pug

15 reviews

Badges

Blog link

Reviews (14)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Aika heikko yritys kun omistajan pitää itse antaa 5/5/5 arvostelu heti kun paikka on lisätty palveluun.

Kun katsoo käyttäjän akin99 kaikkia kahta arvostelua, näköjään sama poppoo on pyörittänyt aiemmin Haagan Pizza-Serviceä, ainoana toisena arvosteluna käyttäjä on antanut tuonne samanlaisen 5/5/5 arvostelun.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.09.2014
Rating: -3

Perushyvä lounasravintola, hieman nuhjuinen ilmapiiri. Ruoka oli ok, salaattipöytä omaan makuun hieman suppea. Hyvä jälkiruoka. Suurin käyttäjäryhmä: lähialueen yritysten työntekijät sopimusruokailemassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.06.2010
Rating: 2

Restaurant: Kotipizza Laivurinkatu pizza

Olen ollut noin kilometrin säteellä töissä eri paikoissa jo yli kymmenen vuotta ja tätä Kotipizzaa on tullut uskollisesti käytettyä hyvinkin paljon "kotipizzamaisen" pizzan haluun - rasvapizzat sitten erikseen.

Ketjuravintolana ruoka on hyvinkin käsikirjan mukaista, itse en useista kymmenistä käyntikerroistani muista kuin kerran virheen pizzan sisällyksissä, mutta tosiaan juomien osalta varastojen täydentäminen tökkii välillä ikävästi.

Joka tapauksessa yksi Helsingin kantakaupungin parhaista Kotipizzoista eikä nopeus yleensä ole ongelma vaikka odottamassa olisi parikin muuta asiakasta. Lounasaikaan hinnat on ok koska juoma sisältyy, mutta iltaisin pizzat kyllä hankitaan muualta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 03.10.2012
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Mäkikupla

Yllättävän mukava lähiöbaari/pizzeria. Tilaa ei ole hirveästi, joten neljänkin hengen pöydissä joutuu istumaan suhteellisen tiiviisti, mutta yleensä juuri oikein paistetut rapeareunaiset pizzat ja etenkin nuo aiemminkin mainitut valkosipulimurska ja chilikastike pizzan lisukkeina tekevät tästä paikasta oivallisen pizzapaikan. Oluenjuojia saattaa ilahduttaa myös se, että III ja IV tuopit ovat samanhintaisia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 27.06.2013
Rating: 1

Restaurant: King Kebab pizza/kebab

Löysin paikan työkaverin suosituksesta vasta vähän aikaa sitten, mutta siitä on tullut yksi ehdottomista lempipaikoistani nimenomaan kanakebabin ja erinomaisen hinta-laatusuhteen vuoksi.

Edellisissä kommenteissa on ihan asiasta kommentoitu ilmapiiriä joka saattaa joistain asiakkaista tuntua hieman omalaatuiselta etenkin kiire- tai yöaikaan, mutta meininki tiskin takana on kyllä aivan loistavaa ja annokset saa ruuhkassakin nopeasti.

Oman arvosteluni kokemus-osiosta yhden pykälän verotti hieman vaihteleva annosten koko, eli vaikka annokset ovat yleensä hyvin runsaita, satunnaisesti esim. lihaa takeaway-annokseen nosteltaessa jää se "viimeinen satsi" laittamatta, jolloin annos jää vähän pieneksi, samoin esim. ranskalaisten määrä vaihtelee välillä. Näistä satunnaisista puutteista huolimatta King Kebab on ehdottomasti tämän hetken ykkösvalinta pikaruokana jos vain satun liikkumaan lähistöllä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 05.12.2011
Rating: 5

Kaksi keittovaihtoehtoa sekä muuttuva ja laaja salaattipöytä nostavat Blanccon pykälän verran ylemmäksi luokassaan. Ei mitään gourmeeta (viimeaikoina ruoka on ollut enimmäkseen melko mautonta, erityisesti paneroimaton possu/kana/kalkkuna) mutta varsin kelvollinen valinta lounaspaikaksi.

Raaka-aineiden laatu ei tosin vastaa hintaa, linjaston ruokavaihtoehtojen määrä ei siis korvaa laatua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 09.01.2012
Rating: 0

Restaurant: Ristorante Momento

Hyvä paikka ollakseen kauppakeskusravintola, olen käynyt täällä yli 10 vuoden ajan ja ruoka on pysynyt varsin hyvin melko samalla tasolla koko ajan. Henkilökunta on nykyään heikoin lenkki, kassalla/salissa olevista jotenkin paistaa läpi "olen vain töissä täällä"-mentalteetti ja ns. hyvä palvelu on tosiaan yliampuvaa. Joustamattomuus on myös harmillista, yli 10% hinnankorotus (1e) tietyn annoksen kastikkeen muuttamisesta halvempaan vaihtoehtoon on kovin ikävää kun oikeasti asiakaslähtöisessä paikassa annoksen lisukkeet voisi valita maun mukaan listalta. Negativiisista asioista huolimatta hakkaa useimmat pizzeriat ym. saman hintaluokan paikat pihvipaikkana 10-0, käyn täällä kyllä jatkossakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 09.05.2011
Rating: 3

Restaurant: Midjat Pizzeria

Erittäin hyvä pizzapaikka, pihvit ja leikkeet ihan ok-tasoisia vaikkakin näissä laatu heittelee paljon enemmän kuin pizzoissa. Pizzojen suhteen ihan ykköspaikka, henkilökunta on mukavaa, tosin ruuhka-aikojen satunnaisiin kotiinkuljetusten myöhästymisiin tulee valitettavan usein "deal with it"-tyylisiä kommentteja - näitä ei onneksi satu kovin usein.

Suosittelen niin lounasaikaan (edulliset lounashinnat, alk 5.90e) kuin sen ulkopuolellakin. Sisustukseltaan ihan peruspizzeria vähän kolkon oloisessa tilassa, ei mitään erikoista tai mainittavaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 27.04.2011
Rating: 0

Harvassa ovat enää nykyään kelvolliset lounaspaikat joissa saa lounaan alle 8 eurolla. Tämä on yksi niistä, ei mitään erikoisen mainittavaa mutta ei myöskään valittamisen aihetta - hyvä perustason lounaspaikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 12.12.2010
Rating: 1

Allekirjoitan edellisten kommenttien sisällön; perustason lounaspaikka joka hoitaa hommansa mutta jättää ruokatunnin elämyspuolen kokonaan työkavereiden kanssa käytäviin keskusteluihin. Ruoka ei tosiaan ole kulinaristinen elämys mutta toisaalta ei ole pahaakaan, vaikea siis olisi väittää sitä huonoksikaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 12.12.2010
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)