Opens at 10:00

sepia

Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (16)

Turkkilaiset annokset ovat erinomaisia. Lihat on aina grillattu juuri oikein. Lisukkeet ovat hyviä myös. Tämän voin sanoa usean syömiskerran jälkeen. Miljöö voisi olla mukavampi. Tämä ravintola olisi Vallilan suosituimpia jos sen sisustus olisi hieman ”hipsterimpi”

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.03.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kertoja kävellyt ohi ja ihmetellyt. Jos paikalla on annoksista kuvia, niin yleensä skippaus suoraan. Nyt sitten Morrisista kulman takaa eksyttiin.

Emäntä otti lammasta (varras), minä turkkilaisia lihapullia. Kesti parin tupakan verran, mutta oli sen arvoista. Lihapullat oli varsin maukkaita ja lammas erittäin hyvää: kerrankin kunnolla grilllattu! Lisukkeena "leipä", satsikin tyyppistä jugurttia, punaista "hakkelusta" (nam!), punasipulia ja salaattia. Pullissa myös riisi. Molempia annoksia voi suositella.

Paikka on melkein tuplasti kalliimpi kuin vastapäinen kuningas, toisaalta ruoan laatu nousee samassa suhteessa. Loistavaa, että joku uskaltaa tehdä parempaa turkkilaista sapuskaa eikä aina sitä samaa höttöä.

Varmasti uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 03.02.2017
Betyg: 0

Vartaat hiiligrillistä ja oikein hyviä! Lisukkeisiin panostettu myös. Pihvit isoja!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.02.2016
Betyg: 0

Paikan kebabit eivät ole aivan tyypillisiä: mausteita on vähemmän, grillatun lihan maku tulee paremmin esille. Pizzat ovat poikkeuksellisen hyviä.

Annokset on aina tehty huolella ja palvelu on eleettömän toimivaa.

Hyvän ruuan lisäksi pätevä juomavalikoima on tehnyt muut lähialueen ruokapaikat itselleni turhiksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.01.2016
Betyg: 0

Shish kebabit tuntuivat selkeästi yliarvostetuilta mitä näitä arvosteluja luki. Makua ei juurikaan ollut ja lisukkeetkin olivat vähän mitäänsanomattomia. En asioi toiste.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 12.12.2015
Betyg: 0

Ulkoapäin ravintola ei kyllä houkuta yhtään, mutta sisältä ravintola on kohtalaisen viihdyttävä ja palvelu ystävällistä. Ruoka hyvää. Väkeä oli ravintola täynnä viime vierailullani.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 08.10.2015
Betyg: 0

Noin 50 kertaa ohi kävelleenä ja aina juottolaksi luulleena kokeilen arvostelujen perusteella ruokaa.

Ruoka saapuu nopeasti pöytään ja edessäni on erittäin positiivinen yllätys. Runsas annos lammasvarrasta ja lisukkeita - kaikki toimii erinomaisesti. Tuoretta liukasteista lihaan. Jää hieman tyhjä olo ruokailun jälkeen, kun tajuaa tämän helmen olleen naapurissa ainakin puoli vuotta. Täytyy vielä maistaa kasvisannokset ja ravintolan mainostama paikan päällä itsetehty döner-kebab.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 16.09.2015
Betyg: 0

Rauhallinen iltapäivä Vallilassa, ravintolassa yksi perhe syömässä ja yksi keski-ikäinen mies töiden jälkeen haalarit päällä keskarilla.

Tilaan Adana Sisin ja Tavuk Sisin. Tuore Helsingin Sanomat pöydällä, hetki kestää annosten valmistamisessa - hyvä merkki.

Lautaset saapuvat pöytään, lopputuloksena kauniit ja hyvän kokoiset annokset. Kana ja adana erittäin meheviä ja hyvin maustettuja, maku muuten niin hyvä kuin hiiligrillillä varustetusta keittiöstä voi odottaa. Kaikki tuoretta, salaatti, pikkelöity punasipuli, kastikkeet ja leipä. Hinta muutaman euron kalliimpi kuin vastapäisessä döner paikassa, mutta hiiligrillin antimista tämä erotus ei mielestäni paina yhtään.

Kokonaisuutena erittäin hyvä kokemus. Sisustus hieman ankea ja pakolliset lounasleikkeen mainokset latistavat tunnelmaa, mutta älkää antako sen hämätä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 14.09.2015
Betyg: 0

Keskiviikon päivälliseksi testiin paikan iskender.

Paikka hassu sekoitus baaria ja kebberavintolaa. Paikalla muutama bisseasiakas, sekä muutama ruokailija. Telkkarista keihäänheiton huippuhetket.

Sitten saapuu iskender. Tämä on mainio, maukkaat kastikkeet ja lihakin normaalia parempaa. Annos vähintääkin riittoisan kokoinen. Mielestäni tämän tason suorituksella mennään heittämällä ohi vastapäisen kebbeliiterin tuotteista. Palvelukin oli mitä maininointa, tunsin itseni tervetulleeksi.

Miinusta tulee tämäntyyppistä ruokaa tarjoavien ravintoloiden perisynnistä, eli tarjolla olevista vanhoista iltapäivälehdistä...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 26.08.2015
Betyg: 0

Parasta pizzaa Vallilassa. Voittaa raaka-aineiden ja maun puolesta heittämällä muut kebab-pizzeriat. Pizza on ravintolamaisempi, ei niinkään rasvaa tihkuva kebab-pizzerioista tuttu kaloripommi. Annosten muokkaus on myös joustavaa ja valkosipulia lisätään sopivasti. Itse tilaan yleensä Rucola-pizzan, josta vaihdan salamin kapriksiiin koska olen kasvissyöjä. Mieheni tilaa usein saman pizzan muokkaamattomana. Tästä paikasta on tullut meidän vakio take away -paikkamme, vielä kertaakaan pizza ei ole tuottanut pettymystä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 08.08.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (4)


Läge

mäkelänkatu 30, 00510 Helsingfors - Route
0404737266

Options