Opens at 11:00

Pihlajamäen Ruokamestari

Rating 3.8 / 5

Reviews (28)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ollaan tilattu muutaman kerran kotiin pizzaa. Aina on ollut hyvin täytettä ja täytteet laadukkaita. Pizzat hyvin paistettuja, ja aina toimitettu nopeasti ja lämpöisinä kotiovelle. Suosittelen, on keskiverto pizzeriaa selkeesti parempi! :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 21.05.2017
Rating: 0

Kerro kokemuksestasi. Anna rakentavaa palautetta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 06.09.2016
Rating: -1

Uuden Ruokamestarin pizzat olivat huomattavasti lähiseudun muita pizzamestoja maukkaammat. Paikka oli siisti, palvelu ystävällistä ja myös muu anti vaikutti ainakin menun perusteella houkuttelevalta. Tämä ravintola pitää testata toistekin! Oli todella positiivinen löytö.

Päivitys: haettu/tilattu täältä pizzoja & kebabeja (Mestarin rulla, nam) useita kertoja sen jälkeenkin. Edelleen on tykätty kovasti.

Lounasta ei testattu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 05.03.2016
Rating: 0

Kebabbia ei kannata tilata, jotain halpaa mautonta kebabia tarjoavat täällä ja selvästi kalliimmalla kuin muualla. Maksaisin kyllä kebabistä yli 9e, jos se olisi selvästi hyvää eikä sitä huonointa mahdollista. Lounasruuat varmaan ihan ok ja muut listan ruuat, mutta kebabbi ei kyllä maistu täällä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 20.11.2015
Rating: -1

Oikein hyvää ruokaa! Kaikki listan ruoat ovat tulleet tutuiksi jo useampaan kertaan ja jos listalta ei ole löytynyt sillä kertaa mieleistä, on henkilökunta pyydettäessä toteuttanut ruokatoiveita mahdollisuuksiensa mukaan. Ravintola on aina siisti ja sinne on mukava mennä myös illalla koko perheen kanssa syömään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 07.11.2015
Rating: -1

Ruoka on pääasiassa itse tehtyä,siitä pisteet! Lounaalla toivoisin kuitenkin perunavaihtoehdoiksi keitettyjä tai muusia.Ei vaan rasvakeitinpottuja tai riisiä....Pelisilmä vähän ontuu kun esim leikkeet loppuu kesken parhaimman lounasajan ja odotusaika n.vartti.Ruoka on kyllä hyvää,mutta henkilökunta aika pihalla hommasta.....

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 05.10.2015
Rating: 0

Pihliksen Kurvi.
Nyt on ehkä vähän ylisanoja arvioissa. Ei kuulosta samalta paikalta edes, jouduin tarkistamaan oikein nimenkin.

Peruslounasbuffet, pari lihasafkaa, vegeille ei juuri mitään. Salaattivalikoima melko ankea. Pääruoka (luonnollisesti se "arvokkain") loppuu kesken, kun lounasaikaa on vielä puolitoista tuntia jäljellä. Tilalle tuodaan jotain aivan muuta.

Mehut ja maidot hinnassa mukana, samoin kahvi. Palvelu on varsin kasvotonta, kuten ruokakin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 03.10.2015
Rating: 0

Kotiinkuljetuksella tilattu useasti ja joskus kestanyt 1,5h mutta ruoka on ollut odottamisen arvoista. Ollaan tilattu pihvit, hampurilaiset sekä pizzat ja hyvää on ollut, keskivertoa huomattavasti parempaa ehdottomasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 26.09.2015
Rating: -1

'Aivan ihana Grilli Mix-pizza, ainoastaan nimi hieman hämäsi. Yksi parhaista pizzoista minkä olen syönyt. Tämä pizza kilpailee kirkkaasti muiden hyvien pizzerioiden kanssa ja pärjäisi hyvin Helsingin keskustassakin :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 01.09.2015
Rating: -1

Erittäin hyvä lounaspaikka, jossa on mukava henkilökunta ja ruoka selvästi keskimääräistä lounasravintolaa parempaa. Salaattipöydälle varsinkin plussaa laadusta ja vaihtelevasta sisällöstä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 16.06.2015
Rating: -1

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Rapakivenkuja 9, 00710 Helsinki - Route
09 42893014
http://www.ruokamestari.fi

Options