänyt jonnekin 90-luvun alkuvuosille interiööriltään. Ilman kantiskaljankittaajia (ja ketjun kannattelua) tuskin olisi enää hengissä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 03.11.2014
Rating: 0

Grillipihvi oli peruskamaa, ei siis voi puhua makuelämyksestä. Ranskalaisille laitetaan yleensä ketsuppi joten olisin arvostanut, että tarjoilija olisi edes vihjannut missä se on. Itse en huomannut kysyä, kun oli keskustelu kesken. Alkuruoaksi jaoimme ison etanapannun joka oli hyvää, johtuen suuresta juuston ja rasvan määrästä eli ei kaloreita tarkkaileville. Jälkiruokaletut normimeininkiä, ei mitään erityistä kiitettävää tai valitettavaa. Iän myötä minusta on tullut tarkempi ruoan suhteen, sillä perusruokaa saa vaikka kotonakin (tai huoltsikalla) joten omalta osaltani taitaa olla aika jättää tämä ravintola taakseni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 20.09.2014
Rating: 0

Maukkaammat lehtipihvit saa ABC:ltä. Ruoka oli aika mitään sanomatonta. Tällä hintatasolla luulisi, että annokset olisivat jollain tavalla erikoisempia kuin huoltoasemien annokset. Yhtä hyvää saa monesta ravintolasta paljon halvemmalla. Seuralaiseni pihvikokemus oli myöskin keskivertoa, mutta bataattiranskalaisia hehkutettiin. Paikka on todella mukava ja tarjoilijat olivat ystävällisiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 01.09.2014
Rating: 0

Jälleen kerran epäonnistunut pihvikokemus. Tosin ensimmäinen tässä paikassa, mutta tuntuu että mistään ravintolasta ei saa sellaista pihviä kuin pyytää. Eli jälleen kerran liian kypsäksi paistettu, vaikka pyysin medium miinuksena. "Tuoreet lisukevihannekset" olivat pakasteesta eikä maistuneet miltään kuten arvata saattaa.. caesar salaattini myös suorastaan ui majoneesissa, syömättä jäi. En varmaan mene toiste.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.08.2014
Rating: 0

Tympeä ja epäasiallinen tarjoilu. Tarjoilija sekoili tilauksissa. Törkeintä oli, että laskulle oli lisätty useita juomia, joita toisen tarjoilijan mukaan ravintolassa ei edes ollut saatavillla. Jollei halua tulla huijatuksi ja lähteä pois loukattuna ja vihaisena, suosittelen välttämään Centralia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 30.04.2014
Rating: 1

Community

Images

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Pietarinkatu 15, 00140 Helsinki - Route
09 636 483
http://www.central.fi/