Opens at 12:00

Social Burgerjoint Kulmavuorenkatu

Rating 4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Special diets

Reviews (10)

Monet ovat kehuneet Social Burger Jointia, mutta kahdella aikaisemmalla kerralla (kerran Woltattu, kerran paikan päällä) eivät ole vakuuttaneet. Suostuin nyt mukaan lounaalle Socialiin, sillä kaikkien kuuluu saada kolmas mahdollisuus. Valitettavasti se mahdollisuus ei mennyt kauhean hyvin.

+ Palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä
+ Terassi on kiva

- Pihvi oli 4 (neljä) senttiä paksu, mutta silti parhaimmillaan medium plus keskeltä: ei lihapihviä kuulu pilata paistamalla sitä kypsäksi
- Pihvi oli pinta-alaltaan puolet sämpylän pinta-alasta mikä tekee syömisestä haastavaa
- Hampurilaisessa maistui todella pistävästi joku mauste, taisi olla keinotekoinen savuaromi
- Vedestä piti maksaa 2 (kaksi) euroa
- Ranskalaiset oli muuten ihan perusraneja, mutta suutuntuman pilasi niiden jauhoisuus

Ei tarvitse enää käydä uudestaan. Ennemmin menee mäkkäriin, tai sitten premium burgereiden perässä Bun2Buniin tai Bitesiin. Jokaisesta noista saa paljon parempia hamppareita.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 06.06.2019
Rating: 0

Best burgers in Helsinki. A small space and can get a little smokey with the grill right in your face but that's part of the experience. Only 2 tables. Good cheesy fries and dip. Coke in glass bottles. Vegan alternative is some of the best vegan food in Helsinki region, not just burgers. Great music.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 06.02.2019
Rating: 0

Ravintolan ulko-ovi oli auki klo 10:55 ja ulkona seisoi henkilökunnan edustaja tupakalla. Marssin avoimesta ovesta sisään ja tiskillä minulle ilmoitettiin että paikka avautuu klo 11:00 joten tilausta ei voi vielä tehdä. Meni ulos ja keskustelin edelleen tupakalla olevan henkilökunnan edustajan kanssa ja kysyin miksei aukioloaikoja ole ikkunassa tai ovessa näkyvissä, minua kehoitettiin katsomaan aukioloajat netistä - ei jatkoon. P.S Talviaikaan kun joutuu syömään sisällä niin vaatteisiin tarttuu tuo savun haju

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 12.11.2018
Rating: 0

Maailmankaikkeuden paras vegeburgeri ja mielettömän hyvät ranut. Ai että, kasvissyöjä ei voi kuin hymyillä tässä burger jointissa. Sisään astuessa tosin asiakasta kohtaa valtava savu joka nousee hiiligrillistä, mutta savun kestäminen on todellakin sen arvoista. En ole koskaan syönyt näin hyvää burgeria, ja niitä on kyllä tullut muutama syötyä. Olin jo luovuttanut hyvän vegeburgerin suhteen, mutta tämä mesta nosti riman kyllä ihan uudelle tasolle ja palautti uskoni hyvään kasvishamppariin.

Pihvinä burgerissa oli portobelloa - ehdoton nam. Savun maku tarttuu sieneen kuin liima ja se tuo burgeriin mukavaa kosteutta, kasvispihvit kun tuppaavat joka kerta olemaan kuivaa mössöä. Ranet joutuu tilaamaan erikseen eli jokseenkin hintava burgerista tulee, mutta ehdottomasti joka sentin arvoinen! Raneissa oli parmesaania, joka toi erinomaista makua perunoihin. Testasimme myös chilimajon, joka oli järkyttävän hyvää ja oikeasti myös kutkuttavan polttavaa.

Mesta on pieni, ja nyt Kotipizzan ostettua sen toivon, että konseptiin ei tehdä muutoksia (pikemminkin odotan uusia ravintoloita eri puolille Helsinkiä ja muitakin kaupunkeja, jotta kaikki pääsevät nauttimaan tästä Sörkan helmestä). Tätä ei voi kuin suositella uudelleen ja uudelleen.

Ai niin, ja lihansyöjätkin nauttivat burgereistaan. Ehdoton kymppi siis!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.06.2018
Rating: 0

Hampurilaiset ja ranut ovat täyttä laatua ja siihen kylkeen habanero/valkosipuli majoneesi, niin elämys on mitä paras. . Annan henkilökunnasta ja ruuasta 5/5

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.05.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilausbursaa.

Kotisohvalta woltin avustuksella tämä tuli kokeiltua joten itse tiloista ja niiden tunnelmasta ei tässä voi mitään sanoa.

Bronx-burgeri oli kyllä kieltämättä mehukas ja maistuva, ja huolimatta kuljetuksesta oli se edelleen tuoreen oloinen.

Kylkeen vielä ranet ja haba-mayo. Ihan kelpo tuotteita. Mayossa kiva potku. Tosin ranujen osalta siinä ja siinä olivatko enään rapeita, etenkin kun kaikki tuotteet (majo, ketsuppi, buge, ranet) oli snägärityyliin lempattu samaan styroksirasiaan jossa sitten muhivat keskenään. Paljoa pidempää kuljetusta eivät olisi kestäneet laadun kärsimättä.

Positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan, joskin woltin valikoihin voisivat lisätä tilattavissa olevien juomien pakkauskoot..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 04.11.2017
Rating: 0

Kokeilussa paikan, oliko Bronx, burgeri. Perus hyvää eli Ok. Pihvi jätetty mehukkaan punaiseksi ja välissä oleva sipulihässäkkä oli kivan piristävää. Oliko välissä,juustoa, taisi olla, muttei kovin voimakasta. Sämpylään olin pettynyt. Se oli oudon "huokoinen". Ehkä olisin kaivannut siihen sitkoa. Perunat hyviä, ripaus lisää suolaa ei olisi ollut pahitteeksi. Palvelu jouhevaa. Tämä paikka ei ole istuskeluun, vaan burgerinsyöntiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 15.07.2017
Rating: 0

Ihan loistavat bursat niin liha kuin kasvis versiokin. Palvelu skulaa ja täällä tuleekin nykyään käytyä vähintään kerta viikossa. Ei voi muuta ku suositella...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 08.07.2017
Rating: -2

Burgereiden kilpailu jatkuu kiivaasti!
käväisin avaamis viikonloppuna sunnuntaina kokeilemassa. HIntaluokka oli alhaisempi kuin nauhgty burgerissa tai treffissä. Burgerin koko oli samaa luokkaa ja makukin. Mielestäni paikan kokoon nähden se ei kilpaile ravintolana jossa istutaan pitkään vaan paikkana jossa käydään nappaamassa burgerit ja päivä jatkuu
Blogistani voi lukea tarkemman arvostelun:
http://aitoaarkiruokaa.fi/uutuus-kokeilussa-burgerjoint-sornainen/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 01.02.2017
Rating: -3

Helsingin Uutisten artikkelin siivittämänä päätin vierailla tästä uudessa hampurilaisravintolassa, jota vetää MasterChef 2012 kilpailun voittaja. No pulinat sikseen ja itse ruuan pariin. Hampurilaisia on listalla valittavana muutama vaihtoehto. Myöskään vegaaneja ei ole unohdettu.

Itse valitsin ravintolan isoimman hampurilaisen. Yllätyksekseni ranskalaisista ja jopa vedestä piti maksaa extraa. Pullo vettä maksoi törkeät 2 euroa. Ensinnäkin Suomessa on puhdasta hanavettä, joten en ymmärrä miksi minulle tarjoillaan pääsääntöisesti huonompilaatuista pullotettua vettä törkeään 2 euron hintaan.

Toisena yllätyksenä, ranskalaiset. Ne nimittäin maksoivat 3,5 euroa ja muutamahan niitä lautaselle oli eksynyt. Maku oli kyllä todella hyvä ja itse tehtyjä taisivat olla.

Itse hampurilainen. Makunautinto oli kohdallaan, ehkä rasvaa hivenen liikaa kun koko hampurilaisen ympärillä oleva wrappi oli rasvassa kyllästetty. Hampurilaisen koko oli isohko pettymys. Purilainen oli vaatimattoman kokoinen eikä se riittänyt pitämään nälkää kovinkaan kauan loitolla.

Sivuhuomiona täytyy mainita törkeä savun määrä ravintolassa. Tämä oli omiaan latistamaan tunnelmaa. Vaatteet haisivat koko loppupäivän paistorasvalle ym. dunkkikselle.

Kokonaisuutena kun laskin asiointini tuli tässä paikassa maksamaan 16,50 euroa jota voi pitää melkoisen kovana hintana pienehköstä hampurilaisesta, pullovedestä ja ranskalaisista. En usko, että tulen uudemman kerran asioimaan. Tästä huolimatta paikka on varmasti kokeilemisen arvoinen niille, jotka eivät ole tavallista parempaa hampurilaista maistaneet.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 17€ Added: 01.02.2017
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Kulmavuorenkatu 4, 00550 Helsinki - Route
0408333703
https://www.burgerjoint.fi/

Options