Unknown

O'Leayrs Iso Omena

american, sportsbar
Rating 3.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Accessible
Special diets
Free wifi

Reviews (5)

Garlic Burger oli OK mutta en tätä vielä gourmet burgeriksi luokittelisi muuten kuin hinnan puolesta (17e). Lisukkeina ranskalaiset (vaatimatonta perustasoa) sekä coleslaw ja puolikas suolakurkku.

Kori on erittäin epäkäytännöllinen alusta burgerin syömiseen. Todella ahdasta leikata burgeria ja kun kaataa ketsuppia paperin päälle niin se imee sen samantien ja paperi on rikki.

Sinänsä paikka on viihtyisä ja oikein sopiva illanviettoon tai urheilun seuraamiseen isoilta TV-ruuduilta. Palvelu oli nopeaa ja OK.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 13.10.2018
Rating: 0

Kiva ystävällinen henkilökunta. Iso baari.Hyvää ruokaa.Löytyy myös Vegaani/Vege ruokaa. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 20.03.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Paikka on oikein miellyttävä, siis baariksi/illanviettopaikaksi. . Ja se hieman parantaa lounaskokemustakin.. Lounas ei nouse paikan tasolle, mutta on ok. Pieni parannus laatuu, ja olisi ihan hyvällä tasolla. Paikan omat lisäsoossit yms. ovat hyvät. Pikkaisen raakoja tahattomasti lienee muutaman kerran juurekset olleet, mutta ei tämä paha ole, mutta ei mitenkään loistavaan. Kyllä sinne tekee mieli hörpille jäädä, pitänee joku päivä testata Oumph! Burgeri, siitä heille etukäteen plussa =) ..Alunperin harmitti tässä paikassa, että käsitämättömästi kolmella ekalla käynnille ei ollut kukaan tiskillä ottamassa vastaan lounasmaksua, piti kuikuilla muutama minuutti, arkena 11.15, jeesus. Mutta viimeksi oli, hyvä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 04.01.2017
Rating: 0

16,90 € juusto-bbq-hampurilaisessa on einespihvi, josta lienee turha sanoa, että maku oli kamala. Annos tuodaan korissa ja on yhtä sekasotkua, kastikkeet menevät heti paperin läpi ja paperi mössööntyi ruoan sekaan. Nachot ja kastikkeet mauttomia ja teollisen makuisia. Suht viihtyisä, sporttinen miljöö ei pelasta, kun ruoan taso on täysin ala-arvoinen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.11.2016
Rating: 1

Kerran käyty lounaalla. Punaviinikastikkeessa oleva härkä haisi ja maistui niin palaneelle, että jäi syömättä. Buffetin toinen vaihtoehto kana oli mauton. Salaattipöytä ok. En testaa lounasta hetkeen uudelleen, viimeksi elokuussa siis käyty

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 25.09.2016
Rating: 1

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Piispansilta 11, 02230 Espoo - Route
http://www.olearys.fi/

Options