Kitchen is open

Ravintola Mäkikupla

Rating 3.2 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (88)

Rafla juuri niin heikko kuin Helsingin Kallion tai lähiömestan osalta pystyy kuka tahansa odottamaan. Pohja keskeltä, löysä, täytteitä epätasaisesti eli vetistä ja maku tipotiessään, oikeaoppisesti ohut pohja vain reunoilta.

Kurvissa jo Sivuraide on parempi, eikä sekään paljon parempi. Kallio täynnä kehnoja kebab-pizzerioita, joita ilmeiset jonnet ja vanhatpojat kehuvat. Rasvassa ja suolassa ei silloin ainakaan puutu, mutta makuaistia ei sitten olekaan. Muutama euro enemmän pitsaan ja saa stadissa jo paljon parempaa, Kalliossakin jo Skifferistä.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 10.05.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pizzoissa hyvä ohut pohja ja sopivasti täytettä. Kastike oli hyvä ja sopivan tulinen. Viihtyisä tila ja palvelu pelaa. Tänne tulee suunnattua toistekin.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 01.02.2018
Rating: 0

Pizzat ovat ok perustasoa, hyvin paistettuja, ja hinnoiltaan pizzapaikkojen keskitasoa. Mutta juustona käytetään harmillisesti jotain melko tympeän makuista raastetta, joka antaa ikävän vivahteen annoksille. Muutenkaan raaka-aineet eivät tee vaikutusta.
Paikan tunnelma on tiivis ja kaljabaarimainen, ja siisteyskin sitä luokkaa. Ei siis oikea paikka jos etsii rauhaa tai romantiikkaa. Vaikuttaa olevan krapulanparantajien suosiossa, ja siihen sopiva. Hieman paremmalla tuotteella sopisi myös rennossa aikuisporukassa illallistamiseen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.02.2017
Rating: 0

Harvemmin pizzaa tulee syötyä, mutta kun pitsanälkä yllättää, niin suutaan Helsingissä tänne.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.06.2016
Rating: -1

Rapea ohutpohjainen pubipitsa. Näitä ei Helsingissä monesta paikasta saa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 15.05.2016
Rating: -1

Lähtiessäni paikasta menin tiskille ja kysyin mihin voisin tehdä valituksen saamastani huonosta kohtelusta. Vuorosta vastaava työntekijä sanoi, että minulle voi, mutta että hän lukee kaikki tähän kirjoitetut valitukset - ja heittää ne roskiin. Painotin paikassa saamaani huonoa palvelua, halusin valittaa siitä paikan omistajalle, jonka jälkeen ko. työntekijä alkoi haukkua minua, kävi käsiksi ja heitti minut paikasta ulos ilman mitään syytä. Sanoin "Älä töni mua!", johon se ylimielisen röyhkeästi vastasi "Ai... miksen? Mitä SÄ muka voit sille tehä?!"

Kertakaikkisen surkea kokemus. En suosittele Mäkikuplaa kenellekään töykeän, röyhkeän ja väkivaltaisen palvelun takia - mikäli sitä voi palveluksi ylipäänsä kutsua.

Yli viisivuotinen asiakkuuteeni päättyi tähän.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.10.2015
Rating: -2

Smetana Kebab pizza hyvää! Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 26.10.2015
Rating: 3

Jos vaihdat jonkin täyteen niin se maksaa +0. 50€ mutta jos ett halua jotain tiettyä täytettä niin sitä ei huomioida hinnassa, tämä on mielestäni ryöstöä, sain tähän vastaukseksi että kokit eivät osaa tehdä erinlaisia pizzoja ilman tarjoilijan ohjeistusta tästä johtuu +0.50€ hinnan nousu ja samasta syystä ei sitten hyvitetä täyteistä joita et halua tai voi syödä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.07.2015
Rating: -2

Noutopizza kotiin 3 frendinkaa. . 1 ei pystynyt kattoo matsii ollenkaan ku vääns ripulii vessas..sitten hänen seuralaiselle tuli kans kaameet löröt illalla ja mulle kävi sama. Eli tilattiin 3 pizzaa kaikille tuli agressiivinen vatsatauti, mutta hyviä uutisia, että lähti pois yhtä nopee kuin tuli. Mutta nyt vähän distancee mäkkärii..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 11.06.2015
Rating: -7

Alle kympillä lätty, joka vetää vertaistaan tässä kaupungissa. Raaka-aineet ovat "perussettiä". Eeppinen kaurismäkeläinen ilmapiiri.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 24.05.2015
Rating: 3


Location

Torkkelinkatu 2, 00500 Helsinki - Route
(09) 825 31520
http://www.makikupla.com/index.php

Options