Lounaslasse

6 reviews

Badges

Blog link

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Yeti-Nepal nepalese

Olemme alusta asti käyneet tässä ravintolassa, mutta nyt on pakko ihmetellä mitä ravintolalle on tapahtunut? Kourallinen illastajia arki-iltana, joten kiireen piikkiin tämä ei voi mennä: ruoka oli todella kuvottavaa - kasvisthalin "linssimuhennos" oli vetistä ja mautonta mössöä, kukkakaalipata oli kamalan näköistä mössöä ja järjettömän tulista, seuralaisen kuha-annos ei ollut kuhaa nähnytkään. Ravintolan lattiat olivat roskaiset ja tarjoilijalle oli tärkeämpää räplätä puhelintaan kuin palvella ja kun näin millaiset "kokit" oli keittiössä niin meinasi tulla ruoka ylös. Ei ikinä enää tänne!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 01.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Treffi Pub & Bistro fusion bistro

Olimme ensimmäistä - ja valitettavasti myös viimeistä - kertaa brunssilla sunnuntaina. Seurueellemme oli pöytävaraus klo 14 kattaukseen. Meininki oli todella sekavaa - kukaan ei ollut ottamassa vastaan ja ohjaamassa pöytään. Kun vihdoin pääsimme pöytään, oli se sitten ainoa ja viimeinen kerta kun tarjoilijaan sai kontaktia. Pöydästä ei korjattu astioita kertaakaan sen 1,5 tunnin aikana jonka siinä istuimme. Pöytiintarjoilua ei ollut, joten ramppasimme kukin vuorollamme tiskillä tilaamassa juomia - mikä ei mega-ahtaassa ravintolassa ollut todellakaan miellyttävä kokemus. Mitä itse brunssin ruokaan tulee niin pettymys oli valtava. Salaatissa katkaravut etsivät toisiaan, tahnoissa ei ollut mitään lappua mitä ne ovat (kalaa, piparjuurta ja jotain mysteeriksi jäänyttä mössöä). Ribsit olivat "ihan jees", mutta "jälkiruokapöytä" oli täydellinen riman alitus: postimerkin kokoisia käppyröitä (kuulemma pannukakkua), kippoon jämähtänyttä mustikkahilloa ja jotain mössöpaloja jotka kuulemma olivat kuuluisaa New Yorkin juustokakkua. Käynnistä jäi pelkkä rahastuksen maku, eipähän tarvitse toiste mennä. Hintaan nähden todella iso pettymys, tarjonnaltaan suppein ja surkein brunssi jonka olemme syöneet. On tainnut menestys nousta hattuun ja downgreidaus alkaa.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 25€ Added: 15.08.2016
Rating: 3

Restaurant: Ravintola Meritähti restaurant

Kanta-asiakkaan (entisen) näkökulmasta tuo on todella säälittävää tilitystä - tokkopa se on omistajan vika jos ruoan taso heittelee, kokithan sen ruoan tekevät... Onnea ja menestystä vaan tuolla asenteella!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.11.2014
Rating: 1

Restaurant: Cafe Bar 52

Pakko oli testata lounas, kun moni kaveri oli kehunut. Ruoka oli todella hyvää mutta henkilökunta oli todella outoa. Vanha mummo (omistaja ?) kyykytti alaisiaan siihen malliin että pahaa teki. Kyllä ammattilaisen pitäisi ymmärtää ettei asiakkaiden aikana tiuskita, pitäisi puhuttelun takahuoneessa jos tarvetta on. En mene uudestaan, jäi huono fiilis paikasta.i

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.09.2014
Rating: 0

Restaurant: X

meillä kokemus oli täysin erilainen, vaalea tarjoilija oli tyly ja kopea, juomia ja ruokalistoja sai odottaa vartin vaikka ravintolassa ei lisäksemme ollut kuin neljä asiakasta. Ruoan laatu ei kohdannut hintaa, valitettavasti. Ei tarvitse mennä toiste!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 04.09.2012
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Meritähti restaurant

Kävimme lauantaina porukalla syömässä ja aivan mahtavat oli superspecialburgerit, kyllä lähti nälkä! Halkeamisenkin uhalla söimme valtavat puuvadit tyhjiksi. Ystävällinen tarjoilu yhdistettynä hyvään ruokaan. Lisäpisteitä itsetehdystä chilimajoneesista ja siitä että burgerit saa myös ruisversiona.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 18.06.2012
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites